Kernel Season´s Garlic Parmesan 80g

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dochucovadlá

Kernel Season''s Garlic Parmesan 80g korenia zmes v prášku s príchuťou cesnak a parmezán pre ochutenie popcornu a krekrov na vyprážanie. Pred použitím koreniacu zmes pretrepte. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s Garlic Parmesan v Popkornovač, v ktorom sa kukurica pražia na ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Dochucovadlá

Popis

Kernel Season''s Garlic Parmesan 80g korenia zmes v prášku s príchuťou cesnak a parmezán pre ochutenie popcornu a krekrov na vyprážanie. Pred použitím koreniacu zmes pretrepte. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s Garlic Parmesan v Popkornovač, v ktorom sa kukurica pražia na oleji Na prípravu popcornu s touto príchuťou použite kukuricu typu butterfly. Podľa návodu na obsluhu k Vášmu prístroju upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženú kukuricu (popcorn) podľa Vašej chuti posypte koreniacou zmesou a dôkladne premiešajte. Koreniaca zmes nikdy nesypejte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja. Pokiaľ Vám koreniaca zmes na popcornu málo "drží", skúste pri pražení kukurice použiť viac tuku (oleja). Náš tip Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej s maslovou príchuťou. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s Garlic Parmesan v Popkornovač, ktorý kukuricu pražia horúcim vzduchom, alebo v silikónovom Popkornovač (miske) do mikrovlnnej rúry Na prípravu popcornu s touto príchuťou použite kukuricu typu butterfly. Podľa návodu na obsluhu k Vášmu prístroju upražte dávku čerstvého popcornu. Pretože je kukurica upražené horúcim vzduchom, chýba ju potrebná "mastnota" a koreniace zmesi na nej nebude držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou "omastiť". Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla. A až potom do popcornu podľa Vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniace zmesi - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniaca zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja. Náš tip Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji. Zloženie Zmes čedar a Parmesan ([mlieko, syrové kultúry, soľ, enzýmy], maltodextrín, srvátka, sójový olej, laktóza, kyselina citrónová, kyselina mliečna), soľ, srvátka, cukor, cesnak, kokosový olej, kukuričný sirup, hydrolyzovaný kukuričný proteín, prírodného maslová príchuť, inozinanu sodný a guanylát sodný, cibuľa, oxid kremičitý (protihrudkujúca látka). Alergény Mlieko, súoja Priemerné nutričné ​​hodnoty v 100g zmesi energie 1390 kJ / 332 kcal tuky 21,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sodík 11,6 g sacharidy 12,8 g z toho cukry 4,5 g proteín 21,2 g.

Reklama

Reklama