Xiaomi Yi 4K+

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Outdoorové kamery

Set obsahuje Xiaomi Yi 4K Plus vrátane originálneho vodotesného puzdra Xiaomi. Fenomenálna a veľmi obľúbená séria športových a akčných YI kamier od spoločnosti Xiaomi pokračuje v dláždení zlatej cesty a prichádza nová a vylepšená verzia predchádzajúceho modelu Xiaomi Yi 4K Action. Na čo sa hlavne ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Outdoorové kamery

Popis

Set obsahuje Xiaomi Yi 4K Plus vrátane originálneho vodotesného puzdra Xiaomi.
Fenomenálna a veľmi obľúbená séria športových a akčných YI kamier od spoločnosti Xiaomi pokračuje v dláždení zlatej cesty a prichádza nová a vylepšená verzia predchádzajúceho modelu Xiaomi Yi 4K Action.





Na čo sa hlavne môžeme tešiť v porovnaní s predchádzajúcou verziou?
Xiaomi YI 4K+ Action kamera má dvojnásobnú snímkovaciu frekvenciu, a tak si hravo poradí so zachytením videí vo vysokom rozlíšení 4K (3840 × 2160px) so 60 snímkami za sekundu pri dátovom toku až 120 Mbps. Bežné akčné kamery ponúkajú pre zrovnanie len 30 FPS u iných modelov akčných kamier.




Hardwarová výbava
YI 4K + zabalí mnoho pokročilých technológií, a to aj v takom malom formáte. Je dodávaná s obrazovým senzorom IMX377 o 12MPx a 7 vrstvovou sklenenou šošovkou v kombinácií s clonou F2.8, ktorá zachytáva ostré a detailné zábery vo všetkých svetelných podmienkach. S osadeným čipsetom Ambarella H2 a procesorom ARM Cortex-A53 quad-core, ATL 1400mAh kapacitou batérie, a 2,19 " dotykovou obrazovkou a mnoho ďalšieho. YI 4K + produkuje obraz a video v najvyššej kvalite v jakej sa dá predstaviť.
Elektronická stabilizácia obrazu
Najväčším postrachom pri natáčaní videí je rozhodne roztrasená ruka. To však už dokáže riešiť moderná technológia. EIS - elektronická stabilizácia obrazu, ktorá sa postará o to, aby zachytené snímky boli bez otrasov, a to rovno pri ich natáčaní. Kamera je schopná zachytiť kvalitné záznamy bez otrasov vďaka vstavanému gyroskopu a akcelerometru pre detekciu polohy a zmenu pohybu. Videá už nikdy nebudú rozmazané.



Bez EIS:


S EIS:






Výkonnosť čipsetu
Akčná kamera Xiaomi YI 4K+ je osadená revolučným čipom Ambarella H2 SOC. Vylepšený nástupca predchádzajúceho čipu A9SE SOC, ktorý je v oblasti spotreby energie prvotriednou jednotkou s nálepkou extrémne nízka spotreba energie. Šetrí nielen výpočetné nároky na zariadenie, ale predovšetkým šetrí výdrž batérie.
Formát RAW
Xiaomi YI Action 4K+ sa dostalo mnoho nových aktualizácií a vylepšení. Jednou z mnohých zmien, ktorá stojí za spomenutie je rozhodne formát RAW, ktorý zachováva maximum informácií získaných snímačom fotoaparátu, a tak nedochádza k strate na kvalite snímkov. Rôzne formáty digitálnych snímkov sú stratovo komprimované, a tak prichádzate o detail a iskru v snímke. Tomu je ale s formátom RAW koniec. YI 4K dokáže zachytiť obrázky v najvyššej kvalite s najmodernejšiou možnosťou úprav pomocou formátu RAW.
Ovládanie a nastavenie
Unikátna hlasová technológia Vám dáva možnosť handsfree kontroly s vylepšenou kvalitou vonkajšieho zvuku a s jednoduchými hlasovými povelmi. YI 4K+ (funkcia bude dostupná po aktualizácie firmware) poskytuje mnoho pokročilých nastavení kvality obrazu. Interakcia je veľmi jednoduchá a intuitívna, budete sa cítiť ako keď používate smartphone.
Kompatibilita a prenos dát
Xiaomi YI 4K+ je dodávaná s úplne reverzibilným USB konektorom typu C, ktorý dáva maximálne pohodlie čo sa kompatibility týka, a zároveň jeho dátové schopnosti sú posilnené, vďaka rýchlejšiemu prenosu dát s USB 3.0 a podporou externého mikrofónu.
Publikovanie a živé vysielanie
Zaujmite svoje publikum Live stream videami, ktoré je možné publikovať už počas natáčania. S Xiaomi Yi 4K+ môžete spustiť živé vysielanie a podeliť sa tak okamžite so svojimi zážitkami na väčšine hlavných streaming platformách.
Kompaktný design
Veľké plus si zaslúži Xiaomi YI 4K+ pretože zachovali kompaktný design a všetky štandardy z predchádzajúceho modelu, a tak je možné každé príslušenstvo opätovne použiť, nie je potrebné nakupovať nové vodotesné kryty, ani teleskopické selfie tyče apod.
Porovnanie kamier



Značka
Xiaomi Yi 4K+ Action
GoPro Hero 5 Black edition


Hmotnosť
96 g
118 g


Rozmery
65 × 30 × 42 mm
62 x 44,6 x 32,7 mm 


Prenosová rýchlosť
40 Mbps
15 Mbps


Hlasové ovládanie
Áno
Áno


Stabilizácia obrazu
Áno
Áno


Veľkosť displeja
2,19" dotykový
2" dotykový


Kapacita batérie
1400 mAh
1220 mAh


Video
4K 60 FPS
4K 30 FPS


micro SD karta
až 128 GB
až 128 GB


Procesor
Ambarella H2
Ambarella A9SE


Fotoaparát
12 Mpx
12 Mpx


Šošovka
7 vrstvová
6 vrstvová


Bluetooth
v4.0
v4.0

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Outdoorové kamery Xiaomi, najprezeranejšie produkty Xiaomi alebo najlacnejšie Outdoorové kamery.

Reklama