Narciso Rodriguez Narciso 90ml

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dámske toaletné vody

Opojná essence kvetov Narciso Rodriguez - nová toaletná vôňa predstavuje ďalšiu kapitolu príbehu o tajomstve príťažlivosti a hre zvádzania, ktorý začal uvedením parfumu NARCISO. NARCISO eau de toilette dokonale stelesňuje nový vizuál modelky Raquel Zimmerman, ktorý vyjadruje aspekty ženskosti s magnetickou ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Dámske toaletné vody

Popis

Opojná essence kvetov Narciso Rodriguez - nová toaletná vôňa predstavuje ďalšiu kapitolu príbehu o tajomstve príťažlivosti a hre zvádzania, ktorý začal uvedením parfumu NARCISO.

NARCISO eau de toilette dokonale stelesňuje nový vizuál modelky Raquel Zimmerman, ktorý vyjadruje aspekty ženskosti s magnetickou príťažlivosťou.
Žiarivé vrchné noty pivonky harmonizujú s tónmi bulharských ruží a dohromady tvoria vonný buket bielych kvetov. Opojná essence kvetov sa pozvoľna premení do zmyselného kryštalického pižma, ktoré je podpisom všetkých vôní Narcisa Rodrigueza. Súhra čierneho a bieleho cédru spolu s elegantným vetiverom v nás nakoniec zanechá hypnotizujúce spomienky.

Flakón tvorí čierna kryštalická kocka, s transparentným viečkom, ktorá symbolizuje čistú esenciu bieleho kryštalického pižma. Čierna farba pripomína novú provokatívnu imidž modelky Raquel Zimmerman a biely podpis NARCISO vzdáva hold jeho koreňom a mene.

Reklama

Reklama