Chloé Chloé 50ml

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dámske toaletné vody

Chloe Chloe u Vás do 24 hodin! Parfumovaná voda Chloe Chloe Chloe je ľahká ovocná vôňa, ktorá vonia po kvetinkách a zeleni. Nádherná vôňa Chloe, pre každú z vás. V roku 2009 sa tento parfum od Chloe stal najlepšou dámskou vôňou v kategórii nová edícia. Toaletná voda Chloe Chloe (2015) Hlava: magnólia, ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Dámske toaletné vody

Popis

Chloe Chloe u Vás do 24 hodin! Parfumovaná voda Chloe Chloe
Chloe je ľahká ovocná vôňa, ktorá vonia po kvetinkách a zeleni. Nádherná vôňa Chloe, pre každú z vás.
V roku 2009 sa tento parfum od Chloe stal najlepšou dámskou vôňou v kategórii nová edícia.
Toaletná voda Chloe Chloe (2015)
Hlava: magnólia, citrón, bergamot
Srdce: ruža, gardénie, biela ruža
Základ: pižmo, bavlníkový kvet
Vôňa inšpirovaná prvými kvapkami rannej rosy, keď dopadajú na vlhkú zem. Toaletná voda Chloe Chloe (2015) Vás prekvapí kvetinovým zložením s dotykom šťavnatého ovocia. Delikátna kytica ruží, magnólie a gardénie, zmiešaná s ovocným mixom vytvára dokonalú súhru tónov. Kvetinová vôňa Chloe Chloe (2015) vyžaruje sviežosť, čistotu a prirodzenú krásu. Nechajte sa inšpirovať dokonalosťou a jemnou eleganciou. Odhaľte svoju ženskosť a prirodzenú krásu s toaletnou vodou Chloe Chloe (2015).
Toaletná voda Chloe Chloe
Hlava: melón, mandarínka
Srdce: ruža, frézia
Základ: santalové drevo, iris
Vzdušná, svieža a čistá, to je dámska vôňa Chloe Chloe. Toaletná voda Chloe Chloe prekypuje žiarivým a radostným zložením, ktoré symbolizuje modernú a nespútanú ženu.
Delikátne zloženie sa otvára šťavnatými tónmi ovocia. Svieža vôňa je pozvoľna doplnená o nádych jemnej frézie a ruže. Toaletnú vodu Chloe uzatvárajú tóny santalového dreva. Nechajte sa unášať vnútornou krásou a zmyselnosťou toaletnej vody Chloe Chloe..

Reklama

Reklama