Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Čokolády
Kakaové maslo vzniká lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov. Má odolnosť voči vysokým teplotám a to až do 200 ° C. Využíva sa pri výrobe čokolády na zjemnenie jej chuti, pri výrobe praliniek, na varenie a pečenie či v kozmetike na suchú a citlivú pleť. Jedná sa o raw produkt, pri jeho výrobe ...viac
Kakaové maslo vzniká lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov. Má odolnosť voči vysokým teplotám a to až do 200 ° C. Využíva sa pri výrobe čokolády na zjemnenie jej chuti, pri výrobe praliniek, na varenie a pečenie či v kozmetike na suchú a citlivú pleť. Jedná sa o raw produkt, pri jeho výrobe teda nedochádza k prekročená teploty 42 ° C. Zloženie: 100% raw kakaové maslo Váha: 100 g.
Prezrite si ďalšie Čokolády Čokoládovna Troubelice, najprezeranejšie produkty Čokoládovna Troubelice alebo najlacnejšie Čokolády.