Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Čokolády
Kakaová hmota vzniká rozomletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Používa sa pri výrobe čokolády, jedná sa o základnú surovinu. Možno ale využiť aj na varenie a pečenie či k priamej konzumácii. Jedná sa o raw produkt, pri jeho výrobe teda nedochádza ...viac
Kakaová hmota vzniká rozomletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Používa sa pri výrobe čokolády, jedná sa o základnú surovinu. Možno ale využiť aj na varenie a pečenie či k priamej konzumácii. Jedná sa o raw produkt, pri jeho výrobe teda nedochádza k prekročená teploty 42 ° C. Zloženie: 100% raw kakaová hmota Váha: 200 g.
Prezrite si ďalšie Čokolády Čokoládovna Troubelice, najprezeranejšie produkty Čokoládovna Troubelice alebo najlacnejšie Čokolády.