99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Mliečna čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
Vysokopercentný - 55% - mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hlaďounká. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú ...
Vysokopercentný - 65% - mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na ostrove Jáva v Indonézii. Konzistencia hlaďounká s chuťovými tónmi karamelu a kondenzovaného mlieka. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Táto horká čokoláda je bohato sypaná sušenými malinami a višňami a spája tak sladkú chuť s horkou, a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Naša mliečna čokoláda je bohato sypaná sušeným ovocím - višňami a malinami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Horká čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú, horkú a kyslastú chuť. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. Každý kraj chutí ...
Čokoláda – mliečna, s celými jadrami lieskových orechov /* modra */ #celek. blok. druhy. popisek { background-color: rgb(240, 251, 255); } #celek. blok. druhy. popisek-obal { background-color: rgb(91, 217, 255); } #celek. blok. treti. vlastnosti ul li: before { border-right: 2px solid rgb(0, 196, 255); ...
Švajčiarska mliečna čokoláda s hrozienkami a s celými jadrami lieskových orieškov a mandlí.,
Horká čokoláda s pomarančom a mandľami.,.
Bohatá chuť krémového karamelu na jazyku a nezbedné chrumkanie pri každom zahryznutí. Nikdy neviete či v jemnosti karamelovej čokolády zaiskrí zrnko soli, alebo vás na jazyku pošteklí oriešková chuť pražených pekanov a pohánky. Zloženie: iela čokoláda (90 %) – kakaové maslo (podiel kakaovej sušiny min. ...
Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
Čokoládu Francois Pralus Madagascar odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny. Získané ocenenia z medzinárodných súťaží: bronzová medaila, International Chocolate Awards, ...
Kvalitné pražené mandle máčané v jemnej mliečnej čokoláde obohatenej o škoricu. Sú výborné samotné alebo ako sladkosť ku Vašej obľúbenej kávičke, vďaka čomu objavíte nový rozmer chutí. Lahodný pôžitok vycibrený do dokonalosti! Čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa ...
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej ...