O nás

Vraveli sme si, že by bolo fajn mať na jednom mieste informácie o cenách internetových obchodov a zároveň o ich kvalite, aby sme sa dokázali lepšie rozhodovať pri nákupoch na internete.

Pricemania vznikla v roku 2007 ako nápad zakladateľa Michala Krála, ktorý podobné systémy využíval pri nákupoch ešte ako študent počas pracovno-študijných pobytov v USA v roku 2002, 2003 a 2004. Niekoľko rokov nato vznikla podobná potreba na Slovensku, kde sa trh internetových obchodov raketovo rozrastal a pre nakupujúcich bolo stále ťažšie vybrať nielen cenovo najlepších predajcov, ale hlavne kvalitné a poctivé obchody.

Od roku 2007 na Slovensku a od roku 2015 aj v Českej republike pre používateľov vyvíjame službu, ktorá nakupujúcim šetrí množstvo času a peňazí. Momentálne sa na projekte aktívne podieľa 15 Pricemaniakov, ktorí denne aktualizujú viac ako milión produktov z ponuky prevyšujúcej 6 000 slovenských a stoviek českých e-shopov. V ponuke nájdete prakticky všetkých najväčších predajcov na trhu a denne pribúdajú ďalší. Aktuálne služby Pricemanie využíva viac ako 300 000 unikátnych používateľov mesačne.

Vzhľadom na tom, že kvalitu e-shopov považujeme za rovnako dôležité kritérium ako cenu tovarov, spustili sme systém hodnotenia kvalitných e-shopov pod názvom Pricemania Overený obchod. Vďaka tejto službe získavate objektívne informácie o tom, ako jednotlivé obchody hodnotia ich zákazníci a na základe toho si môžete vybrať kvalitný obchod pre svoj nákup.

Vieme, že množstvo zákazníkov využíva v e-shope možnosť osobného odberu tovaru, preto si môžete v porovnaní zoradiť ponuky predajcov aj podľa vzdialenosti od ich výdajných miest a vybrať si tak obchod, ktorý je k vám najbližšie.

Graf vývoja ceny tovaru vám zasa pomôže pri rozhodovaní, či sa s nákupom poponáhľať, alebo naopak počkať, kým ceny noviniek klesnú na prijateľnú úroveň.

Ďalšie užitočné funkcie pripravujeme. Pokiaľ o nich chcete byť informovaní, registrujte sa ako používateľ a využívajte možnosť pridať si obľúbené produkty do svojho nákupného zoznamu, alebo si nechajte nami sledovať ceny tovaru, ktorý vás zaujíma.

Ak ste prevádzkovateľom e-shopu, využite možnosť pridať svoju ponuku do katalógu Pricemanie a získajte tak prístup k novému okruhu potenciálnych zákazníkov.

Pre majiteľov a marketérov e-shopov ponúkame tiež možnosť absolvovať kvalitné vzdelávanie a konzultácie pod značkou Pricemania Academy. Všetky podstatné informácie nájdete na stránkach www.pricemaniaacademy.sk.

Veríme, že kvalitou obsahu a jednoduchým, prehľadným dizajnom si získame vašu priazeň a že sa na stránkach Pricemanie budeme s vami stretávať pravidelne.

Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu a budeme radi, ak nás budete kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, pozitívnych skúseností alebo pripomienok.

Tím Pricemania