Eta Ventum 1569 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Čističky vzduchu

Čistička vzduchu ETA Ventum je vhodná pre domácnosti so zvýšeným znečistením ovzdušia, alergikov a pre domácnosti s domácimi maznáčikmi. Vďaka vynikajúcej úrovni filtrácie (až 99,97% účinnosť) odstráni z domáceho ovzdušia malé častice prachu a peľu, zachytí nežiadúce pachy a zvieracie chlpy, ničí baktérie ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Čističky vzduchu

Popis

Čistička vzduchu ETA Ventum je vhodná pre domácnosti so zvýšeným znečistením ovzdušia, alergikov a pre domácnosti s domácimi maznáčikmi. Vďaka vynikajúcej úrovni filtrácie (až 99,97% účinnosť) odstráni z domáceho ovzdušia malé častice prachu a peľu, zachytí nežiadúce pachy a zvieracie chlpy, ničí baktérie a rôzne druhy vírov.



O kvalitu filtrácie sa postará vysoko účinný HEPA filter 4v1 – kombinuje v sebe HEPA FILTER uhlíkový filter, filter zo sklenených vlákien a nylonový pre-filter. Signalizácia výmeny filtru vás upozorní, až bude potreba filter vymeniť. V prípade, že sa vám stane, že zle založíte filter či kryt, bezpečnostná poistka nedovolí prístroj spustiť.



Čidlo znečistenia automaticky kontroluje čistotu vzduchu podľa toho prispôsobuje rýchlosť čistenia. Svetelná signalizácia vás bude informovať o úrovni znečistenia ovzdušia a o provádzke čističky. Pokiaľ budete chcieť ovzdušie vo vašej domácnosti doviesť k dokonalosti, môžete využiť funkciu sterilizácie a dezinfekcie vzduchu pomocou UV technológie s funkciou fotokatalýzy. Ionizácia zase zaistí produkciu záporných iontov a aktívneho kyslíku.



Čistička je uspôsobená pre pokrytie 25 – 30 m2 podlahovej plochy so štandardnou výškou stropu. Na výber máte z 3 rýchlostí chodu ventilátoru, alebo režimu AUTO. Ventilátor disponuje vysoko účinným a tichým chodom. Hlučnosť je 39 – 62 dB(A), takže vás jej prevádzka nebude rušiť. Možno tiež nastaviť časovač na 2,4 až 8 hodín prevádzky. Pokiaľ budete mať čističku ETA Ventum umiestnenú v izbe kde spíte a nechcete byť rušení svetelnou signalizáciou, možno aktivovať spánkový režim.



ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 3 roky na motor. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Čističky vzduchu Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Čističky vzduchu.

Reklama