Eta Aquarelo 0262 90000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Čističe okien

 Čistič okien ETA Aquarelo s Li-lon akumulátorom je skvelý pomocník do vašej domácnosti. Postará sa o odsávanie prebytočnej vlhkosti s čistiacim prostriedkom a nečistotami po mechanickom čistení okien. Je vhodný na klasické okná, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Čističe okien

Popis

 

Čistič okien ETA Aquarelo s Li-lon akumulátorom je skvelý pomocník do vašej domácnosti. Postará sa o odsávanie prebytočnej vlhkosti s čistiacim prostriedkom a nečistotami po mechanickom čistení okien. Je vhodný na klasické okná, strešné okná, zrkadlá. Taktiež ľahko pomôže upratať ďalšie povrchy ako sú hladké keramické obklady a dlaždice v kúpeľni či kuchyni, alebo napríklad sprchový kút.

Jednoduché a komfortné ovládanie zaistí ergonomicky tvarovaná a pogumovaná rukoväť, ale aj nízka hmotnosť a nízka hlučnosť. Pomocou nádoby s rozstrekovačom s objemom 370 ml s vhodným čistiacim prostriedkom a odnímateľným mopom, ľahko zbavíte povrchy všetkých hrubých nečistôt. Čistič okien ETA Aquarelo s praktickou stierkou s šírkou záberu 28 cm, potom dokončí prácu - účinne odsaje prebytočnú vlhkosť s nečistotami do zbernej nádobky. Nádobka na nečistoty je umývateľná, bude sa tak ľahko udržovať v čistote.

Svetelná signalizácia prevádzky a nabíjania, ktorá je umiestnená na tele spotrebiča, vás bude priebežne informovať o stave alebo vybitiu akumulátora. Spotrebič sa dobíja cez sieťový adaptér, a doba potrebná k nabitiu sa pohybuje okolo 2,5 hod. Potom bude čistič okien opäť pripravený k použitiu. Na jedno nabitie zvládne byť výkonný až 45 minút. Stierku, textilný mop a rozstrekovač možno v prípade potreby kedykoľvek dokúpiť.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Čističe okien Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Čističe okien.

Reklama