Eta 1390 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

Hľadáte veľkú chladničku, ktorá by uspokojila potreby vašej rodiny a pritom šetrila vaše peniaze? Potom kombinovaná štvordverová chladnička je ideálnou voľbou pre vás. Kombinovaná chladnička s mrazničkou ETA v nerezovom prevedení s ochranou proti otlačkom prstov a s nízkou úsporou energie energetickej ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

Hľadáte veľkú chladničku, ktorá by uspokojila potreby vašej rodiny a pritom šetrila vaše peniaze? Potom kombinovaná štvordverová chladnička je ideálnou voľbou pre vás. Kombinovaná chladnička s mrazničkou ETA v nerezovom prevedení s ochranou proti otlačkom prstov a s nízkou úsporou energie energetickej triedy A+.



Jednoduché ovládanie spotrebiča

Tento designový kúsok so zapustenou rukoväťou nesmie chýbať v žiadnej štýlovej kuchyni, navyše sa jednoducho ovláda pomocou LED displeja. Teplotu chladiaceho a mraziaceho priestoru môžete regulovať oddelene pomocou dotykového ovládania. Pre jednoduchšie uchovávanie potravín si môžete vybrať z niekoľkých prednastavených prevádzkových režimov (ECO, DOVOLENKA, SUPERMRAZENIE), ktoré vám uľahčia ovládanie spotrebiča v určitých situáciách.

Nemusíte sa ani obávať vznikajúcej námrazy, spotrebič je vybavený automatickým beznámrazovým adaptívnym NO FROST ADAPT+ systémom.

Tento systém monitoruje chod chladničky s pomocou 5 senzorov a prispôsobuje svoju prevádzku tak, aby zaistila maximálnu dobu čerstvosti potravín.



Prekvapí vás tichá prevádzka chladničky

Energetickú účinnosť zvyšuje moderný invertorový kompresor, ktorý zaisťuje stabilný chod a nízku hlučnosť spotrebiča, ktorá je iba 43 dB, takže vás prevádzka nebude rušiť. Kombinovaná chladnička s mrazničkou s výškou 180 cm je vybavená výškovo nastaviteľnými nožičkami.



Priestorná chladnička

Prekvapí vás objem chladničky268 litrov. Vo vnútri sa nachádza úsporné LED osvetlenie s výbornou svietivosťou, ktoré nevytvára teplo oproti ostatným žiarovkám a navyše zníži vaše výdaje. Vo vnútri chladničky nájdete výškovo nastaviteľné sklenené police, dva transparentné šuplíky, šesť transparentných priehradiek vo dverách.



Jeden zo šuplíkov je konštruovaný ako XXL box na zeleninu a ovocie s možnosťou regulácie vlhkosti v tomto priestore.

Druhý šuplík je multifunkčný priestor s možnosťou voľby použitia – buď zvolíte variantu Fresh zóna, ktorá udržuje v zásuvke trvalú teplotu ľahko nad bodom mrazu, čo je ideálne prostredie pre čerstvé mäso a ryby, alebo aj tento priestor použijete ako ďalší box na ovocie a zeleninu.

Pri prípadnom výpadku prúdu sa nemusíte báť, že by ste prišli o svoje potraviny – chladnička je totiž schopná ich uchovať v bezpečnej teplote po dobu až 20 hod.



Mraziaci priestor

Pri dlhodobom skladovaní potravín oceníte veľkosť mrazničky 133 litrov.

Vďaka triede mrazenia **** je možné uchovávať potraviny po dlhú dobu pri veľmi nízkych teplotách, bez toho aby bola ovplyvnená ich kvalita.

Pokiaľ máte veľký nákup, mraziaca kapacita chladničky je 16 kg/24 hod, čo znamená, že počas 24hodín je chladnička schopná zmraziť 16 kg potravín o izbovej teplote na teplotu nastavenú v mraziacom oddiele .



Prémiový servis Eta

S týmto unikátnym výrobkom získate súčasneprémiové služby, ktoré za vás vyriešia prípadný problém. Jedná sa o predĺženú záruku na 5 rokov na kompresor, 7 dní v týždni prístupnú zákaznícku linku pre nahlásenie poruchy a prípadnú technickú podporu. Ďalej zrýchlený servis s expresným zásahom servisu najneskôr do 2 pracovných dní po nahlásení problému.



(*) Podmienky služby Predĺženej záruky sú špecifikované na www.prodluzka.eta.cz

(**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikované na www.eta.cz/servis

Reklama

Reklama