Švýcarsko

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Cestovanie, sprievodcovia

Kniha z edície: Sprievodca na cesty - Švýcarsko, prehľadne a podrobne oboznamuje s najvýznamnejšími turistickými cieľmi Švajčiarska. Popisuje atraktívne územie švajčiarskej časti Álp vrátane svetoznámych stredísk ako sú Grindelwald, Zermatt či Saas Fee, ďalej všetky dôležité ŠVAJČIARSKE mestá a oblasť ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Cestovanie, sprievodcovia

Popis

Kniha z edície: Sprievodca na cesty - Švýcarsko, prehľadne a podrobne oboznamuje s najvýznamnejšími turistickými cieľmi Švajčiarska. Popisuje atraktívne územie švajčiarskej časti Álp vrátane svetoznámych stredísk ako sú Grindelwald, Zermatt či Saas Fee, ďalej všetky dôležité ŠVAJČIARSKE mestá a oblasť Švajčiarskeho Jura. Jedna kapitola je venovaná aj Lichtenštajnsku.

Podrobná charakteristika obsahuje všeobecné informácie o histórii, prírode a pamiatkách Švajčiarska, rovnako ako množstvo praktických rád pre turistov, vrátane možností ubytovania a užitočných kontaktov. Publikácia je prehľadne členená podľa jednotlivých turistických oblastí, popis najzaujímavejších miest dopĺňajú mapy, plány miest a množstvo fotografií. Nechýba slovníček miestnych pojmov a register.

Sprievodca obsahuje: 140 farebných obrázkov, 1 prehľadná mapa, 8 máp oblastí, 5 podrobných plánov miest

* Názov: ŠVÝCARSKO
* Autor: Jan Pergler, Martin Brummel
* Vydavateľstvo: Freytag a Berndt, Praha
* Formát: 120 x 215 mm
* Rozsah: 216 strán
* Vydanie: 2. vydanie, 2009
* ISBN: 9788073162078

Kniha je napísaná v českom jazyku.

Reklama

Reklama