Najznámejšie báje o pôvode čaju hovoria, že ho objavil čínsky cisár a zakladateľ medicíny Šen-nung. Obľúbila si ho najmä aristokracia, no so zvyšovaním dovozu sa rozšíril aj medzi obyčajných ľudí. Mnohí z nás dnes šálku čaju považujú za životabudič a neodišli by bez nej ani do práce. Čaj povzbudzuje, prebúdza myseľ a príjemne sa pri ňom relaxuje. Na trhu nájdete veľké množstvo čajov, či už bielych, zelených, polozelených alebo čiernych. Doprajte si chvíľku pre seba a pripravte si voňavú čajovú šálku.
Balenie: 20 vreciek po 2g Zaradenie: Slovenský bylinný čaj - v nálevových vreckách Použitie: Pôsobí silne antibioticky a protizápalovo v oblasti tráviaceho traktu a pri močových cestách. Tiež pri bolesti v krku, angíne a pri ženských zápalových ochoreniach. Má široké uplatnenie aj na vonkajšie použitie ...
Porciovaná bylina v nálevových vrecúškach - žihľava (pŕhľava) dvojdomá (Folium urticae). Spôsob použitia1 čajové vrecúško sa zaleje 5 dl vriacej vody a lúhuje sa 10 minút. Odporúča sa piť maximálne 2x denne. .Upozornenie: Nepoužívať ako náhradu rozmanitej stravy. Nie je určené pre deti. Uskladňovať ...
Obsah Čaj Feniklový: 20 vreciek po 1,5g. Charakteristika Čaj Feniklový: Pôsobí priaznivo pri pocitoch plnosti, nadúvania, a tvorbe plynov. Podporuje trávenie, správnu činnosť črieva tiež tvorbu materského mlieka. Uľahčuje vykašlávanie. Zloženie Čaj Feniklový: Feniklový plod Spôsob prípravy Čaj Feniklový: ...
Zloženie: účinné zložky v 100g Rakytník rešetliakový : plod (Fructus Hippophae) Ruža šípová : plod (Fructus cynosbati) Yzop lekársky : vňať (Herba hyssopi) Použitie: Čaj je lahodným nápojom osviežujúcej vône a chuti. Obsahuje vitamíny a iné prírodné látky potrebné na regeneráciu ľudského organizmu. Príprava: ...
Určenie pre potravinový doplnok Bylinná zmes je vhodným doplnkom stravy pre tehotné ženy Spôsob použitia Čaj sa užíva podľa potreby. 1 nálevové vrecko sa zaleje 250ml vriacej vody a nechá 15 min. lúhovať. Čaj sa pije teplý. Pripravuje sa vždy čerstvý tesne pred
Bylinková lekáreň - Žihľavový čaj 30 g.Bylinný čaj žihľavový v praktických nálevových vrecúškach. 1 nálevové vrecúško obsahuje žihľavovú vňať 1,5 g.Príprava:1 nálevové vrecúško sa zaleje 0,25 l vriacej vody a nechá sa 5 - 10 min vylúhovať. Nesmie sa variť. Čaj sa pije teplý 3 x denne. Pripravuje sa vždy ...
Čaj bylinková lekáreň - Medovka (20x1,5g).Bylinný čaj medovkový v nálevových vrecúškach.Zloženie:1 nálevové vrecúško obsahuje: Medovková vňať 1,5 gPríprava:1 nálevové vrecúško (1,5 g) sa zaleje 250 ml vriacej vody a nechá sa 5 - 10 minút vylúhovať v prikrytej nádobe. Nesmie sa variť. Nálev sa pripravuje ...
Apotheke Lipový čaj v nálevových vreckách. Zloženie: Lipa malolistá - kvet (Flos tiliae). Spôsob použitiaČaj sa užíva podľa potreby. 1 nálevové vrecko sa zaleje 250ml vriacej vody a nechá15 min. lúhovať. Čaj sa pije teplý. Pripravuje sa vždy čerstvý tesne pred použitím.
Z důvodu legislativních požadavků na označování výrobků a nařízení EU, dochází u tohoto výrobku ke změně názvu - původní název: Při nachlazení / Nový název: Dýchací cestyPoužití: Černý bez, lípa a mateřídouška přispívají k normální funkci dýchacího systému. Lípa podporuje pocení. Sléz přispívá k normální ...
Vňať túžobníka brestového napomáha mierniť bežné prechladnutie, zachrípnutie a kašel.1 čajovú lyžičku zalejeme 1/4 l vriacej vody a necháme 15 minút v prikrytej nádobe vylúhovať.
Bylinný čaj, porcovaný v nálevových sáčcích. Použití: Smetanka stimuluje trávení a podporuje normální činnost žaludku a jater. Máta, fenykl a lékořice podporují trávení. Kopřiva a pýr podporují vylučování vody z organismu. Pýr napomáhá při kontrole tělesné hmotnosti. Složení: Smetanka lékařská kořen ...
Bylinná zmes porciovaná v nálevových vreckách. Spôsob použitia1 nálevové vrecúško sa zaleje 2,5 dl vriacej vody a nechá sa 15 minút v prikrytej nádobe vylúhovať. Čaj sa pije nesladený 2-3x za deň pred jedlom. Upozornenie: Nie je vhodný pre deti. Nie je vhodný pre osoby trpiace chronickým ochorením obličiek ...
Alchemilkový vňať - bylinný čaj sypaný. Zloženie: Alchemilkový vňať 30 g Príprava: 1 čajová lyžička usušené Alchemilkový vňati sa preleje 0,25 l vriacej vody a nechá sa 10 - 15 minút vylúhovať, potom sa scedí. Nesmie sa variť. Čaj sa pije teplý 2 - 3 x denne. Pripravuje sa vždy čerstvý, bezprostredne ...
Bylinková lekáreň - Mätový čaj 30g.Bylinný čaj mätový v nálevových vrecúškach.Mätový čaj je veľmi obľúbeným čajom nielen v našich končinách, ale po celom svete, najmä v Maroku sa stal národným nápojom. Listy mäty obsahujú mentolové silice, horčiny, triesloviny a flavonoidy, a to v nemalom množstve. Tento ...
Čaj Pu-erh je známy pre svoje priaznivé účinky na ľudský organizmus. Čaj Pu-erh s prídavkom citrónovej trávy porciovaný, označovaný aj ako "požierač tukov". Upravuje metabolizmus, znižuje hladinu cholesterolu a pomáha posilňovať imunitný systém. od výrobce FYTOPHARMA A.S. v kategorii Heureka.sk | Jedlo ...
Bylinný čaj ŠALVIA 1 záparové vrecúško obsahuje vňať šalvie lekárskej (Salviae herba).Obsah: 20x1,5 g (30 g)Viac informácii o produkte.
Doplněk stravy. Bylinný čaj sypaný. Použití: Měsíček je známý svým prospěšným působením na dobrou funkci zažívacího traktu, především jater. Lze ho použít i zevně ke koupelím a obkladům k udržení normálního stavu pokožky, k hojení ran. Složení: Měsíček lékařský - květ (Flos calendulae). Příprava: 1 polévkovou ...
Bylinková lekáreň - Feniklový čaj 30 g.Feniklový bylinný čaj v nálevových vrecúškach. 1 nálevové vrecúško obsahuje Feniklový plod 1,5 g.Príprava:1 nálevový sáčok (1,5 g) sa zaleje 250 ml vriacej vody a nechá sa 15 minút vylúhovať v prikrytej nádobe. Nesmie sa variť. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý, ...
Obsah Čaj na cholesterol: 20x1,5g Charakteristika Čaj na cholesterol: Podporuje procesy látkovej výmeny, priaznivo ovplyvňuje hladinu cholesterolu v krvi. Zloženie Čaj na cholesterol: Veronika lekárska vňať, čajovník čínsky list, ríbezľa čierna list, púpava lekárska koreň, žihlava dvojdomá vňať, ...
Bylinková lekáreň - Harmančekový čaj 20 g.Harmančekový čaj v nálevových vrecúškach. 1 nálevové vrecúško obsahuje Harmančekový kvet 1,0 g.Príprava:1 nálevové vrecúško (1 g) sa zaleje 250 ml vriacej vody a nechá sa 5 - 10 minút vylúhovať v prikrytej nádobe. Nesmie sa variť. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý, ...