Ocieľka Victorinox Kitchen Sharpening Steel na brúsenie kuchynských nožov, s guľatým brusivom, plastovou rukoväťou a krúžkom na zavesenie. Dĺžka brusiva 27 cm.
Dvojstupňová brúska Wusthof na nože je vhodná do každej domácnosti. Jednoducho a rýchlo nabrúsite nože už pár ťahmi. Odporúča sa najskôr použiť hrubšiu časť z karbidu, ktorá vytvaruje ostrie. Potom párkrát prejdite nožom keramickou časťou pre vyhladenie malých nerovností. Brúska je určená na brúsenie ...
Perfektne padne do ruky. Prednastavený uhol 14°. Rozmery: 6 cm x 6 cm x 1,5 cm. Umiestnite slider na brúsny kameň, položte nôž na slider a stále udržujte spravný uhol behom jemného ostrenia noža.
Brúsny keramický kameň Wüsthof je optimálnym riešením pre ostrenie nožov. rozmery: 15 cm x 5 cm x 2,5 cm (d x š x v) zrnitosť: J 400 / J 2000 (F 100 / F 320).
Udržať nože ostré je jednoduché, ak sú pravidelne brúsené touto ocieľkou Wüsthof.
Na jemné obtiahnutie ostrie, na finálne dočistenie noža po brúsení brúsnym kameňom alebo na dobrúsenie nožov použite túto špičkovú ocieľku z veľmi tvrdej keramiky (85 HRC). Ako brúsiť nože pomocou ocieľky? Ocieľku postavte na suchý a pevný povrch tak, aby sa opierala o plastový protišmykový ochranný ...
Dvojstupňová brúska na nože Wüsthof - prvý/hrubé brúsenie (na vytvarovanie otupených nožov) a druhý/jemné keramické brúsenie (na pravidelné prebrusovanie ostria). Použiteľná aj pre zúbkovanú čepeľ napr. nôž na chlieb, ale iba druhým/keramickým stupňom brúsenia. S mäkkou rúčkou. Použitie položiť brúsku ...
Brúska na nože – elektrická brúska na nože, diamantové brúsne kotúče spoľahlivo nabrúsia čepeľ nožov, rýchly a jednoduchý spôsob brúsenia kuchynských a športových nožov, dvojstupňový ostriaci systém, vodiace drážky pre čepeľ automaticky udržujú potrebný uhol, presné úvodné hrubé brúsenie vo vodiacich ...