Eta 1389 90020

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Americké chladničky

Kombinovaná chladnička ETA amerického typu „side by side“ ponúkne celkovú kapacitu 436 litrov, z toho chladnička 291 litrov a mraznička 145 litrov. Uchováte tak veľké množstvo potravín s nízkymi nákladmi na prevádzku, a to vďaka úspornej energetickej triede A+. Chladnička tiež zaujme svojím designovým ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Americké chladničky

Popis

Kombinovaná chladnička ETA amerického typu „side by side“ ponúkne celkovú kapacitu 436 litrov, z toho chladnička 291 litrov a mraznička 145 litrov. Uchováte tak veľké množstvo potravín s nízkymi nákladmi na prevádzku, a to vďaka úspornej energetickej triede A+. Chladnička tiež zaujme svojím designovým prevedením so zapustenou rukoväťou, a povrchom z čierneho skla.



Chladnička disponuje beznámrazovou NO FROST technológiou, kedy vzduch rovnomerne cirkuluje vo vnútornom priestore chladničky a netvorí sa tak námraza na stenách. Pomocou oddeleného dotykového ovládania s LED displejom možno samostatne nastaviť režimy pre chladiacu a mraziacu časť alebo môžete využiť prednastavené prevádzkové režimy (SMART, ECO, SUPERMRAZENIE, SUPERCHLADENIE), ktoré vám uľahčí ovládanie spotrebiča v určitých situáciách. K lepšej vnútornej klíme napomáha aj vnútorné LED osvetlenie, ktoré má lepšiu svietivosť, usporí až 90 % energie a nevytvára nežiadúce teplo ako je tomu u bežných žiaroviek.



Mraziaca časť, ktorá je umiestnená v ľavej časti spotrebiča, disponuje triedou mrazenia *(***) a mraziacou kapacitou 10 kg/24 hodín. Za jeden deň je teda schopná zmraziť 10 kg potravín izbovej teploty na nastavenú teplotu v mrazničke. V prípade výpadku elektrickej energie je chladnička schopná uchovať potraviny v bezpečnej teplote po dobu 10 hodín.



Vnútorný priestor chladničky je vybavený sklenenými policami, transparentnými priehradkami a zásuvkami vo dverách – budete tak mať prehľad o uskladnených potravinách. V prípade potreby možno výšku spotrebiča upraviť vďaka výškovo nastaviteľným nôžkam. Prevádzka chladničky vás nebude rušiť, hlučnosť spotrebiča je iba 43 dB.



S týmto unikátnym výrobkom získate súčasne prémiové služby, ktoré za vás vyriešia prípadný problém. Jedná sa o predĺženú záruku na 5 rokov na kompresor, 7 dní v týždni prístupnú zákaznícku linku pre nahlásenie poruchy a prípadnú technickú podporu. Ďalej zrýchlený servis s expresným zásahom servisu najneskôr do 2 pracovných dní po nahlásenia problému.



(*) Podmienky služby Predĺžená záruka sú špecifikováné na www.eta.sk/predlzena-zaruka/

(**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikováné na www.eta.sk/premiovy-servis-eta/

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Americké chladničky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Americké chladničky.

Reklama