Šílený Max: Zběsilá cesta

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 10 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Akčné a dobrodružné filmy DVD

V našej ponuke aj ako darčeková kolekcia Mad Max: Fury Road je štvrtý film Georga Millera o "Bojovníkovi na cestách" - Šialenom Maxovi. Post-apokalyptický akčný film sa odohráva v najvzdialenejších kútoch našej planéty, v drsnej púštnej krajine, v ktorej je už ľudstvo skoro porazené a takmer všetci ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Akčné a dobrodružné filmy DVD

Popis

V našej ponuke aj ako darčeková kolekcia

Mad Max: Fury Road je štvrtý film Georga Millera o "Bojovníkovi na cestách" - Šialenom Maxovi. Post-apokalyptický akčný film sa odohráva v najvzdialenejších kútoch našej planéty, v drsnej púštnej krajine, v ktorej je už ľudstvo skoro porazené a takmer všetci medzi sebou bojujú za vlastné životné potreby.
V tomto svete ohňa a krvi sú poslednou nádejou lepšej budúcnosti dvaja rebeli na úteku, ktorí by mohli obnoviť poriadok. Jedným z nich je Max (Tom Hardy), muž činu skúpy na slovo, ktorý hľadá pokoj mysle po strate svojej ženy a dieťaťa kvôli nemilosrdnosti okolitého prostredia.
Druhou je tajomná Furioso (Charlize Theron), žena činu, ktorá verí, že jej cesta k prežitiu vedie skrz nehostinnú púšť späť do krajiny, v ktorej vyrastala.



Bonusy

  • Vynechané scény

Reklama

Reklama