Eta 0710 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zubné kefky

To pravé pre vaše zdravé zuby Revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Skvelá pri prevencii a pri raste nových zúbkov. Aj tí najmenší potrebujú tú najlepšiu starostlivosť, predovšetkým preto, aby sa ich zúbky správne vyvíjali a vyrástli v zdravý a silný chrup. ETA SONETIC je vhodný ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zubné kefky

Popis

To pravé pre vaše zdravé zuby

Revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Skvelá pri prevencii a pri raste nových zúbkov.

Aj tí najmenší potrebujú tú najlepšiu starostlivosť, predovšetkým preto, aby sa ich zúbky správne vyvíjali a vyrástli v zdravý a silný chrup.

ETA SONETIC je vhodný variant pre ich správne čistenie. Kefka odstraňuje zubný povlak a čistí aj medzizubné priestory lepšie, než bežné manuálne kefky. Pomáha v prevencii proti zubnému kazu, zubnému kameňu alebo zápalu ďasien. Má dva režimy čistenia: intenzívne a šetrné čistenie. Zdravé ďasná totiž znamenajú zdravý chrup.



Chytrá a efektívna kefka

Ide o zubnú kefku vyvinutý špeciálne pre deti. Je šetrná pri čistení zubov a ďasien. Vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+ dokáže čistiť zuby až 16 000 pohybmi za minútu a efektívnejšie tak odstrániť zubný povlak aj baktérie. Má veľmi dlhú výdrž v závislosti na type použitej batérie. Vydrží 3 - 7 mesiacov pri bežnom každodennom použití. Šikovný 2 minútový časovač s 30 sekundovými intervalmi rovnomerne čistí jednotlivé časti ústnej dutiny a signalizuje jednotlivé etapy čistenia. Ideálne pre každodennú ústnu hygienu.

A aby vaše deti čistenie zúbkov viac bavilo, je kefka farebne podsvietená.



Kompletná výbava

V balení nájdete dve zubné kefky. Jedna pre deti vo veku 3-6 rokov a jedna pre deti vo veku 7-10 rokov. Kefky sú opatrené kvalitnými jemnými DuPont štetinami pre citlivý detský chrup a ďasná. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná tak, aby sa deťom pohodlne držala a nevykĺzla z dlane. Celý výrobok je vodotesný, takže ho pokojne môžu namočiť. Kefka funguje na 1 ks batérie AAA, ktorá je súčasťou balenia.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zubné kefky Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Zubné kefky.

Reklama