Bosch MSM14000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Tyčové mixéry

tyčový mixér • výkon 400 W • tichá prevádzka • nôž QuattroBlade so 4 čepeľami z nerezovej ocele • ergonomická rukoväť • bajonetový zámok • vyberateľná mixovacia noha Bosch CleverMixx MSM14000, biely Každá gazdinka sníva o praktickom prístroji, ktorý jej uľahčí prípravu chutných jedál pre celú rodinu. ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Tyčové mixéry

Popis

tyčový mixér • výkon 400 W • tichá prevádzka • nôž QuattroBlade so 4 čepeľami z nerezovej ocele • ergonomická rukoväť • bajonetový zámok • vyberateľná mixovacia noha

Bosch CleverMixx MSM14000, biely

Každá gazdinka sníva o praktickom prístroji, ktorý jej uľahčí prípravu chutných jedál pre celú rodinu. Práve takýmto pomocníkom vo vašej kuchyni by sa mohol stať tyčový mixér BOSCH MSM14000 z rady CleverMixx. Jedná sa o prístroj, ktorý vám v priebehu niekoľkých minút pomôže v príprave lahodných omáčok, chutných polievok, jemného pyré alebo osviežujúceho smoothie. Tento tyčový mixér navyše vyniká svojím veľmi jednoduchým ovládaním a obsluhou, vďaka ktorej budete mať úpravu svojich obľúbených surovín celú dobu pod kontrolou.

Polievky a omáčky v priebehu pár minút

Precízne rozmixovanie surovín zaisťuje mixovacia noha zakončená nožom QuattroBlade so 4 veľmi kvalitnými čepeľami z ocele a výkonný 400W motor. Ten vyniká tichou prevádzkou, ktorá vás nebude pri práci rušiť. S ergonomickou rukoväťou a nízkou váhou je jej manipulácia s mixérom navyše veľmi jednoduchá. Po dokončení mixovania stačí jednoducho nohu odpojiť od pohonnej jednotky a umyť ju v umývačke riadu.

Príprava omáčok nebola nikdy jednoduchšia!

Jednoduchá manipulácia

Vďaka ergonomickej rukoväti vám tento tyčový mixér výborne padne do ruky a s pohodlne umiestneným spínačom bude ovládanie prístroja a príprava lahodných pokrmov hračkou.

Nestrácajte čas

Neoddeliteľnou súčasťou tohto unikátneho tyčového mixéra je mixovacia noha zakončená nožom QuattroBlade so 4 čepeľami z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa postarajú o rýchlu úpravu surovín. Noha je vďaka bajonetovému zámku veľmi jednoducho vyberateľná.

Vhodný do umývačky riadu

Nepríjemnú povinností po každom varení a prácou s jedlom je následné umývanie všetkého riadu a použitých spotrebičov. Aj na túto nevyhnutnú súčasť prípravy jedla BOSCH myslí a snaží sa vám ju čo najviac uľahčiť. Mixovaciu nohu vrátane čepelí je možné umývať v umývačke riadu, takže nemusíte všetok svoj voľný čas tráviť v kuchyni.

Na lahodné pokrmy

Tento skvelý prístroj ocenia najmä milovníci lahodných krémových polievok, omáčok a chutných pyré. Pokiaľ si budete chcieť dopriať pochúťku plnú vitamínov, ktorá vás vždy osvieži, môžete si pomocou tohto tyčového mixéra pripraviť aj populárne smoothie s ovocím, orechmi a inými prísadami plnými vitamínov.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Tyčové mixéry Bosch, najprezeranejšie produkty Bosch alebo najlacnejšie Tyčové mixéry.

Reklama