Deadfall Adventures

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Xbox 360

Píše sa rok 1938. James Lee Quatermain je muž mnohých talentov, medzi ktoré ale schopnosť udržať si peniaze rozhodne nepatrí. Quatermain nie je príliš nadšený z toho, že má sprevádzať Jennifer Goodwinovú, americkú agentku a svoju bývalú kolegyňu, do egyptského chrámového komplexu, odkiaľ majú vyzdvihnúť ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Xbox 360

Popis

Píše sa rok 1938. James Lee Quatermain je muž mnohých talentov, medzi ktoré ale schopnosť udržať si peniaze rozhodne nepatrí. Quatermain nie je príliš nadšený z toho, že má sprevádzať Jennifer Goodwinovú, americkú agentku a svoju bývalú kolegyňu, do egyptského chrámového komplexu, odkiaľ majú vyzdvihnúť starobylý artefakt – Srdce Atlantídy. Ani za mak neverí tomu, že tento artefakt má údajne omladzujúce účinky a už vôbec sa nestará o to, že po Srdci pátra i čata Ahnenerbe, nacistický oddiel špecializovaný na okultné záležitosti. Ale život má svoje metódy, ako niekomu zmeniť priority. Quatermain sa čoskoro ocitá na výprave, ktorá ho zavedie do všetkých kútov sveta, od búrlivých púští Egypta cez ľadové arktické hlbiny až do horúcich džunglí v Guatemale.
V dávno zabudnutom chrámovom komplexe sa vďaka všetkému tomu vzrušeniu v Quatermainovi prebudí pravý dobrodruh a tak sa spolu s agentkou Goodwinovou snaží byť vždy aspoň o jeden krok pred nacistami a Rusmi, aspoň o jeden krok bližšie k Srdcu Atlantídy. A hlboko v týchto chrámoch, kde sa z večného spánku prebúdzajú pradávni strážcovia, sa James už čoskoro dozvie, že historky jeho pradeda nie sú také šialené, ako sa vždy domnieval. Pretože všetko žije večne, len niekedy na čas príde spánok a zabudnutie.Klasická hrateľnosť akčných adventúr z pohľadu prvej osoby, ktorá kombinuje rýchlu akciu a intenzívne prestrelky s adventúrou, ktorá Vás odmení za prieskum, riešenie hlavolamov a prechádzanie "menej prebádaných ciest".Vybavte sa na cestu kompasom, mapou pokladov, zápisníkom a baterkou, všetkým nevyhnutným pre riešenie pradávnych hádaniek, hľadanie pokladov a dokonca i boj s určitým druhom nepriateľov.Likvidujte nepriateľov pomocou pascí mnohými zaujímavými a vynaliezavými spôsobmi.Exotické lokality z celého sveta (Egypt, polárny kruh a zabudnuté majské trosky).Strhujúci príbeh verný duchu klasických dobrodružných filmov.Štylizácia do 30. rokov 20. storočia (zbrane, móda, hudba, vozidlá, atď.)

Reklama

Reklama