Just Dance 2018

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation 4

Just Dance je späť! Bez ohľadu na to odkiaľ pochádzate, koľko vám je a či ste panda alebo mrkva sa tak môžete tešiť na poriadnu tanečné party, pretože táto tanečné série to vedia poriadne roztočiť! Najnovší diel nesúci názov Just Dance 2018 rozšíri rodinu najväčší séria tanečných hier, ktoré sa po celom ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Just Dance je späť! Bez ohľadu na to odkiaľ pochádzate, koľko vám je a či ste panda alebo mrkva sa tak môžete tešiť na poriadnu tanečné party, pretože táto tanečné série to vedia poriadne roztočiť! Najnovší diel nesúci názov Just Dance 2018 rozšíri rodinu najväčší séria tanečných hier, ktoré sa po celom svete predalo už vyše 63 miliónov. Či už ste teda hviezda tanečného parketu, tanečník začiatočník alebo hľadáte nové výzvy, ešte nikdy nebolo tak ľahké skrátka a dobre Just Dance! Pridajte sa ku komunite čítajúcich viac ako 118 miliónov hráčov z celého sveta a predveďte svoje najlepšie tanečné kreácie! Tancujte na hity ako je 24K Magic, Side to Side, The Way I Are (Dance With Somebody) a Chantaje či klasiky ako Daddy Cool. Tancovať môžete na soundtrack zložený zo 40 nových songov ako sú napríklad:
Rockabye - Clean Bandit Ft. Sean Paul & amp; Anne-Marie
24K Magic - Bruno Mars
Side To side - Ariana Grande Ft. Nicki Minaj
Chantaje - Shakira Ft. Maluma
Naughty Girl - Beyoncé
The Way I Are (Dance With Somebody) - Bebe Rexha Ft. lil Wayne
Automaton - Jamiroquai
Bubble Pop! - Hyun
Love Ward - Hatsune Miku
Make It Jingle - Big Freedia
Daddy Cool - Groove Century
Hlavné herné prvky:
Just Dance mód okamžite premení akékoľvek miesto v tanečný parket! (Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4)
Najmladší tanečníci sa môžu ukázať na tom najzábavnejším tanečnom ihrisku, úplne novom Kids módu! (Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4)
Pripojte sa k najväčšej online tanečné party vo World Dance Floor a súťažte s ostatnými hráčmi z celého sveta! (Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4)
Pre hranie nepotrebujete žiadne ďalšie príslušenstvo! Stačí vám váš šikovný mobilný telefón a Just Dance Controller aplikácie! (IOS, Android, compatible with Wii U, Nintendo Switch, Xbox One, PS4)

Reklama

Reklama