Diskusia | Skúsenosti s internetovými obchodmi | Skúsenosti s Interstore.sk
![]() |
Diskusné fórum |
Skúsenosti s Interstore.sk
24.6.2008 17:22
Nakupoval už niekto na www.interstore.sk ?
V pondelok o 16:30 som si objednával notebook, HDD, 3x ventilátor. SMSka o potvdení objednávky prišla asi o 15 minút. Dnes (štvrtok) mi pred obedom zavolali, že tovar je pripravený, ale ventilátori majú len 2x, že či chcem počkať, kým príde ten tretí alebo poslať bez neho. Povedal som, že bez neho a má mi to prísť zajtra (piatok), tak dúfam, že bude všetko OK. Zatiaľ spokojnosť.
Moje skusenosti su iba dobre, a to som tu nenakupovala 1x
ako sa vraví, 100 ľudí - 100 chutí, či názorov. musím povedať, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí budú spokojní a tiež ľudia, ktorí budú nespokojní...som zamestnancom tejto firmy a vidím veci z druhej strany. Vždy sa snažíme byť k zákazníkom ústretoví a snažíme sa objednávky vybaviť v čo najkratšom čase. No niekedy to žiaľ nejde. Ak nemá tovar dodávateľ, nič s tým nenarobíme, je to reťazová reakcia, lebo mnohokrát ani nám nepríde tá správna informácia o tovare, často dodávateľ sľubuje termíny a my ich sľubujeme zákazníkom, no len s dobrým úmyslom. Dúfam, že spokojní zákazníci budú stále a dúfam, že tých nespokojných bude čoraz menej :)
Nakupujem casto cez internetove obchody, ale tento e-shop Interstore si davam na ciernu listinu. Takze uz nikdy viac tam nenakupim. Maju maximalne nedokonaly web, ktory vam umozni objednat aj nedodatelny tovar. Komunikaciu z ich strany povazujem tiez za nedostatocnu. Na otazky zaslane do e-mailu maju reakcnu dobu niekolko dni. VIAC UZ NIKDY!
Objednavku som zaslal formou e shopu.,na 2.den ma kontaktovali aby mi dali na vyber 1iny z mnozstva komponentov, ktory nebol momentalne dostupny a bola mi potvrdene zaslanie za 1-2dni. na 3 den som telefonoval a uz termin odoslania sa zmenil a to na zaklade fyzickej nedostupnosti vacsiny tovaru o ktory mam zaujem .takze pre zhrnutie najskor je vsetko , o 3 dni takmer nic a ocakavam ze zrejme to bude natahovanie na dlhe ruky.este ze som neplatil vopred :-))
Objednala som letne pneumatiky v tomto obchode kvoli najnizsej cene na internete. Vseobecne podmienky, 3 dni na potvrdenie a 7-21 dni na realizaciu objednavky ma trochu zaskocili, ale objednavku potvrdili do 48 hodin a gumy dorucili na stvrty pracovny den. S vybavenim objednavky som spokojna.
Ja som si objednal tovar,odpoved mi prisla treti den od objednání,s tým,že tovární dodaju do 7dní,už je 9 a este tovar nemám.pockam este a potom vám sem napisem,no zatial som sklamany.
Tovar mi prišiel v poriadku v časovom limite ktorý udávajú (7-21 dní).Keď som im telefonoval bolí veľmi ochotný informovať ma o stave objednávky.Sms/email o odoslaní tovaru tiež v poriadku.Nemám zlé skúsenosti.Odporúčam.
po 2 nákupoch som bol velmi spokojny, po tretej objednávke som zaplatil, cakam, oni nereaguju, potvrdili tovar na sklade, ja som zaplatil a nikde nic...
ja som kupil dnes tento usb kluc za 390 sk v elektrodome NAY
Ahojte ja som s interstore spokojny,objednaval som si u nich mobilny telefon a este k tomu na splatky.Vsetky potrebne papiere mi prisli postou,ja som ich uz len popodpisoval a poslal spat a o par dni mi kurier dorucil tovar domov a teraz som si objednaval notbook,takze ja som spokojny.
Čaute všitci,
teda ja si veľa vecí objednávam cez e-obchody,
ale s interstore som sklamaná, veď sa tam nemôžem ani
dovolať, na email mi neodpisujú, mám dva týždne objednaný tovar,
potvrdenie na mobil mi prišlo a nič viac...čo fčul? :-))
Teda nerozumiem tomu :-{
teda ja si veľa vecí objednávam cez e-obchody,
ale s interstore som sklamaná, veď sa tam nemôžem ani
dovolať, na email mi neodpisujú, mám dva týždne objednaný tovar,
potvrdenie na mobil mi prišlo a nič viac...čo fčul? :-))
Teda nerozumiem tomu :-{
aj ja som mala podobny problem, a po mesiaci natahovania a sameho "mozno" o tyzden, mozno o dva... som to potom zrusila a radsej si priplatila 7eur v inom obchode, a kedze islo o varnu dosku, tak sa velmi cakat nedalo... varit stedru veceru na malej jednoplatnicke? :)
Ja som tu nakupoval minulý rok práčku. Bolo písané, že dodajú do 7 dní, prišla mi za 4 dni. Bola tam veľmi dobrá cena a keďže stála viac ako 160€ tak som mal dopravu zdarma. Ja osobne nemám zlé skúsenosti, ale ako som už písal, objednával som len raz. A s tou zásielkou som bol naozaj spokojný.
taktiez NEODPORUCAM !!! Teraz sme zariadovali s manzelom novy domcek, takze som nakupovala cez mnoho e-obchodov, ale v ziadnom som objednavku nezrusila len v INTERSTORE. Na stranke pisu, ze dodanie do 7 dni, v SMS mi prislo, ze do 10 pracovnych dni, po 16 pracovnych som pisala a oznamili mi, ze MOZNO tovar dostanu este len oni po novom roku.... cize zhruba 2 mesiace vbavovania a to este len mozno... Potom som si to objednala cez iny obchod a do tyzdna som mala tovar doma.
Ja som na interstore.sk uz nakupoval niekolko krat. A vzdy som bol spokojny. Jednoduchy vyber a vyplnenie objednavky, potvrdenie ti pride hned do mailu takze mas kompletne info. Kedykolvek tam mozes zavolat, su prijemni a komunikativni. Niekedy tovar pride obratom, niekedy to par dni trva, ale vzdy ta informuju ak sa stane ze ti to maju dodat neskor. Ja som bol nadmieru spokojny. A teraz maju vela novych veci. Urcite tam budem nakupovat, oplati sa a hlavne sa nemusim bat ze su to nejaki majstri z garaze. Toto je seriozna firma a funguje tam to co ma.
Toto trosku ***** samochvalou majsterko :-)
s m r d i
moje skusenosti iba tie najlepsie, urcite sluzby vyuzijem opat
Ja som si objednal tovar pred dvomi mesiacmi, zareagovali veľmi rýchlo, oznámili mi, že tovar nie je na sklade a že mi vrátia peniaze na účet. Poslal som im mailom číslo účtu ale peniaze stále nechodia. Volal som im už dvakrát, vždy mi poradia aby som im poslal číslo účtu, dali mi aj mail na konkrétnu osobu, ktorá vybavuje takéto veci ale peniaze stále nechodia.
Dobry den aj ja teraz uz cakam na tovar,trocha dlchsie ako by som chcel...
Najprv mi to cele potvrdili ze maju, o tizden uz nemaju a teraz cakam,cakam,cakam...neodporucam...
Najprv mi to cele potvrdili ze maju, o tizden uz nemaju a teraz cakam,cakam,cakam...neodporucam...
Objednávala som už 2. krát a som maximálne spokojná. Tovar bol rýchlo doma-až pred dverami. Keďže som bola v práci, poslala som im aj iný kontakt, kde môžu nechať tovar a platila som bezhotovostne
a hneď reagovali. Ceny sú super. Na Cartigoch som ušetrila cca. 10€, ako tu cez kamoša. Raz tovar nemali, tak som vybrala náhradný a za menej €, ale doplatok vrátili poctivo na účet, takže odporúčam!
a hneď reagovali. Ceny sú super. Na Cartigoch som ušetrila cca. 10€, ako tu cez kamoša. Raz tovar nemali, tak som vybrala náhradný a za menej €, ale doplatok vrátili poctivo na účet, takže odporúčam!
Tento tyzden-v stredu,som objednaval 2 sat prijimace,SKY LINK kartu a sadu s parabolou za bezkonkurencnu cenu.Komunikacia prebehla rychlo,aj ich odpoved na objednavku takmer okamzite.Na druhy den mi na mobil poslali,ze moja objednavka bola vyskladnena a bude dorucena nasledujuci pracovny den.A hura dnes to uz mam doma,vsetko v poriadku,bez poskodenia,prepravca mi to doniesol az pred dvere.Cize so vsetkym maximalna spokojnost!!!!!!Nakupoval som tu prvy krat a mozem len odporucit,dufam,ze aj dajsie nakupy dopadnu takto.
Takmer pred týždňom, t.j. 29.11.2009, som si v tomto \'obchode\' objednal knihu J. Kronera Herec nielen na udici. Ich server umožňuje objednať tovar bez registrácie, len s uvedením kontaktných údajov. Možno ale na objednávky neregistrovaných slušne povedané kašle, lebo hoci pri tovare je uvedené, že ho expedujú do 24 hodín, dodnes nedorazilo ani len potvrdenie objednávky, nie že ešte oznámenie o pripravenosti tovaru na osobné prevzatie (ktoré som zvolil pri objednávke). Súhlasím s jedným z predošlých hodnotiteľov: pekne urobený web, samotné obchodovanie ale hrubo neuspokojivé.
interstore is sendig only SHIT things which r not working properly! im totally fed up and angry and i wont order anything from that internet shop never again! i prefer to buy things in the stores cause if im not satisfied with somethin i just go bk to the shop and they pay me bk the money, but at interstore u have to do a long procedure to get bk ur money and u cost a lot at the post to sort out that thing. if i can give a good advice go to the real shops and buy there want ever u want
Skúsenosť s Interstore .sk mám veľmi dobrú.
Keďže som ich nepoznala , prvú objednávku som urobila na dobierku-aby peniaze neodišli a tovar som nikdy nevidela.
Kupovala som chladničku + práčku, takže celkom slušná suma.
Pred tým som si ich preverila pár telefonátmi a taktiež otázkami cez maily. Vždy vedeli pohotovo reagovať a kočky na druhej strane boli velmi milé.
Obe zásielky som objednala asi mesiac dopredu ako som ich v skutočnosti potrebovala-nakoľko prebiehala akcia pre azet užívatelov a to -7% dole z ceny. .. už do týždňa ma kontaktovali, že tovar mám na ceste, tak sme sa dohodli, aby ho poslali až za tie 4 týždne ako som potrebovala. Nebol to žiadny problém.
V deň doručenia som komunikovala aj s vodičom , ktorý mi zásielku viezol. Čakanie na mňa -3 hodiny - opäť žiadny problém.
S interstore som bola veľmi spokojná a nakupovať tam budem opäť a znova.
Keďže som ich nepoznala , prvú objednávku som urobila na dobierku-aby peniaze neodišli a tovar som nikdy nevidela.
Kupovala som chladničku + práčku, takže celkom slušná suma.
Pred tým som si ich preverila pár telefonátmi a taktiež otázkami cez maily. Vždy vedeli pohotovo reagovať a kočky na druhej strane boli velmi milé.
Obe zásielky som objednala asi mesiac dopredu ako som ich v skutočnosti potrebovala-nakoľko prebiehala akcia pre azet užívatelov a to -7% dole z ceny. .. už do týždňa ma kontaktovali, že tovar mám na ceste, tak sme sa dohodli, aby ho poslali až za tie 4 týždne ako som potrebovala. Nebol to žiadny problém.
V deň doručenia som komunikovala aj s vodičom , ktorý mi zásielku viezol. Čakanie na mňa -3 hodiny - opäť žiadny problém.
S interstore som bola veľmi spokojná a nakupovať tam budem opäť a znova.
včera sa mi vrátili aj potvrdené dodacie listy, ktoré som poslala do Interstoe asi pred 2 týždňami.
Maximálna spokojnosť. V pondelok som objednala pneu,ešte v ten deň ma kontaktovali,aby potvrdili objednávku a v útorok som mala tovar doma. Perfektná rýchla spolupráca. Chcela by som si ešte objednať nejaký tovar,len škoda ,že ho interstore nemá v ponuke,tak budem hľadať niekde inde,len dúfam ,že aj v iných e-shopoch sa stretnem s takým okamžitým dodaním.Ďakujem
Maximálna spokojnosť. V pondelok som objednala pneu,ešte v ten deň ma kontaktovali,aby potvrdili objednávku a v útorok som mala tovar doma. Perfektná rýchla spolupráca. ďakujem aj nabudúce budem nakupovať
Zle - zatial najhorsie z internetovych obchodov.
Objednal som a okamzite zaplatil - kedze to bola jedna z volieb.
Obchod ale nezaregistroval platbu, lebo oproti variabilnym symbolom paruju len raz za tyzden.
V pripebehu tyzdna som sa 2x pytal, kedy tovar bude, lebo zo strany obchodu som nedostal ziadne informacie.
Na moje otazky bolo zodopovedane, v druhej odpovedi bolo, ze pre tovar si mozem prist.
Prisiel som a.....moju platbu neeviduju, tovar nemaju.
Neprijemna komunikacia, nefunkcny, nepremysleny a deravy system.
Objednal som a okamzite zaplatil - kedze to bola jedna z volieb.
Obchod ale nezaregistroval platbu, lebo oproti variabilnym symbolom paruju len raz za tyzden.
V pripebehu tyzdna som sa 2x pytal, kedy tovar bude, lebo zo strany obchodu som nedostal ziadne informacie.
Na moje otazky bolo zodopovedane, v druhej odpovedi bolo, ze pre tovar si mozem prist.
Prisiel som a.....moju platbu neeviduju, tovar nemaju.
Neprijemna komunikacia, nefunkcny, nepremysleny a deravy system.
Takisto mám zlé skúsenosti s touto spoločnosťou, kameňom úrazu je ich neprofesionálny prístup k zákazníkovi a to sa jednalo len o potvrdenie a spätné preposlanie záručného listu, po mesiaci som ich kontaktoval e-mailom bez úspechu, až na 3-tí som dostal odpoveď že to preveria a budú ma kontaktovať no nikto sa neozval na dalšie 2 e-maily nikto neodpovedal, tak som tam zavolal a rovnaká odpoved že to preveria...... a opäť nijaká odpoveď, volal som tam 5 x aby som sa dozvedel, že všetko závisí na 1 účtovníčke, ktorá je veľmi zaneprázdnená a bez nej nevedia klientovi poskytnúť žiadne informácie ani len číslo doporučenky, ktorým to bolo odoslané, perličkou bolo že keď som im tam volal 3 x tak mi nevedeli ani povedať že či im tam moja doporučenka bola doručená a o týždeň na to mi už vedeli povedať že mi to odoslali pred 3 týždňami!!!!!!!!
Záver : je to banda nezodpovedných ľudí bez profesionálneho prístupu, keď skolabuje účtovníčka firma skrachuje, keby som si takto plnil povinnosti vo svojom zamestnaní tak som dnes na úrade práce!!!!
Záver : je to banda nezodpovedných ľudí bez profesionálneho prístupu, keď skolabuje účtovníčka firma skrachuje, keby som si takto plnil povinnosti vo svojom zamestnaní tak som dnes na úrade práce!!!!
Dobry den.
Na vystvetlenie problemu pana Jozefa.
Po obdrzani zasielky od pana Jozefa, ktora obsahovala nepotvrdeny zarucny list, bol tento dokument potvrdeny a doporucene zaslany Slovenskou postou na nim uvedenu adresu.
Nasledne bola supiska zaradena do uctovnictva a odoslana do uctovnej kancelarie.
Nasledne ked vznikol "problem" pana Jozefa, bolo s nim komunikovane, ze cislo doporucenej zasielky mu bude oznamene ihned ako nam ho dodaju z uctovnej kancelarie.
Nakolko rucne dohladanie cisla doporucenej zasielky trva nejaky cas (neposielame jeden list mesacne), nemohol tuto informaciu dostat ihned.
Viem, ze niektori ludia doporucene zasielky radsej nepreberaju, napriek tomu mu bol zarucny list opatovne zaslany.
Zaver: pan Jozef zijuci v idealnom svete kde kazdy odoslany mail je aj doruceny, majuci informaciu o tom ci je postova zasielka dorucena, si nebol schopny alebo ochotny prebrat na poste doporucenu zasielku.
Ali Gramlicka
InterStore.sk
Na vystvetlenie problemu pana Jozefa.
Po obdrzani zasielky od pana Jozefa, ktora obsahovala nepotvrdeny zarucny list, bol tento dokument potvrdeny a doporucene zaslany Slovenskou postou na nim uvedenu adresu.
Nasledne bola supiska zaradena do uctovnictva a odoslana do uctovnej kancelarie.
Nasledne ked vznikol "problem" pana Jozefa, bolo s nim komunikovane, ze cislo doporucenej zasielky mu bude oznamene ihned ako nam ho dodaju z uctovnej kancelarie.
Nakolko rucne dohladanie cisla doporucenej zasielky trva nejaky cas (neposielame jeden list mesacne), nemohol tuto informaciu dostat ihned.
Viem, ze niektori ludia doporucene zasielky radsej nepreberaju, napriek tomu mu bol zarucny list opatovne zaslany.
Zaver: pan Jozef zijuci v idealnom svete kde kazdy odoslany mail je aj doruceny, majuci informaciu o tom ci je postova zasielka dorucena, si nebol schopny alebo ochotny prebrat na poste doporucenu zasielku.
Ali Gramlicka
InterStore.sk
p. Gramlicka, ak ste vy pracovnikom uvedenej spolocnosti tak dakujem pekne, namiesto toho aby ste problem vyriesili tu idete utocit na vlastneho zakaznika.. prajem Vam vela uspechov v podnikani
Maximalna nespokojnost,neodporucam.Tovar zaplateny a ani po 2 dnoch neboli schopni potvrdit ,ci bude tovar dodany.Este som sa nestretla s internet,shopom, kde vyberu peniaze bez toho,aby vedeli, ci su tovar schopni dodat.NEODPORUCAM!!!!!!!!!!!!!
Maximálna spokojnosť, perfektné služby, výborná komunikácia.
Iba odporúčam.
Iba odporúčam.
suhlasim, nakupujem tam pravidelne. spokojnost
Z InterStore som si už objednal druhý tovar a maximálna spokojnosť.
ahoj...interstore.sk mozem odporucat..super pristup a ani s platbou vopred by som sa neobaval...nenakupoval som u nich prvy raz a vzdy vsetko s mojou velkou spokojnostou :)
zdravim, mozem otazocku: objednali sme si cez interstore pracku a dopravu sme si dali komfort - prinesu to az domov + zakladna instalacia ( ak produkt nepotrebuje certifikat odbornej sposobilosti) no a to neviem ci pracka potrebuje a tym padom zakladna instalacia nebude alebo nam to aj nainstaluju? dakujem velmi pekne za odpoved
Pracka nepotrebuje odbornu instalaciu ... upevnis privod, odvod, zapojis do elektriny a ides (samozrejme po precitani navodu-uvolnenie aretacnej skrutky je dost dolezite).
Vyberu peniaze, ani nevedia, ci maju tovar na sklade!!!!!!!!
Mám zlé skusenosti,v ponuke bola tlačiareň za 64€,tak som si ju objednal,medzi tým cenu navýšili na 84€,sľubili,že ju dajú za cenu ked som ju objednávall.
Po troch tyždnoch som objednávku zrušil,zjavné bolo, že ju za takú cenu nepredajú.Všetký internetové obchody stojá za veľke h... sú to obyčajný podvodníci.
Po troch tyždnoch som objednávku zrušil,zjavné bolo, že ju za takú cenu nepredajú.Všetký internetové obchody stojá za veľke h... sú to obyčajný podvodníci.
Mas prevdu. Su to hajzl........
Bol som veľmi spokojný, objednával som v stredu večer umývačku a už v pondelok na obed som ju mal doma. Až som zostal zaskočený rýchlosťou doručenia...
zatial pocituje vlazny pristup..na mailovu otazku ohladom dostupnosti tovaru ani nereagovali, ked som volal na infolinku, teta mi povedala, ze by mal byt tovar v pondelok, alebo utorok.. uvidime
ano, niekolko krat, som velmi spokojny
tento shop vyzera ze je velmi dobry, objednavku som vypisal a zaplatil kreditkou v utorok o 14:30 a v štvrok by som už mal mať tovar doma, wooooow, a ktomu pošta zdarma
Web pekny, skusenost skareda.
Web maju pekny, ale chyba im tam jedna dolezita vec. Stav tovaru na sklade.
No, a teraz moja skareda skusenost (ide o sluzby):
Objednal som si u nich:
1x CoolerMaster RC-932-KKN1 HAF 932.................... 121,00 EUR
1x Altec Lansing Reproduktory VS2421................... 36,00 EUR
1x Kingston DataTraveler101 USB 8GB cyan................ 14,00 EUR
Pre ludi z interstore.sk, cislo mojej objednavky: 53592 (btw, pozdravujem;). No nekupte ten case za taku cenu, jo a postovne zdarma:)
Usbcko mali, na ostatne veci som si mal pockat cca 2 tyzdne, som si povedal, ze OK. Vsak, nikam neponahlam.
Objednavku som robil zaciatkom augusta, po x-tych telefonatoch som to tento tyzden vzdal (po 2 mesiacoch !!!).
Dostaval som odpoved: "Nevedia, kedy im ju dodavatel doruci...". Neskor pouzili vyhovorku: "Dokonca, ani sam dodavatel nevie kedy tie veci doda...".
A to nehovorim o ich infolinke, kde som sa musel doprosovat konkretneho datumu dodania (aj tak som sa nedozvedel). Pouzivali zo zaciatku vyhovorku: "Musia sa spytat kolegu co ma nastarosti objednavky..., ze ma kontaktuju, ked nieco zistia...". Tak som poslusne cakal na telefonat. Samozrejme som musel opat volat ja. Ako som spomenul, nevedeli kedy im to dodavatel doda, neskor, vraj ani sam dodavatel, nevie:)
Btw, cele mi to *****...ako keby tie vyhodne ceny pouzivali ako lakadlo, "...vsak mi vam zatial posleme nieco co ste si objednali...".
Obchod je obchod, ked netecie, aspon kvapka:)
Web maju pekny, ale chyba im tam jedna dolezita vec. Stav tovaru na sklade.
No, a teraz moja skareda skusenost (ide o sluzby):
Objednal som si u nich:
1x CoolerMaster RC-932-KKN1 HAF 932.................... 121,00 EUR
1x Altec Lansing Reproduktory VS2421................... 36,00 EUR
1x Kingston DataTraveler101 USB 8GB cyan................ 14,00 EUR
Pre ludi z interstore.sk, cislo mojej objednavky: 53592 (btw, pozdravujem;). No nekupte ten case za taku cenu, jo a postovne zdarma:)
Usbcko mali, na ostatne veci som si mal pockat cca 2 tyzdne, som si povedal, ze OK. Vsak, nikam neponahlam.
Objednavku som robil zaciatkom augusta, po x-tych telefonatoch som to tento tyzden vzdal (po 2 mesiacoch !!!).
Dostaval som odpoved: "Nevedia, kedy im ju dodavatel doruci...". Neskor pouzili vyhovorku: "Dokonca, ani sam dodavatel nevie kedy tie veci doda...".
A to nehovorim o ich infolinke, kde som sa musel doprosovat konkretneho datumu dodania (aj tak som sa nedozvedel). Pouzivali zo zaciatku vyhovorku: "Musia sa spytat kolegu co ma nastarosti objednavky..., ze ma kontaktuju, ked nieco zistia...". Tak som poslusne cakal na telefonat. Samozrejme som musel opat volat ja. Ako som spomenul, nevedeli kedy im to dodavatel doda, neskor, vraj ani sam dodavatel, nevie:)
Btw, cele mi to *****...ako keby tie vyhodne ceny pouzivali ako lakadlo, "...vsak mi vam zatial posleme nieco co ste si objednali...".
Obchod je obchod, ked netecie, aspon kvapka:)
hmmm, pricemania.sk hviezdickuje slovo s.m.r.d.i - to snad nie je vulgarizmus...
//Update: 31.10.2009
No, kedze som sa s mojou skusenostou chcel podelit, pisal som aj na staznosti.sk. Tu mi odpisali, aby som skusil chronologicky opisat jednotlive kroky a udalosti... Hmm, problem bol v tom, ze po 2 mesiacoch sa tazko spominalo na presny sled udalosti ohladom objednavky, pocet telefonatov (min. 4 boli), atd. Tak som si povedal, ze skusim opat objednat tie iste veci (o nic nepridem). A tu, uz budem doslednejsi.
Takze, 12. oktobra som podal totoznu objednavku. Pri spatnom potvrdeni objednavky mi oznamili, ze okrem reproduktorov maju vsetko (prekvapenie), mam opat cakat (uvidime ako dlho:). Nasledne mi 15. oktobra telefonicky oznamili, ze reproduktory nebudu, aby som si vybral nahradu. Dokonca odporucili nahradu, vraj ich ma aj dodavatel skladom. A do tyzdna, by som mal mat vsetko doma (cca 22.oktobra).
V stredu 28. oktobra som im volal, co je s mojou objednavkou? Vraj, vsetko maju skladom, zistia kde je problem a zavolaju spat. Telefonat prisiel, az vo stvrtok 29. oktobra pred obedom...resp. som si nasiel zmeskany hovor od interstore. Na velke prekvapenie mi prisiel predvecer mail, ze moja objednavka bola vybavena a odoslana (nasledujuci pracovny den ju mam ocakavat). Aj tak bolo, piatok 29. oktobra mi kurier dodal objednane veci. Dodanie od podania objednavky trvalo viac ako 2 tyzdne...
Co k tomu dodat, no senzacia sa nekonala:) I ked som musel tu objednavku opat trochu urgovat.
Ci to bola nahoda alebo fakt, ze dany tovar uz mali, nebudem patrat...spravte si obraz podla seba...:)
Rada pre dalsich a potencialnich zakaznikov interstore. Prinajhorsom mozete pocitat s 3 mesacnou trpezlivostou (cakacou dobou). Btw, sem-tam ich trochu urgujte.
Rada pre interstore. Pridajte si do e-shopu info o dostupnosti a pocte kusov na sklade. Btw, veci, kt. nie je mozne dodat dajte z e-shopu prec. Napr. tieto reproduktory(http://interstore.sk/katalog/pcakomunikacia-audio-konfiguracia2a1/ReproduktoryVS2421.html).
No, kedze som sa s mojou skusenostou chcel podelit, pisal som aj na staznosti.sk. Tu mi odpisali, aby som skusil chronologicky opisat jednotlive kroky a udalosti... Hmm, problem bol v tom, ze po 2 mesiacoch sa tazko spominalo na presny sled udalosti ohladom objednavky, pocet telefonatov (min. 4 boli), atd. Tak som si povedal, ze skusim opat objednat tie iste veci (o nic nepridem). A tu, uz budem doslednejsi.
Takze, 12. oktobra som podal totoznu objednavku. Pri spatnom potvrdeni objednavky mi oznamili, ze okrem reproduktorov maju vsetko (prekvapenie), mam opat cakat (uvidime ako dlho:). Nasledne mi 15. oktobra telefonicky oznamili, ze reproduktory nebudu, aby som si vybral nahradu. Dokonca odporucili nahradu, vraj ich ma aj dodavatel skladom. A do tyzdna, by som mal mat vsetko doma (cca 22.oktobra).
V stredu 28. oktobra som im volal, co je s mojou objednavkou? Vraj, vsetko maju skladom, zistia kde je problem a zavolaju spat. Telefonat prisiel, az vo stvrtok 29. oktobra pred obedom...resp. som si nasiel zmeskany hovor od interstore. Na velke prekvapenie mi prisiel predvecer mail, ze moja objednavka bola vybavena a odoslana (nasledujuci pracovny den ju mam ocakavat). Aj tak bolo, piatok 29. oktobra mi kurier dodal objednane veci. Dodanie od podania objednavky trvalo viac ako 2 tyzdne...
Co k tomu dodat, no senzacia sa nekonala:) I ked som musel tu objednavku opat trochu urgovat.
Ci to bola nahoda alebo fakt, ze dany tovar uz mali, nebudem patrat...spravte si obraz podla seba...:)
Rada pre dalsich a potencialnich zakaznikov interstore. Prinajhorsom mozete pocitat s 3 mesacnou trpezlivostou (cakacou dobou). Btw, sem-tam ich trochu urgujte.
Rada pre interstore. Pridajte si do e-shopu info o dostupnosti a pocte kusov na sklade. Btw, veci, kt. nie je mozne dodat dajte z e-shopu prec. Napr. tieto reproduktory(http://interstore.sk/katalog/pcakomunikacia-audio-konfiguracia2a1/ReproduktoryVS2421.html).
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
Príspevky v tomto diskusnom fóre nemusia vyjadrovať názory tvorcov portálu PRICEMANIA.sk ani inzerujúcich obchodov. Každý užívateľ prispievajúci do diskusie je povinný písať pod svojím menom (resp. konštantne rovnakou prezývkou) a dodržovať korektné zásady diskusie. Ak obsah príspevku tieto zásady poruší, bude administrátorom zmazaný bez predchádzajúdeho upozornenia a odôvodnenia. V prípade, že máte podozrenie na nekorektné konanie v diskusii, oznámte to prosím bezodkladne administrátorovi stránok na adrese info@pricemania.sk, alebo využite kontaktný formulár na tejto stránke. Ďakujeme.