Diskusia | Skúsenosti s internetovými obchodmi | Skúsenosti s Hej.sk
![]() |
Diskusné fórum |
Skúsenosti s Hej.sk
16.6.2008 22:40
Aké máte skúsenosti s internetovým obchodom Hej.sk?
Neverím internetovým obchodom a Hej.sk to iba potvrdzuje.V júli som si objednal LCD Samsung,ktorý bol na oslavu rodičov k narodeninám.TV som zapojil zapol a nič,ani neblikol.Takže som ho zobral síce peniaze vrátili aj platbu za kuriera,ale 330 km. s druhým TV,ktorý som samozrejme od nich už nezobral nepreplatili.V septembri kúpená mikrovlnka,určité čísla svietia slabo,už sa mi tam ale nechcelo ísť.Naposledy 20.11. som si objednal tovar.30.11.mi došla sms,že tovar je k odobranniu.Na prekvapenie už 1.12. mi prišiel i-mail,že ma upozorňujú na to že tovar je už 5 dní pripravený k odberu a že mi objednávku stornujú.Nato som im poslal nie slušnú odpoveď.O dva dni som tovar prevzal.Prečo od nich beriem tovar?Lebo v práci som si musel vybrať poukážky na nákup ako bonus a oni boli to menšie zlo.Ešte čakám,či bude všetko fungovať,lebo napr.detské autíčko krabica bola otvorená a evidentne sa s ním asi niekto hral.Čo sa týka operátoriek-nekompetentné,tupé automaty bez vlastného uvažovania.Hej sk. ani žiaden iný nikdy viac.
No podnesku asi s touto firmou konci vramci zaruky som dal opravit sencor spv 7979T prenostny prehravac s tym ze mi neslo DVBT-terestrialne programy,naspat sa mi to vratilo opravne s tym rozdielom ze mi okrem tejto vady vymenili aj bateriu za inu a teraz nie je mozne zavriet krytku takze servis o bodov
Zatial velmi dobre dnes som bral odtial kavovar co bolo po dvoch dnoch od objednania a na splatky a vybavene hned, osobny odber bez problemov.
Pri preberaní tovaru si platil plnú cenu výrobku alebo iba toľko koľko sa zadáva na ich stránke v tej kalkulačke pod políčkom "priama platba" ? Pýtam sa len pre istotu pretože som objednal mobil na splátky od nich.
moja skúsenosť je taká, že ponuka nebola totožná s farbou tovaru čo mi poslali. Na iných stránkach bola cena nižšia, no ja som chcel HTC Desire Z BLACK a preto som si bol ochotný doplatiť viac. No prišla klasika.
Komunikácia s nekompetentnou operátorkou ktorá nevie povedať nič iné než "pošlite späť a tovar vymeníme" ma nejako nepresvečila o serioznosti. Dosť som si priplatil za farbu, nechcem ešte za kuriera.
Mám obavu ako by riešili reklamáciu.
Nabudúce už len cez Datart
Komunikácia s nekompetentnou operátorkou ktorá nevie povedať nič iné než "pošlite späť a tovar vymeníme" ma nejako nepresvečila o serioznosti. Dosť som si priplatil za farbu, nechcem ešte za kuriera.
Mám obavu ako by riešili reklamáciu.
Nabudúce už len cez Datart
Klamali o tovare že je na sklade u dodavateľa, vratenie platby za zaplatený tovar im trvá až 3-4 dni. Nikdy by som uz u HEJ.sk po týchto skúsenostiach nenakupoval. A neodporúčam to naozaj nikomu. Sú to klamári !!!!
Kupoval som u nich kameru PANASONIC cca pre 5-timi rokmi, notebook Fujitsu-SIEMENS a tiež digitálny fotoaparát OLYMPUS.
S nákupom a rýchlosťou vybavenia objednávky som bol vždy spokojný. Tovar mi prebrala dcéra u nich v predajni, takže prepravnú službu som nemusel využiť.
Reklamáciu som riešil len s notebookom (čierne fľaky na obrazovke).
Po komunikácii so zamestnancami internetového obchodu som dostal ponuku zaslať notebook k nim do obchodu s tým, že reklamáciu vyriešia oni, alebo mi ponúkli druhú možnosť - zaslať notebook priamo do zmluvnej opravovne týchto notebookov v Ružomberku.
Pretože to nemám do RK ďaleko využil som druhú - rýchlejšiu možnosť a zaniesol som ho tam osobne. Do siedmich dní som mal displej bez problémov vymenený (slúži dodnes).
Takže ja mám zatiaľ s nimi dobré skúsenosti.
S nákupom a rýchlosťou vybavenia objednávky som bol vždy spokojný. Tovar mi prebrala dcéra u nich v predajni, takže prepravnú službu som nemusel využiť.
Reklamáciu som riešil len s notebookom (čierne fľaky na obrazovke).
Po komunikácii so zamestnancami internetového obchodu som dostal ponuku zaslať notebook k nim do obchodu s tým, že reklamáciu vyriešia oni, alebo mi ponúkli druhú možnosť - zaslať notebook priamo do zmluvnej opravovne týchto notebookov v Ružomberku.
Pretože to nemám do RK ďaleko využil som druhú - rýchlejšiu možnosť a zaniesol som ho tam osobne. Do siedmich dní som mal displej bez problémov vymenený (slúži dodnes).
Takže ja mám zatiaľ s nimi dobré skúsenosti.
Absolútne neodporúčam, totálne nezvládajú reklamácie, klam a zavádzajú zákazníkov, ako internetový obchod - POHROMA
s internetovým obchodom dobré, s ich splátkovým poskytovateľom veľmi, veľmi zlé.
Ja mam s Hej.sk najlepsie skusenosti. Kupovala som tam par krat veci, niekolko krat aj na splatky a naposledy som si tovar objednala o 10 rano a o 13tej mi pipla sms, ze si mozem po to ist, takze ja mam len dober odporucanie, nie ako ALZA.sk
Na hej.sk som nakupoval iba raz, ale s urcitostou mozem povedat ze urcite aj naposledy. Komunikacia so zakaznikom na bode mrazu, prehadzuju si zakaznika od jednemu k druhemu a nikto nema zaujem nic riesit. Reklamacia? No radsej aby ste nemuseli nic reklamovat.... Velmi velka neochota riesit problem.... Po telefonickom rozhovore kde vam niekto povie ze vas bude hned kontaktovat naspat, nikto nic.... Lutujem ze som si z hej nieco objednala... Nie som vobec spokojna
s tymto vyrobkom som velmi spokojna
Ja som mala s Hej zatial len dobre skusenosti. Aj ked je pravda, ze naposledy v 01/2008, jediny problem co sa mi naskytol, bolo, ze som chcela strieborny fotak a az na sklade zistili, ze maju len cierny, ponukli mi sice, ze zozenu strieborny,ale kedze som mala ist na druhy na dovolenku, tak som zobrala ten co mali.
Inak vzdy ked nieco idem nakupovat tak si samozrejme preverim ceny vo viacerych obchodoch.
Inak vzdy ked nieco idem nakupovat tak si samozrejme preverim ceny vo viacerych obchodoch.
Ja mám s hej.sk iba dobré skúsenosti. Objednával som odtiaľ už viac ako 7-krát a vždy v poriadku. Naposledy keď som kupoval zrkadlovku plus objektív, ktorý nebol na sklade odhadli doručenie na cca15 dní no už po týždni mi volal kuriér že mi to vezie. Na margo ostatných negatívnych skúseností musím zopakovať moju spokojnosť s naozaj rôznym kupovaným tovarom, od záhradných čerpadiel cez kuchynské roboty až po čiernu techniku, naviac za výhodnú cenu a seriózne jednanie.
Takže story s HEJ.sk pokračuje ...
Po takmer 2,5 týždni mi konečne kuriér doniesol balíček až domov. Vo vnútry balenia mal byť už spomínaný kompaktný fotoaparát "Panasonic DMC-TZ10" a navyše ešte mobilný telefón "Sonny Ericsson X10 mini Pro", aké však bolo moje prekvapenie, keď som vo vnútry našiel mobilný telefón "Sony Ericsson X10 mini" (?) Je to nižšia rada, bez výsuvnej klávesnice a bez ešte pár drobností a hlavne lacnejšia o asi 40,- euro podľa ich webového ceníka(!)
Takže nasledovalo podanie reklamácie a teraz som zvedavý ako to všetko dopadne. Ak budem musieť vracať nesprávny telefón naspäť na vlastné náklady, tak sa cena ešte viacej navýši a o stratenom čase už ani nehovorím.
Ako som už spomínal v predchádzajúcom príspevku, že nový notebook vezmem inde, tak som ho zobral v ALZA.sk (ASUS G51JX-SZ054Z) a nebudete mi veriť, ale pokiaľ sa tu naťahujem s HEJ.sk tak ho už mám aj doma (!)
Neuveriteľné ...
Po takmer 2,5 týždni mi konečne kuriér doniesol balíček až domov. Vo vnútry balenia mal byť už spomínaný kompaktný fotoaparát "Panasonic DMC-TZ10" a navyše ešte mobilný telefón "Sonny Ericsson X10 mini Pro", aké však bolo moje prekvapenie, keď som vo vnútry našiel mobilný telefón "Sony Ericsson X10 mini" (?) Je to nižšia rada, bez výsuvnej klávesnice a bez ešte pár drobností a hlavne lacnejšia o asi 40,- euro podľa ich webového ceníka(!)
Takže nasledovalo podanie reklamácie a teraz som zvedavý ako to všetko dopadne. Ak budem musieť vracať nesprávny telefón naspäť na vlastné náklady, tak sa cena ešte viacej navýši a o stratenom čase už ani nehovorím.
Ako som už spomínal v predchádzajúcom príspevku, že nový notebook vezmem inde, tak som ho zobral v ALZA.sk (ASUS G51JX-SZ054Z) a nebudete mi veriť, ale pokiaľ sa tu naťahujem s HEJ.sk tak ho už mám aj doma (!)
Neuveriteľné ...
Chcel som pre manželku na narodeniny kúpiť cez internet malý, kompaktný digitálny foťák (Panasonic DMC-TZ10). Keďže v mojich obľúbených i-shopoch ho nikde nemali skladom, len na objednávku, tak som vyskúšal HEJ.sk kde bolo napísané, že je na sklade a dodanie ihneď(!) Už prešli 2 týždne a stále ho nemám doma, len neustále menia na webe stav mojej objednávky zo stavu "Preposielané" na stav "Zadané" to znamená, že ho na sklade nemali a nemôžu ho zohnať. Keďže termín narodenín klope na dvere, tak som si bol ten foťák dnes ráno kúpiť u nás v NAY. Dal som síce zaň o 80,- éčiek viacej, ale fyzicky ho mám v rukách a nie niekde virtuálne na HEJ.sk. O tom, že to bol môj prvý a posledný pokus o nákup cez tento i-shop nemusím ani hovoriť. Chystám sa kupovať nový notebook a radšej dám o 30-40 euro viacej u konkurencie ako opäť absolvovať túto neistotu a sklamanie.
Čo sa týka UPS, tak to je kapitola sama o sebe. Objednával som si nejakú foto-techniku cez http://shop.ephoto.sk/. Vôbec ma nekontaktovali telefónom, že mi vezú tovar, len mi hodili lístok do schránky, že ma nezastihli doma (bol som v robote). Na moju telefonickú otázku na ústredie v BA, že prečo mi nevolali odpovedali, že ich kuriér nie je povinný volať(!) Hlavná vec, že pri kupovaní je položka "Telefón" ako povinná, práve pre potreby kuriérskych služieb. Keď som si to išiel na druhý deň zobrať osobne na pobočku UPS tu v BB, tak to tam samozrejme nebolo, lebo kuriér sa to snažil doručiť 2x a tak to vozil u seba v aute. Hovoril som im, že keby mi zavolal, tak mu rovno poviem, že nemusí chodiť, lebo som bol aj druhý deň mimo domova. Vypýtal som si od nich telefónne číslo na kuriéra a išiel som ho sám hľadať po Banskej Bystrici. Keď som ho našiel, tak zistil, že ten balíček ani nemá u seba v nákladnom priestore auta, ale že ho asi dal kamarátovi, ktorý mu pomáha s roznáškou po BB. Takže ďalšie telefónne číslo a ďalšie dohadovanie sa kde sa stretneme. Nakoniec prebehla odovzdávka pred Lídlom na parkovisku, ale mladý chalanisko na striebornej Alfa-Romeo ešte zahral na mňa fintu, že mi nemá vydať drobné a tak som mu nechal nejakých 5 euro, lebo pršalo jak hovado a už som chcel byť naspäť v aute. No otrasné niečo !!! A to som si pôvodne zaplatil 10 euro za doručenie tovaru kuriérom aby som to mal doma skôr a donesené až do bytu, pričom poštou by to bolo za tretinu a asi 400m od baráku (hi)
Čo sa týka UPS, tak to je kapitola sama o sebe. Objednával som si nejakú foto-techniku cez http://shop.ephoto.sk/. Vôbec ma nekontaktovali telefónom, že mi vezú tovar, len mi hodili lístok do schránky, že ma nezastihli doma (bol som v robote). Na moju telefonickú otázku na ústredie v BA, že prečo mi nevolali odpovedali, že ich kuriér nie je povinný volať(!) Hlavná vec, že pri kupovaní je položka "Telefón" ako povinná, práve pre potreby kuriérskych služieb. Keď som si to išiel na druhý deň zobrať osobne na pobočku UPS tu v BB, tak to tam samozrejme nebolo, lebo kuriér sa to snažil doručiť 2x a tak to vozil u seba v aute. Hovoril som im, že keby mi zavolal, tak mu rovno poviem, že nemusí chodiť, lebo som bol aj druhý deň mimo domova. Vypýtal som si od nich telefónne číslo na kuriéra a išiel som ho sám hľadať po Banskej Bystrici. Keď som ho našiel, tak zistil, že ten balíček ani nemá u seba v nákladnom priestore auta, ale že ho asi dal kamarátovi, ktorý mu pomáha s roznáškou po BB. Takže ďalšie telefónne číslo a ďalšie dohadovanie sa kde sa stretneme. Nakoniec prebehla odovzdávka pred Lídlom na parkovisku, ale mladý chalanisko na striebornej Alfa-Romeo ešte zahral na mňa fintu, že mi nemá vydať drobné a tak som mu nechal nejakých 5 euro, lebo pršalo jak hovado a už som chcel byť naspäť v aute. No otrasné niečo !!! A to som si pôvodne zaplatil 10 euro za doručenie tovaru kuriérom aby som to mal doma skôr a donesené až do bytu, pričom poštou by to bolo za tretinu a asi 400m od baráku (hi)
tak ja som spravil pred vianocami 2 objednavky. Prvu mi po tyzdni stornovali, ze tovar nemaju. na druhu mi po tyzdni prisiel prazdny email.
ozval som sa im, ze mam prazdny email a neviem co to znamena. dostal som email, ze mi stornovali pravdepodobne asi aj druhu objednavku, nech si k nim zavolam. Tu som samozrejme zaplatil uz pred 2 tyzdnami cca 260 EUR.
upozornili ma, ze moje peniaze si mozu nechat 15 dni. cize nemam nic, 2 tyzdne som cakal aby som sa dozvedel, ze ponukaju tovar, ktory nemaju. a teraz dalsie 2 tyzdne budem cakat, ci mi vratia peniaze,
klasicke Slovensko;) a samozrejme drzim palce hej.sk, nech sa im dari...
ozval som sa im, ze mam prazdny email a neviem co to znamena. dostal som email, ze mi stornovali pravdepodobne asi aj druhu objednavku, nech si k nim zavolam. Tu som samozrejme zaplatil uz pred 2 tyzdnami cca 260 EUR.
upozornili ma, ze moje peniaze si mozu nechat 15 dni. cize nemam nic, 2 tyzdne som cakal aby som sa dozvedel, ze ponukaju tovar, ktory nemaju. a teraz dalsie 2 tyzdne budem cakat, ci mi vratia peniaze,
klasicke Slovensko;) a samozrejme drzim palce hej.sk, nech sa im dari...
Klamali o tovare že je na sklade u dodavateľa, vratenie platby za zaplatený tovar im trvá až 3-4 dni. Nikdy by som uz u HEJ.sk po týchto skúsenostiach nenakupoval. A neodporúčam to naozaj nikomu. Sú to klamári !!!!
No hej je nanič.Objednal som si telefon čo bol"okamžite" k odberu ešte 19. a do 24 mi nedošlo nič a po reklamácii,sa vyhovorili na UPS
ktoré tiež nikomu neodporúčam.Trei deň čakam zásielku a ani sa neozvu,ine firmi /Remax,TNT,DPD,/už ráno avizujú,že máte balík asi vtedy a vtedy ho prinesieme no UP nič.Takže som končil aj s HEJ aj s
UPS,veď je tolko iných a fakt dobrých spoločností
ktoré tiež nikomu neodporúčam.Trei deň čakam zásielku a ani sa neozvu,ine firmi /Remax,TNT,DPD,/už ráno avizujú,že máte balík asi vtedy a vtedy ho prinesieme no UP nič.Takže som končil aj s HEJ aj s
UPS,veď je tolko iných a fakt dobrých spoločností
Dobrý deň,objednala som si u nich prvý krát,dnes mi to došlo,jedná sa o dva výrobky sadu hrncov a elektrický šľahač,už pri odbalovaní z folie bola nejako divne nabúraná škatula a šlahač je na stojane prasknutý,napísala som im email som zvedavá ako pochodím.Dúfam že nezaujmú postoj že som tu škatulu práskla o zem ja.Potom tu napíšem ako som dopadla.
Dobrý deň,reklamáciu vybavili uplne super,na email mi odpisali pokyny že im mám výrobok poslať späť aj z návrhom ako to riešiť ,prave mi kurier doniesol šľahač späť z vymeneným stojanom,som spokojná fakt som nečakala také rýchle konanie,v pondelok som to poslala späť a teraz je piatok a vyrobok mam doma vymenený.Som príjemne prekvapená,prajem všetkým krásny deň
Objednával som na HEjJ.sk viackrát a vždy k plnej spokojnosti. Raz som dokonca stornoval objednávku a peniaze mi bez problémov vrátili aj keď až o týždeň. Najlepšia komunikácia je mailom.
Moja objednávka bola vybavená až po (od objednávky po dodanie od kuriéra) 15 dňoch aj to nebola kompletná. Mala som pocit, že na mňa po objednaní tovaru zabudli alebo ma ignorujú. Iné internetové obchody sa snažia Vám tovar dodať do 3-5 dní a komunikujú s Vami cez mail aj telefonicky. Tu je komunikácia cez akési heslá, kde aj tak sa dozviete, že sa nič ešte nedeje.Takže nie som spokojná.
Taktiež rozmyšlam či to nezruším nakolko som si objednal kameru 1Odní nič nechodí na maily žiadna odpoved ,telefonicky mi slečna povedala že audio-video ma na starosti jej kolega a mal sa ozvať na mail a samozrejme nič,serioznosť tohto e-shopu je na bode mrazu
www.hej.sk som po poslednej skusenosti zrusil z mojich internetovych shopov. Pred vianocami som objednal tovar, na zaklade toho, ze mi poslali reklamny mejl, aby som si vybral zo super ponuky. VYbral som , lebo tam bolo napisane, ze je mozna dodavka do vianoc.TAk som objednal darcek. PArkrat som volal, ci to uz je, poslal som mail, ze vianoce sa blizia, ale odpoved, ze si mozem po neho prist som nedostal. Ozval som sa po vianociach kedy bude, lebo tovar bol na ich stranke ze je na sklade a hej.sk mi poslala miesto toho zrusenie mojej objednavky! Poslal som otazku aj cez konatela firmy na zaklade coho mi zrusili objednavku ked maju tovar na sklade, ale nedotal som ani odpoved.Nehodnotim pocitivo arogantny pristup spolocnosti, ale z mojho pohladu pouzili klamlivu reklamu a zavadzanie zakaznikov. Takze www.hej.sk ja uz nikdy viac.
Aj ja som spokojná s nakupovaním v "hej". Bezproblémovo a pri dovoze sa snažia vyjsť maximálne v ústrety - dovezú aj poobede, či večer, pretože cez deň som v práci.
mozem odporucit. uz som tam dlhsie a nemal som ziadny problem. ak bol o urcity tovar vacsi zaujem, tak to aj dlhsie trvalo, ale to co som potreboval my zabezpecili. drahsi tovar som si zajednal vlastnym odberom a nebol problem.... cize doporucujem.
hej.sk katastrofa ponukaju tovar ktory niesu schopny zabespecit.
Ja nakupujem takmer vsetko cez Hej a doteraz bolo vsetko o.k
Tiez som bola , som a aj nadalej ostanem vernou zakaznickou hej.sk,
Mam zakupenych niekolko vyrobkov a za nejaku tu dobu, co u nich nakupujem som casom ziskala skusenosti s nakupom ci na splatky, ci s dodanim tovaru kurierom , alebo na osobny odber. taktiez som mala u nich reklamaciu a bez problemov sa to vyriesilo , bez akychkolvek komplikacii . tovar mi zaslali do servisu. Dostalo som servisny list. Vyrobok dodnes funguje . Cez celu tu dobu som komunikovala priamo s reklamacnym oddelenim mailovou for
mou a navsetky svoje polozene otazky som dostala dostatocne uspokojujucu odpoved. Naposledy som u nich kupovala parfem a zasla som do hej .sk si to vyzdvyhnut a slecna alebo pani s ciernymi vlasmy za pultom bola velmi seriozna ,usmievava a mila na mna,dokonca mi poradila dalsi parfem ,podobny ktomu co som u nich kupovala a nesklamalo ma to :) skor potesilo. Ja mam u nich fakt ze dobre skusenosti,cenovo je to tiez vyhodne len keby neboli tak zasity na tej novej adrese ,lebo clovek bludi pol hodinu kym ich najde na tej teslovej :)))))
Mam zakupenych niekolko vyrobkov a za nejaku tu dobu, co u nich nakupujem som casom ziskala skusenosti s nakupom ci na splatky, ci s dodanim tovaru kurierom , alebo na osobny odber. taktiez som mala u nich reklamaciu a bez problemov sa to vyriesilo , bez akychkolvek komplikacii . tovar mi zaslali do servisu. Dostalo som servisny list. Vyrobok dodnes funguje . Cez celu tu dobu som komunikovala priamo s reklamacnym oddelenim mailovou for
mou a navsetky svoje polozene otazky som dostala dostatocne uspokojujucu odpoved. Naposledy som u nich kupovala parfem a zasla som do hej .sk si to vyzdvyhnut a slecna alebo pani s ciernymi vlasmy za pultom bola velmi seriozna ,usmievava a mila na mna,dokonca mi poradila dalsi parfem ,podobny ktomu co som u nich kupovala a nesklamalo ma to :) skor potesilo. Ja mam u nich fakt ze dobre skusenosti,cenovo je to tiez vyhodne len keby neboli tak zasity na tej novej adrese ,lebo clovek bludi pol hodinu kym ich najde na tej teslovej :)))))
od Hej.sk som nakupoval na dobierku uz niekolkokrat, vzdy som bol spokojny. Naposledy sa vyskytol jeden problem, hejaci ho behom 10 dni bez akychkolvek komplikacii a natahovaciek vyriesili. Ja som s tymto internetovym obchodom velmi spokojny.
HEJ.sk najhorší internetový obchod s akým som sa stretla. Kým nakupujete ste OK, ale keď máte problém nemá ho s Vami kto vyriešiť, nedovoláte sa na žiadne reklamačné oddelenie, komunikujete s ľudmi na call centre, samozrejme vždy s nejakým iným, podľa toho, ktorý Vám práve zdvihne telefón, číslo na reklamačné oddelenie Vám nedajú, vedúcu reklamačného fyzicky majú ale telefonický kontakt Vám poskytnúť nemôžu. HEJ.sk NIKDY VIAC !!!
koli skusenostiam ako mate Vy a niektori "podobni" som si objednal digi aparat na Hej.sk. Mohol som i inde, lebo bol lacnejsi a s Hej.sk som predtym kupoval bez problemov. Kedze to bola novinka, po velmi rychlom obdrzani, nebol som s nim spokojny, ako som predpokladal a tak som si najprv precital ich reklamacny poriadok a drzal som sa ho pri reklamacii. Naozaj sa na reklamacne oddelenie neda dovolat, ale zato na email reaguju do 12 hodin. A to na kazdy. Teraz viem preco nieje na nich cislo a plne s tym suhlasim. No a cislo 0220251000 je naozaj iba na predaj a informacie o pohybe objednavky. VSETCI NESPOKOJNI chyba je vo Vas. Internetovy obchod Hej.sk postupuje v sulade s ust. § 18 ods. 1 zákona č. 250/2007 Z . z. o ochrane spotrebiteľa a ust. § 12 ods. 1 zákona č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji. NAJPRV si musite precitat podmienky predaja a reklamacie a az potom objednavat. Do 13 dni som mal doma povodny tovar i s vyriesenou reklamaciou a bez akychkolvek problemov. Pritom podla zakona mali na to 30 dni. To som nezazil ani v USA. www.hej.sk je spolahlivy net obchod, ak je zakaznik tiez spolahlivy. Postupuju v zmysle zakona a plne rozumiem, ze na reklamaciach nemaju tel cislo, lebo si predstave, ze Vy by ste mali hovorit so zakaznikom, ktory nie je znaly zakona. Vsak by ste zosaleli. Zabil som 2 muchy jednou ranou. Kupil som si aparat aky mi vyhovoval (o trosku drahsi ako inde) a sam seba a mozno i druhych som presvedcil o tom, ze nie vsetci maju zle skusenost s Hej.sk Nevrly
Co je to riadne informovat... Nikde som tu definiciu nenasiel.
Neseriozny predajca, zaslany tovar nebol novy, pri reklamacii vam poskytnu smiesnu zlavu, neodporucam
mam od nich vela veci, pri skumani cien mi tam zatial prisli vzdy najlacnejsie, len ked som isiel kupovat notebook tak som na ich stranke stale pozeral parametre na nom, a cena sa postupne dvihala - cca o 1500 sk - neviem ci nahodne, alebo ci to nejak nereaguje na zaujem zakaznika ???
ale vcelku spokojnost
ale vcelku spokojnost
zabudol som dodat - ked som ho kupil tak na druhy den bola cena zas povodna, ale kaslal som na to pri 50 000 -vom notebooku ma liter hore dole nezabije
niektoré veci, napr. niekotré fotáky má tento lacný obchod drahsie aj o 50 percent ako iní...jednoducho, ak maju vec na sklade, tak ju nezlacnia, aj ked inde stoji už polovicu, pokial sa nejaký hlupák nenájde.....
Pozor na fotaky možno su drahsie ale na toto som sa informoval napr u panasonicu je to preto lebo su k tomu aj manulaly menu vo fotaku ako aj popis v slovencine coho preklady staly nehorazne prachy a za dalsie pokial si niekto kupi nejaky lacak, ktore niektore shopy dovazaju zo zahranicia je problem s reklamaciou lebo napr panasonic eviduje svoje vyrobky pre SR trh a taketo sa neda u nich reklamovat :) takze nie je fotak ako fotak. staci si len spravne vybrat
Nezartuj :) Kupoval som Panasonik minule leto v Dubaji na letisku a vo februari tohto roku mi ho slovensky Panasonic bezproblemov vyreklamoval a mam ho uz aj spat.
Pokial ide o manualy, nech preklad jedneho stoji aj 100 tisic, pri 1000 kusovom predaji je to 100 SK na jeden kus (schvalne som to prilis zjednodusil). Ak ti dal niekto v Hej.sk taketo vysvetlenie, tak ta namotal ako maleho chlapca.
Pokial ide o manualy, nech preklad jedneho stoji aj 100 tisic, pri 1000 kusovom predaji je to 100 SK na jeden kus (schvalne som to prilis zjednodusil). Ak ti dal niekto v Hej.sk taketo vysvetlenie, tak ta namotal ako maleho chlapca.
Objednanie,vyplatenie a dodávka tovaru OK. Potom totálny nezáujem o vybavenie reklamácie vadného výrobku. Pracovník na reklamáciách ignoruje reklamačné podmienky fy HEJ. Ťažko ma nahovorí niekto nakupovať prostredníctvom tejto firmy.
Mam zadanu cerstvu objednavku, peniaze som zaslal, ale snazim sa ich kontaktovat telefonicky aj mailom pre potvrdenie. Je to u nich normalne nedvihat telefon? Alebo si to mam inak vysvetlit? Dufam, ze sa to aj ostatnym stava a tovar pride v pohode...
O den neskor som dostal sms, ze tovar odovzdali kurierovi. Do 48 by som ho mal mat...
Po sms, ze tovar je odoslant som dnes obdrzal zasielku, tovar ktory som si objednal...
Takze prevazne spokojnost.
Takze prevazne spokojnost.
ok..
momentalne mam u nich objednanu umyvacku riadu...na splatky..zatial vsetko prebieha bez problemov.. o vsetkom informuju mailom i smskou..
momentalne mam u nich objednanu umyvacku riadu...na splatky..zatial vsetko prebieha bez problemov.. o vsetkom informuju mailom i smskou..
Mám objednaný výrobok od nich,ale ešte nenapísali vôbec.Ani sa k nim nedá dovolať.Dá sa stornovať objednávka?
Prosím dajte si pozor,memajú na Vás čas už pri objednávaní,ceny v ponuke nesúhlasia s cenou v košíku-samozrejme vyššia, po potrdení objednávky tovar mi do 4 prac.dní nedošiel, po urgencií objednávku s trápnym odôvodnením stornujú.Nasťastie mi tovar od tejto firmy nedošiel,netuším čo by bolo pri reklamácií-jediná strata 200 Sk. pri telefónovaní.
cez Hej.sk uz nikdy viac!!! V lete som si objednal notebook a oni mi zaslali omylom uplne iny model ako som objednal (samozrejme lacnejsi) Trvalo skoro mesiac kym mi dorucili spravny model. Stalo ma to vela casu a nervov, kedze mi nikto neodpovedla na reklamaciu.
No a teraz sa problem opakuje kedze na notebooku odisiel pevny disk a nikto neriesi moju reklamaciu.
Pritom na nakupovanie cez net nedam dopustit, pretoze nieje obchod ako obchod.
No a teraz sa problem opakuje kedze na notebooku odisiel pevny disk a nikto neriesi moju reklamaciu.
Pritom na nakupovanie cez net nedam dopustit, pretoze nieje obchod ako obchod.
Tento netový obchod bol dobrý a lacný.Hovorím bol,lebo už nie je.
Chytajú rôzne marketingové maniere nevýhodné pre zákazníka.Napr.
dovoz zdarma sa zdá byť fajn,ale pri porovnaní ceny inde aj s dovozom sú v Hej-i výrazne drahší.
Chytajú rôzne marketingové maniere nevýhodné pre zákazníka.Napr.
dovoz zdarma sa zdá byť fajn,ale pri porovnaní ceny inde aj s dovozom sú v Hej-i výrazne drahší.
Do teraz mám dobré, až na poslednú obj., na ktorej mi predlžovali termín vyzdvihnutia obj. až som ju po vyše 3 týždňoch zrušila. A ako pozeram tovar ktorý som si v nej objednala už majú o 300,- Sk drahší, a čo som si teraz porovnala ceny iných výrobkov sú vyššie to sú asi vianočné zlavy. Zdá sa mi prehnané, keď ceny elektroniky klesajú a oni teraz ceny zdvihli, čo som u nich pred 2 mesiacmi kúpila teraz majú o viac ako 800,- Sk drahšie.
S Hej.sk máme len dobré skúsenosti....
Ja som tam kupoval autorádio a mikrosystém, ten som vrátil lebo nemal funkcie , ktoré som chcel . Tovar mi prevzali nazad /do 7 dní/ a peniaze mi poslali na účet asi do štyroch dní. Takže moja skúsenosť je pozitívna a určite tam nakúpim znova.
Zatiaľ som spokojný...
pouzil som hej.sk uz viac krat a zatial bola vzdy velka spokojnost
Maju tam super ceny..Je to velmi dobry obchod..
Myslim ze jeden z naj shop na slovensku
my mame dobre skusenosti pretoze sme kupovali pec.. super cena o 2000Sk lacnejsie ako v obchode. dovoz bol zdarma.. nie vzdy je my sme mali. a do 24 hod sme mali tovar platili sme pri preberani...
super.
super.
Je to veľmi kvalitný internetový obchod a mám odtiaľ už mnoho vecí a som nadmieru spokojný.
ja mozem len suhlasit ... je to velmi fajnovy obchodik ...... a to nie len co sa tovaru tyka, ale aj door delivery servisu, rychlosti odbavenia a podobne...
velmi rada nakupujem cez internet, usetri mi to cas a aj peniaze. Povacsine su ceny tovarov nizsie ako v obchodoch.
skusenost je nastastie dobra,neboli ziadne problemy
su tam dobre ceny,ale neverim moc zaruke?!!!!!
Ja som si cez HEJ nedavno kupoval sporak, doslo bez zarucneho listu, ale po reklamacii poslali aj potvrdeny zarucny list, takze pre mna vsetko OK.
zatial iba dobre, vsetko prislo ako malo.
zatial nemam ziadne
Do konca augusta som mal iba dobré skúsenosti, ale naposledy sa to trocha zhoršilo. Viac info tu:
http://e1.sk/hejsk/
http://e1.sk/hejsk/
No, bral som od nich TV, všetko pomerne ok až na to že ma neinformovali o tom že si môžem tovar vyzdvihnúť, ale musel som tam volať a zisťovať. Problém bol asi v tom že ich kuriérska služba (UPS) doručuje iba do 17:00 a ja vtedy nie som doma. Dal som zmeniť spôsob dopravy, ale potom mi už prestali chodiť notifikácie o stave objednávky. Ešte som ma zaujíma kedy nabehnú na účet peniaze za dopravu (ktoré neboli dopropisované).
Ja som uz viackrat nakupoval cez HEJ a doposial ziadne problemy
Cez hej som nakupoval uz desiatky veci,, aj s platbou na dobierku aj platbou vopred,, tovar doruceny do tyzdna kurierom.
Nemam ziadne vyhrady voci tomuto obchodu.
Nemam ziadne vyhrady voci tomuto obchodu.
Pripajam sa. Mam takisto len kladne skusenosti!
nemozem sa stazovat, vsetko prebehlo bezproblemovo
zatiaľ len dobré
Nemal som predtym s nimi problemy , ale ludia na pobocke v Bratislave na Teslovej ulici specialne v oddeleni reklamacie je banda blbov. Snazia sa Vas presvedcit o veciach ,ktore pravdou nie su. Nehovoriac o tom ,ze su nevrli. Keby som nebol dobre oboznameny so svojimi pravami, tak ma tam dobre oklamu. Davajte si pozor prave na reklamacne oddelenie.
skuste tovar reklamovat a potom uvidite co je to tam za bandu.klamu do telefonu a kryju si jeden druhemu chrbat,zrazu su neni za nic zodpovedny.az ked som zacal posielat staznosti na SEAC a SOI a pisal cisla paragrafov az potom sa spamatali.
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
Príspevky v tomto diskusnom fóre nemusia vyjadrovať názory tvorcov portálu PRICEMANIA.sk ani inzerujúcich obchodov. Každý užívateľ prispievajúci do diskusie je povinný písať pod svojím menom (resp. konštantne rovnakou prezývkou) a dodržovať korektné zásady diskusie. Ak obsah príspevku tieto zásady poruší, bude administrátorom zmazaný bez predchádzajúdeho upozornenia a odôvodnenia. V prípade, že máte podozrenie na nekorektné konanie v diskusii, oznámte to prosím bezodkladne administrátorovi stránok na adrese info@pricemania.sk, alebo využite kontaktný formulár na tejto stránke. Ďakujeme.