Diskusné fórum na Pricemanii

Diskusné fórum

RE: Skúsenosti s Hej.sk

autor: Miro Miro   dátum pridania: 5.12.2011 23:10 5.12.2011 23:10   IP adresa autora: 188.167.79.* 188.167.79.*
Neverím internetovým obchodom a Hej.sk to iba potvrdzuje.V júli som si objednal LCD Samsung,ktorý bol na oslavu rodičov k narodeninám.TV som zapojil zapol a nič,ani neblikol.Takže som ho zobral síce peniaze vrátili aj platbu za kuriera,ale 330 km. s druhým TV,ktorý som samozrejme od nich už nezobral nepreplatili.V septembri kúpená mikrovlnka,určité čísla svietia slabo,už sa mi tam ale nechcelo ísť.Naposledy 20.11. som si objednal tovar.30.11.mi došla sms,že tovar je k odobranniu.Na prekvapenie už 1.12. mi prišiel i-mail,že ma upozorňujú na to že tovar je už 5 dní pripravený k odberu a že mi objednávku stornujú.Nato som im poslal nie slušnú odpoveď.O dva dni som tovar prevzal.Prečo od nich beriem tovar?Lebo v práci som si musel vybrať poukážky na nákup ako bonus a oni boli to menšie zlo.Ešte čakám,či bude všetko fungovať,lebo napr.detské autíčko krabica bola otvorená a evidentne sa s ním asi niekto hral.Čo sa týka operátoriek-nekompetentné,tupé automaty bez vlastného uvažovania.Hej sk. ani žiaden iný nikdy viac.
Predmet:
Autor:
hrubý text: [b]text[/b] kurzíva: [i]text[/i] podčiarknutý text: [u]text[/u]
Text správy:
Dva krát sedem: (správnu odpoveď prosím napíšte číslom)
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
TOPlist TOPlist