Diskusné fórum na Pricemanii

Diskusné fórum

PODANIE HROMADNEJ ŽALOBY NA TYBOBO LLC

tému vytvoril: Iwana Iwana   dátum vytvorenia témy: 24.1.2012 10:27 24.1.2012 10:27   IP adresa autora: 192.168.1.* 192.168.1.*
POMOZ SI SAM!!!!! iwana.perlicka77@gmail.com
POZOR-POZOR-POZOR NA FIRMY: bestcena.sk, elektros.sk ; diginakup.sk ; icityshop.sk ; ockosice.sk ,
ESTE RAZ POZOR zalozili si zase novu stranku www.odpadnem.sk
Tak vidim, ze v tomto state vam nikto nepomoze, tvaria ako tie tri o**** - NEPOCUJEM, NEVIDIM, NEHOVORI!!!! Kazdy je tam hore sam za seba a nic s tym nerobia!!! Roky s tym nic nikto nerobi!!!!
Ale rozculovanie nepomoze... SOM JEDNA Z VAS, OKLAMANA, PODVEDENA jednou neskutočne neserióznou firmou TyBobo tech LLC, organizačná zložka podniku, so sídlom Rozvojová 2, 040 11 Košice, IČO 44 635 788, organizačná zložka podniku zahraničnej osoby zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, oddiel Po, vložka č. 425/V, vedúca organizačnej zložky – Katarína Liptáková, ktorú tento štát toleruje, alebo chce, aby svoju činnosť neustále prevádzkovala?? Neviem, ale jedno viem, keďže tento štát asi podporuje okrádačov, klamárov a skorumpovaných ľudí začnem konať sama za seba .... Pridajte sa ku mne: POMOZ SI SAM!!!! idem bojovat za svoje peniaze a pravo... Pridajte sa ku mne, skontaktujte sa so mnou...BUDEM BOJOVAT O PODANIE HROMADNEJ ZALOBY!!! moj mail je hore ...iwana

RE: PODANIE HROMADNEJ ŽALOBY NA TYBOBO LLC

Zbali Zbali príspevok
autor reakcie: stefanmatas41005@gmail.com stefanmatas41005@gmail.com   dátum pridania reakcie: 8.2.2012 15:49 8.2.2012 15:49   IP adresa autora: 78.98.181.* 78.98.181.*
dĺžia mi len 38 eur, ale aj tak by som rád spolupracoval na tejto žalobe
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
TOPlist TOPlist