Diskusia | Skúsenosti s internetovými obchodmi | ..:: BESTCENA.SK - Doprava zadarmo
![]() |
Diskusné fórum |
..:: BESTCENA.SK - Doprava zadarmo
4.5.2010 08:51
Sem mozete pridavat svoje nazory na nas, nase sluzby, nasu pracu, nasich zamestnancov.
Co sa Vam paci, aj co nepaci, aby sme to vedeli zlepsit.
Dakujeme za kazdy nazor a diskusiu.
Co sa Vam paci, aj co nepaci, aby sme to vedeli zlepsit.
Dakujeme za kazdy nazor a diskusiu.
Musím sa podeliť o aktuálnu (dnešnú) skúsenosť. Taktiež som bola nahnevaná, že mi spoločnosť nevracia peniaze, ktoré som zaplatila za objednaný a napokon stornovaný tovar. Nemala som z toho dobrý pocit ale realita je dnes iná. Peniaze mám na účte do posledného eura. Záverom si myslím, že dnes sme všetci veľmi nervózni a netrpezliví. Na základe mojej skúsenosti sa domnievam, že napokon aj ostatní zákazníci, ktorí sa v tejto chvíli cítia oklamaní, budú uspokojení a všetko aj pre nich dopadne tiež dobre. Len treba vydržať.
Prosim vas ako dlho po zruseni objednavky to je co peniaze vratili? My sme zrusili objednavku na konci augusta a stale nic. Na zaklade coho peniaze vratili? Posielali ste nejaku staznost od pravnika?
VYZÝVAM VŚETKÝCH OKLAMANÝCH A PODVEDENÝCH ZÁKAZNÍKOV OBCHODU BESTCENA, ABY MA KONTAKTOVALI NA ADRESE: 9hakiram9@gmail.com ZA ÚČELOM PODANIA HROMADNÉHO TRESTNÉHO OZNÁMENIA a ŽALOBY na súd.
ČÍM VIAC NÁS BUDE, TÝM VAČSIU SILU BUDÚ MAŤ NAŠE PODNETY.
Dobrého právnika už mám.
ČÍM VIAC NÁS BUDE, TÝM VAČSIU SILU BUDÚ MAŤ NAŠE PODNETY.
Dobrého právnika už mám.
Chlapci konajte si pov.Prideme si to skontrolovat.....
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky možné inštitúcie
BESTCENA.sk ; icityshop.sk ; ockosice.sk digitalis.sk vsetko jeden majitel , jeden sklad, jedno reklamacne centrum, jedna banda s nazvom TyBobo tech LLC, ktora sa hra na konkurenciu pred zakaznikmi.
.
Na web stranke mali ze TV je vystavny kus. Realita bola taka, ze TV bol "refurbished" co znamena ze uz pouzity. To som si vsimol az ked som po roku chcel reklamovat TV pre vypadok obrazu.
-Ani po dvoch mesiacoch nie je tovar vyreklamovany.
-Cez telefon sa len vyhovaraju, ze nie su kompetentni to riesit a na maily neodpovedaju. Peniaze nechcu vratit a mam obavy ci uvidim este niekedy TV (plazma 107")
.
Na slovensku maju len organizacnu zlozku , majitel je zo zahranicia (asi umyselne, lebo SOI je na nich prikratka). Tu skor pomoze uz len policia a trestne oznamenie ohladom zadrzania cudzieho majetku alebo kradeze.
Davajte si pozor. Vsetky vase objednavky z tychto webstranok smeruju do toho isteho skladu v Kosiciach na Rozvojovej 2 a budete mat docinenia s tou istou mafiou TyBobo tech LLC.
Ak moju reklamaciu neporiesia v kratkej dobe, asi tam napochodujem s policiu za chrbtom a kameramanom z Markizy.
20 rokov po revolucii a stale to tu vyzera ako divoky zapad pre niektorych podnikatelov!!!
.
Na web stranke mali ze TV je vystavny kus. Realita bola taka, ze TV bol "refurbished" co znamena ze uz pouzity. To som si vsimol az ked som po roku chcel reklamovat TV pre vypadok obrazu.
-Ani po dvoch mesiacoch nie je tovar vyreklamovany.
-Cez telefon sa len vyhovaraju, ze nie su kompetentni to riesit a na maily neodpovedaju. Peniaze nechcu vratit a mam obavy ci uvidim este niekedy TV (plazma 107")
.
Na slovensku maju len organizacnu zlozku , majitel je zo zahranicia (asi umyselne, lebo SOI je na nich prikratka). Tu skor pomoze uz len policia a trestne oznamenie ohladom zadrzania cudzieho majetku alebo kradeze.
Davajte si pozor. Vsetky vase objednavky z tychto webstranok smeruju do toho isteho skladu v Kosiciach na Rozvojovej 2 a budete mat docinenia s tou istou mafiou TyBobo tech LLC.
Ak moju reklamaciu neporiesia v kratkej dobe, asi tam napochodujem s policiu za chrbtom a kameramanom z Markizy.
20 rokov po revolucii a stale to tu vyzera ako divoky zapad pre niektorych podnikatelov!!!
Maximalne s tebou súhlasím!Je to banda podvodníkov!Ak si dnes 15.11.pozeral markizu tak tam bola reportaž!
Davajte si pozor!!! Ja som tam reklamoval telefon a som rad žen ho vôbec mám po dvoch mesiacoch naspäť.peniaze už nikdy nikto neuvidí!!!!!!!!!
Davajte si pozor!!! Ja som tam reklamoval telefon a som rad žen ho vôbec mám po dvoch mesiacoch naspäť.peniaze už nikdy nikto neuvidí!!!!!!!!!
Tak 19.11. 2011 sa moja epizoda s tymto pofidernym ochodom skoncila.
Ked ani po vyse 2 mesiacoch neboli schopni vybavit reklamaciu TV, spisal som protokol o vrateni penazi. (na predajni som bol osobne asi 4 krat) Samozrejme maju 15dni lehotu na vratenie. No ani tu nedodrzali. Ako vzdy , same vyhovorky.
Pri reklamacii vyhovarali na servisne oddelenie, pri nevratenych peniazoch zasa na financne oddelenie. Vyhovorky vyhovorky....dookola to iste su vam ochotni hovorit aj cely rok!
Na 17. den sme prisli traja priamo na predajnu a povedali ze bud peniaze, alebo berieme iny TV z vykladu. Inak neodideme.
Boli sme ochotni zobrat TV aj bez ich suhlasu. nech si volaju policiu a nech oni davaju mna na sud a nie ze ja budem nahanat ich.
Vyklady mali prazdne akurat tam mali 2 TV. Chvalabu dohoda bola rychla . Po telefonate s nejakym ich nadriadenym, ten suhlasil s vymenou. Namiesto 42" sme zobrali 47"
Samozrejme vsetko R/B cize refurbished... Nemali ani krabicu... ale to je jedno. Kaslat na to. Epizoda uzatvorena.
---------------------------------------------------------------
Slovensko nie je pravny stat ak takato pofiderna spolocnost tu okrada a klame zakanikov uz roky a nase organy nie su schopne zakrocit.
Ak tu neplatia zakony SR, tak tu platia zakony dzungle. Silnejsi, drzejsi, a prefikanejsi vyhrava.
Bohuzial, az tuto sme sa dopracovali po 22 rokoch od revolucie.
Ked ani po vyse 2 mesiacoch neboli schopni vybavit reklamaciu TV, spisal som protokol o vrateni penazi. (na predajni som bol osobne asi 4 krat) Samozrejme maju 15dni lehotu na vratenie. No ani tu nedodrzali. Ako vzdy , same vyhovorky.
Pri reklamacii vyhovarali na servisne oddelenie, pri nevratenych peniazoch zasa na financne oddelenie. Vyhovorky vyhovorky....dookola to iste su vam ochotni hovorit aj cely rok!
Na 17. den sme prisli traja priamo na predajnu a povedali ze bud peniaze, alebo berieme iny TV z vykladu. Inak neodideme.
Boli sme ochotni zobrat TV aj bez ich suhlasu. nech si volaju policiu a nech oni davaju mna na sud a nie ze ja budem nahanat ich.
Vyklady mali prazdne akurat tam mali 2 TV. Chvalabu dohoda bola rychla . Po telefonate s nejakym ich nadriadenym, ten suhlasil s vymenou. Namiesto 42" sme zobrali 47"
Samozrejme vsetko R/B cize refurbished... Nemali ani krabicu... ale to je jedno. Kaslat na to. Epizoda uzatvorena.
---------------------------------------------------------------
Slovensko nie je pravny stat ak takato pofiderna spolocnost tu okrada a klame zakanikov uz roky a nase organy nie su schopne zakrocit.
Ak tu neplatia zakony SR, tak tu platia zakony dzungle. Silnejsi, drzejsi, a prefikanejsi vyhrava.
Bohuzial, az tuto sme sa dopracovali po 22 rokoch od revolucie.
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky možné inštitúcie
Vsetko fungovalo presne podla dohody. Max spokojnost
v piatok 14.10.2011 som poslal fotoaparat na reklamaciu podla poziadaviek internetoveho obchodu bestcena 1.triedou so sledovanim zasielky. Zasielka prisla do Kosic v pondelok 17.10.2011 a z info zo sledovania zasielky viem ze nebola prebrana o 14:00. Pochybujem ze o tomto case nebol nikto vo firme - jednoducho ju asi odmietli prebrat. Teraz cakam ze mi reklamovany fotoaparat pride naspat bez vybavenia.
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com
Už niekoľko krát som žiadal o preverenie stornovanej objednávky #27344 (21.7.2011), dohodli sme sa, že mi vrátite peniaze na môj účet a stále mi nič neprišlo (135 euro). Bude to už 1,5 mesiaca od našej dohody. Na e-maily mi bestcena.sk prestala odpovedať.
Tak takmer po dvoch mesiacoch mám peniaze naspäť. Po týchto skúsenostiach som stránku bestcena vymazal zo svojho zoznamu.
Vsetko v poriadku, vyborna komunikacia, rychle dorucenie tovaru, najlepsia cena na trhu, tovar v poriadku
S nakupom v internetovom obchode Bestcena.sk som bol slokojny. Vsetko prebehlo v poriadku, tovar dosiel v deklarovanom termine, original zabaleny, s potrebnou dokumentaciou. Zatial som spokojny a dufam, ze reklamacie nebudem riesit.
ani nevies ze si kupil polsky vyrobok a ked nie polsky tak urcite nie vyrobok urceny pre SR ! ved sa ti to vrati pri reklamacii.. Prekupuju tovar z inych statov ...
100% spokojnosť
rýchle dodanie
rýchle dodanie
Som spokojná, rýchle jednanie a dodanie tovaru. Platila som vopred prevodom.
Som spokojná, rýchle jednanie a dodanie tovaru. Platila som vopred prevodom.
škoda, že som si neprečítal tie všetky negatívne reakcie skôr, ako som sa u nich rozhodol nakupovať, objednal som si u nich televízor a zaplatil vopred 667 EUR, uviedli mi dodaciu lehotu 2-4 týždne, po 5 týždňoch som tam volal, že čo je s tým, na infolinke mi povedali, že to preveria a ihneď mi zavolajú, po 5 dňoch mi stále nevolali, napísal som e-mail, že ak nevedia dodať, že stornujem objednávku, 18.5. mi odpísali, že moja objednávka bola stornovaná a peniaze mi vrátia, keď ani po týždni peniaze neprišli, urgoval som platbu mailom, oznámili mi, že peniaze vracajú podľa obch. podmienok do 15 dní, bol som nasraný, ale budiž, keď však ani na 19. deň od storna objednávky peniaze nedorazili, tak som to odvtedy už 2x urgoval mailom a napísal som im, že keď peniaze nebudem mať do 15.6., tak dávam trestné oznámenie, síce mi vždy odpísali, ale len sa vyhovárajú, že medzibankové prevody niekedy dlhšie trvajú a že úhradu preveria, peniaze samozrejme stále nemám, dnes je 26. deň od storna objednávky, po tom, co som sa tu aj inde docital, je mi viac-menej jasné, že peňazí sa tak ľahko nedočkám,
takže všetkým dôrazne odporúčam, NENAKUPUJTE V BEST CENE!
takže všetkým dôrazne odporúčam, NENAKUPUJTE V BEST CENE!
tak neuveritelne sa stalo skutocnym, po mesiaci mi konecne vratili peniaze
Veľmi spokojná s predajom, promptné dodanie.
super obchod,
perfektna komunikacia,
rychla dodavka tovaru,
doprava zadarmo
perfektna komunikacia,
rychla dodavka tovaru,
doprava zadarmo
nemam vyhrady, maximalna spokojnost
rýchlo, najlepšia cena...odporúčam
dodanie na druhy den, super komunikácia , no trošku strach pri reklamovaní,,,dufam že sa mi TV nepokazí
Super ,v piatok som objednal LCD Tv ,cez wikend bola velka noc a v utorok večer som pozeral na nej film,,,
Komunikacia/zmena dodacich podmienok po telefone bez problemov.
Tovar dodany v dodacej lehote. Informovanost o statuse objednavky vyborna.
Odporucam.
Tovar dodany v dodacej lehote. Informovanost o statuse objednavky vyborna.
Odporucam.
odporucam, rychla dodavka, ako sme sa dohodli, tak aj bolo dodrzane
LCD Samsung LE-37C530 LCD TV LE37C530 splnil moje očakávania.
Ukázal mi aký obraz sa nachádza na káblovej televízii. :))
Ukázal mi aký obraz sa nachádza na káblovej televízii. :))
Pre -nizka cena
-rychly dovoz
Proti -doprava zadarmo, ale poplatok za prevziatie na dobierku za 5E
-neaktualizovana stranka (vela produktov nebolo skladom, i ked pisany bol opak)
-rychly dovoz
Proti -doprava zadarmo, ale poplatok za prevziatie na dobierku za 5E
-neaktualizovana stranka (vela produktov nebolo skladom, i ked pisany bol opak)
Neuveritelne,nerozumiem ako sa moze nieco taketo diat...tato spolocnost mi nie je schopna vratit mojich 422eur vyse mesiaca...nechapem ako si moze niekto nieco taketo dovolit,citam tu ze nas je viac.....dokonca mi ani neodpovedaju uplne ma ignoruju apsolutne neseriozna firma..ak niekto poznate sposob ako dostat peniaze od tejto neserioznej firmi dajte mi prosim vas vediet na adrese.. radovanlysy@hotmail.com
Zodpovedný prístup k vybavovaniu objednávky.
zeby spokojny zakaznik pisal na dve rozne stranky svoje hodnotenie?? pozri tu: http://www.najnakup.sk/annotations_shops.aspx?s=206, tiez tam pise "kovi" a tiez pise to iste ..
su to klamari, nekupujte od nich nic, zdvihnu cenu a potom vam nevratia peniaze
su to klamari, nekupujte od nich nic, zdvihnu cenu a potom vam nevratia peniaze
V mojich hodnoteniach je nepatrný rozdiel ...v prvom píšem - tovar bol doručený v dekl.termíne - poškodený (dopravcom) ... druhé hodnotenie je po bezbroblémovej a bezplatnej výmene za nový tovar....
Nakup v tomto obchode odporucam, maju velmi dobre ceny aj rychlost dodania ma prekvapila a potesila.
S dodávkou som spokojný aj so všetkými podmienkami.
- najnižšia cena
- informácie o stave vybavenia objednávky
- komunikácia cez e-mail
- najnižšia cena
- informácie o stave vybavenia objednávky
- komunikácia cez e-mail
Veľká nekorektnosť, okrádanie, nedovolené obohacovanie, najhoršia firma akú poznám. Prosím všetkých aby nekupovali lebo to bude ich najväčšia chyba v živote. A čo sa týka reklamácie to je jedna veľká fraška. Podvodníci....a ešte k tomu aj arogantný šéf ktorý bez mihutia oka okradol nieľkoľko ľudí, hanbite sa dúfam že sa Vám to raz vráti.......
kontaktujte ma na : 9hakiram9@gmail.com. Organizujem spoločný postup voči tejto povedenej "firme" formou spoločných právnych úkonov na jednotlivé príslušné inštitúcie - hromadné trestné oznámenia a žaloby.
su to podvodnici, na obchodnej inspekcii v KE vam povedia, co je to za firmu, spolu s OC Kosice. zavolajte si tam (055 6224695, 055 6227655). povedia vam, ze maju uz asi 40 podani na presetrenie.
kedze mam tiez problem dostat od nich naspat moje peniaze, tak som sa rozhodol podat trestne oznamenie na Bestcena LLC. Tymto Vas ostatnych chcem poziadat, ktori tiez mate s nimi problemy kvoli nevratenym peniazom, kontaktujte ma na okradnuty@gmail.com. Spojime sa a podame hromadne trestne oznamenie.
kedze mam tiez problem dostat od nich naspat moje peniaze, tak som sa rozhodol podat trestne oznamenie na Bestcena LLC. Tymto Vas ostatnych chcem poziadat, ktori tiez mate s nimi problemy kvoli nevratenym peniazom, kontaktujte ma na okradnuty@gmail.com. Spojime sa a podame hromadne trestne oznamenie.
bol sompsokojny s vybavenim objednavky a dodanim, ako bonus mi dali kuriera namiesto posty....ja som zatial spokojny, ale som vystraseny negatinvymi refeneciami od inych verim ze to bude ok
Velmi rychla sluzba, velmi dobra cena produktu!
na obchodnej inspekcii v KE vam povedia, co je to za firmu, spolu s OC Kosice. zavolajte si tam (055 6224695, 055 6227655). povedia vam, ze maju uz asi 40 podani na presetrenie.
Oficiálne vyjadrenie spoločnosti BESTCENA
Bestcena je americká spolocnost podnikajuca aj na Slovensku, platiac dane na Slovensku.
Viacerí pisatelia upozorňujú na neakceptovanie ich reklamacii, pripadne nevratenie platieb v určenej lehote.
Toto sa vedeniu spolocnosti nepozdáva, preto prosíme všetkých stazovatelov sa obrátiť na vedenie prostredníctvom nášho Ombutsmana, pána Peter Kardoso na ombutsman@bestcena.sk
Na Slovensku spolocnost Bestcena prostredníctvom dcerskych firiem zamestnáva vyse 170 osôb. Našu spolocnost reprezentuje kazdy z nich, od vratnikov a upratovaciek, po programatorov a manažérov.
Ak niekto z našej spoločnosti pochybil, berieme to ako chybu celej spoločnosti a všetkých jej zamestnancov. Preto sa aj snažíme ako vedenie ku každému prípadu postaviť individuálne ako zodpovední ľudia a vyriešiť každého problém.
Ak nevieme našich zákazníkov spravit a robiť stastnymi, tak nasa organizácia nemá miesto na trhu. Naopak, ak 99,9% našich zákazníkov spravime stastnymi prostredníctvom našich služieb, tak sme spokojni a šťastní aj my ako firma.
Ďakujeme a veríme, že sa na nas obratite so všetkými svojimi problémami a my Vam ich pomozeme vyriešiť ku Vasmu šťastiu.
S pozdravom,
Peter Kardoso
Zodpovedný vedúci pre Strednú Európu a Slovensko
Bestcena je americká spolocnost podnikajuca aj na Slovensku, platiac dane na Slovensku.
Viacerí pisatelia upozorňujú na neakceptovanie ich reklamacii, pripadne nevratenie platieb v určenej lehote.
Toto sa vedeniu spolocnosti nepozdáva, preto prosíme všetkých stazovatelov sa obrátiť na vedenie prostredníctvom nášho Ombutsmana, pána Peter Kardoso na ombutsman@bestcena.sk
Na Slovensku spolocnost Bestcena prostredníctvom dcerskych firiem zamestnáva vyse 170 osôb. Našu spolocnost reprezentuje kazdy z nich, od vratnikov a upratovaciek, po programatorov a manažérov.
Ak niekto z našej spoločnosti pochybil, berieme to ako chybu celej spoločnosti a všetkých jej zamestnancov. Preto sa aj snažíme ako vedenie ku každému prípadu postaviť individuálne ako zodpovední ľudia a vyriešiť každého problém.
Ak nevieme našich zákazníkov spravit a robiť stastnymi, tak nasa organizácia nemá miesto na trhu. Naopak, ak 99,9% našich zákazníkov spravime stastnymi prostredníctvom našich služieb, tak sme spokojni a šťastní aj my ako firma.
Ďakujeme a veríme, že sa na nas obratite so všetkými svojimi problémami a my Vam ich pomozeme vyriešiť ku Vasmu šťastiu.
S pozdravom,
Peter Kardoso
Zodpovedný vedúci pre Strednú Európu a Slovensko
Predavate polske vyrobky naco sa tu hrate ???
Bola som spokojná
PÁNI PODNIKATELIA Z BESTCENY, STÁLE SOM NEDOSTAL
SPAŤ PENIAZE ZO STORNO OBJEDNÁVKY VO VÝŠKE
544 EUR. UŽ JE TO MESIAC.
TV MARKÍZA ČAKÁ
SPAŤ PENIAZE ZO STORNO OBJEDNÁVKY VO VÝŠKE
544 EUR. UŽ JE TO MESIAC.
TV MARKÍZA ČAKÁ
ja tiez cakam na vratenie penazi uz mesiac 420eur....ani nemaju snahu mi odpovedat na mail....ak to chcete dat do TV Markizi velmi rad sa pridam a poskitnem vam vsetky potklady ako zavadzaju,tovar ktory som si objednal vobec nemaju, telefonicky to uhrali ze ja som stornoval objednavku aby neboli dokazy ze klamu...a stale maju odvahu a ten tovar ponukaju na svojej stranke....
ja tiez cakam na vratenie penazi uz mesiac 420eur....ani nemaju snahu mi odpovedat na mail....ak to chcete dat do TV Markizi velmi rad sa pridam a poskitnem vam vsetky potklady ako zavadzaju,tovar ktory som si objednal vobec nemaju, telefonicky to uhrali ze ja som stornoval objednavku aby neboli dokazy ze klamu...a stale maju odvahu a ten tovar ponukaju na svojej stranke....
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky adekvátne inštitúcie
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky inštitúcie
Kladné recenzie píšu len tí, ktorým bol doručený tovar v poriadku a podotýkam "ZATIAĽ FUNGUJE", alebo samotní zamestnanci firmy.
Negatívne recenzie píšu týto klienti internetového obchodu:
1.klienti, ktorí si objednali tovar, zaplatili pred jeho doručením a nič nedostali
2.klienti, ktorí tovar dostali, do 1 týždňa podľa zákona tovar vrátili spať do BESTCENY Košice a peniaze spať opať nedostali
3.klienti, ktorí tovar dostali, tovar sa im pokazil, alebo už bol pokazený, záručný servis im ho odmietol opraviť, pretože tovar nepochádza z oficiálnej distribúcie, tovar vrátili spať do BESTCENY Košice a peniaze ani po niekoľkonásobných urgenciach im samozrejme nevrátili.
Taký istý internetový obchod ako BESTCENA posobí na tej istej adrese Rozvojová 2, Košice je aj pod názvom:
OCKOSICE.SK !!!!!!!!!!!!!! Rovnaké praktiky-rovnako podvedení zákazníci.
Urobte si obraz o tomto internetovom obchode, kde Vám protizákonne držia Vaše peniaze.
Je nás už viacej oklamaných a sme v spojení.
Negatívne recenzie píšu týto klienti internetového obchodu:
1.klienti, ktorí si objednali tovar, zaplatili pred jeho doručením a nič nedostali
2.klienti, ktorí tovar dostali, do 1 týždňa podľa zákona tovar vrátili spať do BESTCENY Košice a peniaze spať opať nedostali
3.klienti, ktorí tovar dostali, tovar sa im pokazil, alebo už bol pokazený, záručný servis im ho odmietol opraviť, pretože tovar nepochádza z oficiálnej distribúcie, tovar vrátili spať do BESTCENY Košice a peniaze ani po niekoľkonásobných urgenciach im samozrejme nevrátili.
Taký istý internetový obchod ako BESTCENA posobí na tej istej adrese Rozvojová 2, Košice je aj pod názvom:
OCKOSICE.SK !!!!!!!!!!!!!! Rovnaké praktiky-rovnako podvedení zákazníci.
Urobte si obraz o tomto internetovom obchode, kde Vám protizákonne držia Vaše peniaze.
Je nás už viacej oklamaných a sme v spojení.
Aj mne dlžia peniaze, skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky možné inštitúcie
Serióznosť, dobrá cena, funguje aj na veľkú vzdialenosť.
nadmerná spokojnosť so službami a komunikaciou medzi obchodom a klientom, tovar v perfektonm stave dodaný skor ako som predpokladal,
Veľa slovenských zákazníkov má veľmi negatívne skúsenosti s internetovým obchodom, ktorý má v názve BESTCENA.Sk (sídlia na adrese Košice, Rozvojová 2). Za týmto názvom sa skrýva firma TyBobo tech LLC, o.z.p. so sídlom Rozvojová 2, Košice. Jedná sa len o organizačnú zložku,
hlavné sídlo je niekde v Amerike.
Pokiaľ klienti budú mať s touto firmou nejaké problémy, nemožu sa odvolať ani na SOI, pretože SOI vyhlásila, že s nimi nemože nič robiť, pretože hlavné sídlo majú v cudzine.
Objednaný tovar Vám občas aj doručia, ale musíte sa modliť, aby nebol pokazený, alebo sa nepokazil v záručnej dobe. Záručný servis Vám tovar odmietne v záručnej dobe opraviť, protože tovar nepochádza z oficiálnej distribúcie a musíte tovar na vlastné náklady zaslať spat do ich firmy. Na vrátenie peňazí sa oháňajú, že majú 15-dňovú lehotu. Ani po tejto lehote Vám peniaze nevrátia a zákazníci sa možu ísť sťažovať na..... Pokiaľ si u nich niečo objednáte, ochotne s Vami komunikujú mailom, pokiaľ ide o reklamáciu, už poznajú Vaše mailové adresy a telefóny a neodpovedajú Vám. Telefonický kontakt je tiež príšerný, ak sa aj náhodou dovoláte, vobec neviete, s kým telefonujete, odmietnu sa Vám predstaviť a povedia Vám, že nie sú kompetentní.
Aby ste mi verili, zasieľam Vám odkaz na web stránku, kde píšu podvedení klienti:
Chcem týmto len ostatných zákazníkov vystríhať, aby sa vyvarovali nakupovať tovar za výhodné ceny v uvedenom internetovom obchode.
NEKUPUJTE, NEKUPUJTE, NEKUPUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hlavné sídlo je niekde v Amerike.
Pokiaľ klienti budú mať s touto firmou nejaké problémy, nemožu sa odvolať ani na SOI, pretože SOI vyhlásila, že s nimi nemože nič robiť, pretože hlavné sídlo majú v cudzine.
Objednaný tovar Vám občas aj doručia, ale musíte sa modliť, aby nebol pokazený, alebo sa nepokazil v záručnej dobe. Záručný servis Vám tovar odmietne v záručnej dobe opraviť, protože tovar nepochádza z oficiálnej distribúcie a musíte tovar na vlastné náklady zaslať spat do ich firmy. Na vrátenie peňazí sa oháňajú, že majú 15-dňovú lehotu. Ani po tejto lehote Vám peniaze nevrátia a zákazníci sa možu ísť sťažovať na..... Pokiaľ si u nich niečo objednáte, ochotne s Vami komunikujú mailom, pokiaľ ide o reklamáciu, už poznajú Vaše mailové adresy a telefóny a neodpovedajú Vám. Telefonický kontakt je tiež príšerný, ak sa aj náhodou dovoláte, vobec neviete, s kým telefonujete, odmietnu sa Vám predstaviť a povedia Vám, že nie sú kompetentní.
Aby ste mi verili, zasieľam Vám odkaz na web stránku, kde píšu podvedení klienti:
Chcem týmto len ostatných zákazníkov vystríhať, aby sa vyvarovali nakupovať tovar za výhodné ceny v uvedenom internetovom obchode.
NEKUPUJTE, NEKUPUJTE, NEKUPUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak sa chcete pripojiť k spoločnému postupu, tak sa so mnou skontaktujte : 9hakiram9@gmail.com, organizujem spoločný postup proti tejto povedenej firme - spoločné právne úkony vo forme trestných oznámení, žalôb a ďalších podaní na všetky možné inštitúcie
Čím viac nás bude, tým väčšiu váhu bude mať náš spoločný postup
Čím viac nás bude, tým väčšiu váhu bude mať náš spoločný postup
v januári 2011 som zakúpila televízor a musím konštatovať výborný obchod, naj cena, dodanie tovaru od objednávky a platby do 4 dní, aj keď tovar nebol práve na sklade. Odporúčam aj iným.
Kvalitné služby , po zlej skúsenosti s BIGOu je to best aj cez nepracovné dni
vrelo odporucam 2x nakupovane 2x spokojnost
Objednávka bola vybavená dobre a rýchlo. Dobrá cena + doprava zdarma - dobrá kúpa. Vrelo odporúčam.
RE: ..:Ďakujem za ukážkový nákup, vrelo odporúčam !!!.SK - Doprava...
Zbali
25.2.2011 14:07
S nákupom v internet.obchode Bestcena sme spokojný.
Objedaný tovar mi bol doručený za dva dni, o celom pribehu som bol mailom informovaný, dokonca mi kuriér doniesol moju plazmu až na šieste poschodie priamo do bytu.
Super obchod - vrelo odporúčam
Super obchod - vrelo odporúčam
Velmi spokojny so sluzbami
Nemam skusenost s bestcena.sk, ale s ich dalsou strankou ockosice.sk. Tovar mi dodali rychlo avsak nezodpovedal poziadavkam.
Tovar som po dohode vratil, uznali reklamaciu, a slubili vratit peniaze. Ten slub vsak nedodrzali. Na peniaze cakam uz 5 tyzdnov. Zamestnanci sa vyhovaraju (ci uz opravnene alebo nie) na konatela, ktory ma na starosti posielanie penazi. Som nuteny to riesit cez SOI (aj ked oni asi velmi nepomozu, kedze firma je registrovana v USA) a aj sudnou cestou. Ak mate podobny problem (alebo ste ho uz vyriesili), napiste mi prosim na dodosk76@gmail.com.
NEKUPUJTE V TOMTO OBCHODE. Ceny su nizke, ale rizika velke!
Tovar som po dohode vratil, uznali reklamaciu, a slubili vratit peniaze. Ten slub vsak nedodrzali. Na peniaze cakam uz 5 tyzdnov. Zamestnanci sa vyhovaraju (ci uz opravnene alebo nie) na konatela, ktory ma na starosti posielanie penazi. Som nuteny to riesit cez SOI (aj ked oni asi velmi nepomozu, kedze firma je registrovana v USA) a aj sudnou cestou. Ak mate podobny problem (alebo ste ho uz vyriesili), napiste mi prosim na dodosk76@gmail.com.
NEKUPUJTE V TOMTO OBCHODE. Ceny su nizke, ale rizika velke!
bezkonkurenčná CENA; zavolal som si či majú daný tovar ochotne ma informovali dokedy ho vedia dodať urobil som objednávku to všetko v NEDEĽU zaplatil som na účet, na druhý deň platba prijatá a tovar odoslaný a na druhý pracovný deň tovar DOMA.
TOVAR MAL PRÍSŤ POŠTOU ALE PRIŠIEL UPC takže ušetrený čas cestou na poštu
TOVAR MAL PRÍSŤ POŠTOU ALE PRIŠIEL UPC takže ušetrený čas cestou na poštu
Obiednal som si u vas televizor . Som nadmieru spokojny .
Vaš obchod ma zaujal preto lebo mate najlepšie ceny ,rychlu odpoved na obiednavku a skvelu odozvu . Tovar som mal do slubeneho času doma . Možem len odporučit. Dakujem .
Vaš obchod ma zaujal preto lebo mate najlepšie ceny ,rychlu odpoved na obiednavku a skvelu odozvu . Tovar som mal do slubeneho času doma . Možem len odporučit. Dakujem .
Rýchle jednanie, rýchle dodanie, najlepšia cena. Maximálna spokojnosť :)
V pondelok som objednal tovar (VHS/DVD prehravac, bol na sklade) a zaplatil prevodom na ucet. V utorok bola platba potvrdena. V stredu mi bol balik doruceny. Postovne je pri platbe vopred zadarmo. Odporucam!
Zo službami v internetovom obchode BESTCENA:SK maximálna spokojnosť Tovar dodaný kvalitne a rýchlo.
Absolútne neseriózny obchod, zo začiatku pôsobil normálne, objednal som tu slúchadlá ktoré nemali na sklade, ale pri objednávke som previedol peniaze na ich účet, o tom že mi ich nevedia dodať ma informovali rýchlo, dohodli sme sa na stornovaní objednávky a vrátení peňazí.ALE TERAZ MÁRNE PO VIACERÝCH UPOZORNENIACH ČAKÁM UŽ VIAC AKO MESIAC, A PENAZÍ NIKDE..PRETO NIKOMU NEODPORÚČAM NAKUPOVAŤ V TOMTO OBCHODE.
POZOR NA BESTCENU !!! Osobne som si u nich objednal monitor lg dodali ho do piatich dni.Problém nastal neskôr keď som ho vrátil na REKLAMACIU kvôli červenému pruhu po celej výške monitora.Po troch týždňoch mi ho poslali domou kuriérom. Po rozbalení som zistil,že krabicu nikto ani len neotvoril,keďže všetko bolo zabalené presne tak ako som to zabalil.Na ďalší deň som sa vybral do predajne v Košiciach aj s monitorom.Odpoveď,že chybu spravil servis a že to zoberú na novú reklamaciu zase 30 dní s tím,že to posúria.Mesiac sa nič nedialo.Tak zase cesta do Košíc a ďalšia rozprávka,vrátime peniaze na účet." Od tej doby som sa peňazí nedočkal a to už je viac ako mesiac. Bol som tam osobne 5-6 krát,telefonicky sa tam dovolať je takmer nemožné,ale podarilo sa asi 10-krát no výsledok žiadny. Bol som na SOI. A to čo som tam počul je ako v zlom filme.Firma TyBobo L.L.C na ktorú je BESTCENA registrovaná je v USA takže nemôžu im dať ani pokutu.Neostáva nič iné ako čakať na výsledok kontroly a potom to riešiť súdnou cestou.Určite to nevzdám a takýmto podvodníkom treba zakázať obchodnú činnosť,keď na nich neplatia slovenské zákony.
Podobna skusenost. Len objednavka cez Bestcenu,ale fakturoval Begaservis. Ide o fotoaparat Olympus, cena 300 Eur . Reklamacia po roku, vyrobok prevzali, nefunkcnost potvrdena autorizovanym servisom a pol roka sa nic nedeje. Telefony nedvihaju....... Podavam zalobu !
PS: Vsetko je OK, pokial sa vyrobok v zarucnej dobe nepokazi.
PS: Vsetko je OK, pokial sa vyrobok v zarucnej dobe nepokazi.
skontaktujte sa so mnou : 9hakiram9@gmail.com, chcem organizovať hromadné trestné úkony na túto povedenú spoločnosť
Potvrdzujem Vašu skúsenosť, objednala som tovar (zaplatila zaň prevodom z účtu) neskôr sa objednavka stornovala, lebo tovar mal iný popis na ich stránke ako boli jeho skutočné parametre a od vtedy urguje vrátenie peňazí, pričom pracovníci si moje maili prehadzujú ako horúci zemiak. Už je to 2. mesiac čo čakám na svoje peniaze-strácam trpezlivost a uz som sa obrátila aj na SOI.
ZVÁŽTE NÁKUP V BESTCENE:SK
ZVÁŽTE NÁKUP V BESTCENE:SK
RE: HROMADNA STAZNOST!!!..:: BESTCENA.SK - Doprava zadarmo
Zbali
23.2.2011 13:02
Pripajam sa k Vam ako nespokojny zakaznik! Zaplatila som dopredu a po troch tyzdnoch cakania som sa domahala informacie, ci je vobec objednany tovar na ceste, alebo sa uz prestal vyrabat. Na to mi odpovedali, ze tovar sa uz asi nevyraba a ponukli mi dalsie tri produkty. Kedze som si nic ine nevybrala, objednavku som zrusila. Dnes je to uz 21 dni co cakam na peniaze. Kedze je firma registrovana v Amerike, SOI s tym nic nevie urobit. Akurat by sme mohli podat hromadnu zalobu, pripadne aspon hromadny navrh na presetrenie na policii. Mohli by ste mi, prosim, napisat na adresu - predajgaraz@zoznam.sk - vsetci, ktori ste na to podobne? Spolocne mozno nieco dosiahneme!!!
Dakujem
Dakujem
RE: HROMADNA STAZNOST!!!..:: BESTCENA.SK - Doprava zadarmo
Zbali
25.11.2011 17:07
Dobré ceny,rýchlosť servisu,môžem odporúčať.
Cena + komunikacia + kvalita tovaru . Ak vas vami vybrany tovar nenahana tak tu kludne nakupne ODPORUCAM .
Cena + komunikacia + kvalita tovaru . Ak vas vami vybrany tovar nenahana tak tu kludne nakupne ODPORUCAM .
bol som s vamy velmy spokojny, a hlavne ma prekvapil rychli dovos tovaru do 24hod.
Objednal som televízor,som spokojný s dopravou aj s cenou. Prečo nedvíhate telefony?
Som spokojny na 100 pro,dobra cena,rychle jednanie.
objednávka vybavená do 7 dní, z čoho 2 dni bol víkend
komunikácia s firmou výborná
doručenie až domov bez problémov
najlepšie ceny, ozaj the best!!!
ODPORÚČAM!!!!!!
ODPORÚČAM!!!!!!
objednávka vybavená do 7 dní, z čoho 2 dni bol víkend
ODPORÚČAM!!!!!!
ODPORÚČAM!!!!!!
V obchode som nakupovala online, doručenie kurierom, platila som v hotovosti kuriérovi - všetko prebehlo bez problémov, o každom kroku (vybavenie objednávky, vystavenie faktúry, odovzdanie kuriérovi na prepravu...)som bola vždy informovaná prostredníctovom emailu, všetko OK. Tovar zodpovedal popisu na webe. Bez problému (zatiaľ - tým myslím, že som tovar nereklamovala, nevracala ani nič podobné)
V Bestcene som objednával 2x. Od poďakovania za objednávku (slušnosť) som priebežne dostával informácie o stave mojej objednávky, ktorá bola vybavená v deklarovanom čase (čo pri niektorých obchodoch nebola vždy samozrejmosť). Tento prístup ma donútil za túto zamozrejmosť poďakovať a oceniť prácu všetkých pracovníkov, ktorý sa na vybavení mojej objednávky podielali. Pokiaľ Vám vyhovuje cena a sortiment odporúčam služby toho obchodu využiť.
na Bestcena.sk som objednával prvý krát.Objednával som LED televízor SAMSUNG. Mailová a taktiež telefonická komunikácia prebehla obratom. Televízor bol dodaný rýchlo a v poriadku v dohodnutom termíne. Takže ja osobne môžem BESTCENA len odporučiť.Bez výhrad .Ceny,komunikácia,dodávka,všetko OK. Ja som nad mieru spokojný.
nakupovalo sa mi velmi dobre, maily rychle, informuju o kazdom kroku. Tym, ze bola doprava zadarmo, cena vybraneho vyrobku bola suverenne najnizsia. Obchod a doprava prebehli bezproblemovo a za 2 dni bol vyrobok doma.
Som veľmi spokojný s týmto obchodom. Všetkým ho odporúčam.
super rychle dodanie a bez problemov.
odporucam tento obchod
odporucam tento obchod
Absolútna spokojnosť. Odporúčam. Žiadne mínusy.
Nakupoval som uz viackrat a nakup bez problemov.
Dobre ceny. Som spokojny odporucam.
Dobre ceny. Som spokojny odporucam.
Veľmi dobré ceny, rýchlosť dodania, kvalitné výrobky..sú veľkým plusom tohoto shopu..
Som spokojný .
Som spokojný .
takze obchod Bestcena len odporucat mozem , maximalna spokojnost s obchodom ,, objednal som si TV v pondelok niekedy o polnoci , cize vybavovat zacali v utorok , uz v utorok mi dali vediet ze TV poslali a stredu okolo 15:00 som mal TV doma , vsetko v poriadku , dorucena bola za 1 den , maximalna spokojnost ,
som rád že som bol v tomto obchode a nakúpil som,doprava grátis...niet čo dodať---aj nabudúce!
Nákup bez problémov. rýchle dodanie kurierom. Doprava zdarma.
- Perfektná komunikácia : O každej zmene v stave mojej objednavky až do konečného doručenia tovaru som bol informovany mailom.
- Rýchle doručenie : Hneď na druhý deň po zaplatení som mal objednaný tovar nepoškodený doma. Samozrejmosťou bol priložený potvrdený záručný list.
- Naozaj platí slogan z názvu firmy " bestcena "
- Doručenie tovaru zadarmo, t.j. bez žiadnych ďalších poplatkov pri platbe vopred na účet.
- Rýchle doručenie : Hneď na druhý deň po zaplatení som mal objednaný tovar nepoškodený doma. Samozrejmosťou bol priložený potvrdený záručný list.
- Naozaj platí slogan z názvu firmy " bestcena "
- Doručenie tovaru zadarmo, t.j. bez žiadnych ďalších poplatkov pri platbe vopred na účet.
Dobrý deň prajem, chcem sa Vám poďakovať za super služby, ktoré mi boli ponúknuté pri kúpe TV Samsung vo Vašej spoločnosti.
Produkt mi prišiel tak, ako bolo dohodnuté, som veľmi spkojná. O Vašej spoločnosti už vedia všetky moje kamošky a určite využijú Vaše služby tak, ako aj ja v budúcnosti. Prajem Vašej spoločnosti veľa úspechov, ste fakt BEST.......
Produkt mi prišiel tak, ako bolo dohodnuté, som veľmi spkojná. O Vašej spoločnosti už vedia všetky moje kamošky a určite využijú Vaše služby tak, ako aj ja v budúcnosti. Prajem Vašej spoločnosti veľa úspechov, ste fakt BEST.......
* najnižšia cena daného výrobku
* poštovné zadarmo
* rýchle dodanie
Odporúčam
* poštovné zadarmo
* rýchle dodanie
Odporúčam
Rýchle vybavenie objednávky, tovar dovezený až domov (v tomto prípade v nedeľu!!), spokojnosť so zakúpeným tovarom.
Som úplne spokojný s LED televízorom Samsung UE40C6000, ktorý som u nich kúpil cena super, dobré jednanie, doprava do troch dní všetko prebehlo ako bolo dohodnuté určite sa k nim ešte vrátim.
s nakupom som bol velmi spokojný dobrá a rýchla vzáj komunikácia
dobrá cena bez problémov.
dobrá cena bez problémov.
s nakupom som bola velmi spokojna, tovar prisiel vcas, informovali ma aj emailom, aj telefonicky a tento led tv je uplne super.
Som spokojná s vašimi službami.
Bestcena je obchod, ktorí radím medzi najlepšie na slovenskom trhu. Možno trocha viac informácii by nezaškodilo, keď tovar nie je na sklade. Strohé doručenie 2 dni až dva týždne je odrádzajúca veta.
som spokojná, cena je fantastická, kvalita tovaru perfektná, určite odporúčam!
* nedoporucujem nakup v tomto obchode,cakal som mesiac na tovar ,nebol dodany ,peniaze este stale nevratene,napisali ze vratia do 10 dni,pouzivaju peniaze zakaznikov na nakupy pre dalsich zakaznikov,bacha ,tie hodnotenia ,myslim kladne ,si pisu sami.
skvelý obchod! výborné ceny, rýchle dodanie, priebežné info o stave obj. a doručení tovaru. DOPORUČUJEM!
na Bestcena .sk som objednávala prvý krat. Samozrejme na poslednú chvíľu... LCD monitor. Mailova komunikácia prebiehala obratom, tel. tiež bez problemov. Monitor bol dodaný rýchlo a v poriadku, dokonca cez UPS zdarma! Takže ja osobne môžem BESTCENA len odporučiť. Bez výhrad. Ceny, komunikácia, dodávka, všetko OK. Ja som spokojná.
Musim uzať že na moju objednávku reagovali velmi rychlo a precizne a aj napriek vypredaju produktu o ktory som mal záujem mi bol poskytnuty iný produkt z vyhodnou cenou..
dodany tovar bol behom 24 hodin to som bol velmi milo prekvapeny..z tovarom som spokojny aj ked su niekde male vychytavky
jedine s čim som nespokojny je že jeden kus LCD TV mi hapruje zvuk od prveho dna a aj to že ked som si objednal 2ks LCD nebola tam udana cena 1 a 2 tv a neviem ktory mal aku cenu ,lebo bola ustna dohoda že sa musim vosť do 720eur...a neviem ako to teraz reklamovať
takže všetko ma svoje vyhody a nevyhody...priestotu sa stale dopredu informujte o danom tovare či bol použivane a či nahodou nieje posledny kus..je to potom zle ak ano a pytajte si dopredu zvlašť doklad o produktoch ak kupujete viac ako jeden a hlavne za velku sumu....takže inač som spokojny
dodany tovar bol behom 24 hodin to som bol velmi milo prekvapeny..z tovarom som spokojny aj ked su niekde male vychytavky
jedine s čim som nespokojny je že jeden kus LCD TV mi hapruje zvuk od prveho dna a aj to že ked som si objednal 2ks LCD nebola tam udana cena 1 a 2 tv a neviem ktory mal aku cenu ,lebo bola ustna dohoda že sa musim vosť do 720eur...a neviem ako to teraz reklamovať
takže všetko ma svoje vyhody a nevyhody...priestotu sa stale dopredu informujte o danom tovare či bol použivane a či nahodou nieje posledny kus..je to potom zle ak ano a pytajte si dopredu zvlašť doklad o produktoch ak kupujete viac ako jeden a hlavne za velku sumu....takže inač som spokojny
Objednal som si chlaničku, na nete mali uvedené "SKLADOM" po týždni som sa dotazoval, že ako stojí objednávka no dovolal som sa až o tri dni, uviedli že dodacia lehota je 14 dní.
Po 14 dnoch som urgoval že ju súrne potrebujem (dovolal som sa v ten istý deň no na 14te zvonenie) no bolo mi povedané že 14 dní je myslené "PRACOVNÉ DNI" no po troch týždňoch som sa už nedovolal a po mesiaci mi prišiel mail s oznamom o zrušení objednávky.
Ďakujem, ale vo mne to evokuje neseriózne jednanie.
Cez net kupujem 80% nákupov elektroniky.
(minimálne mi mali dať vedieť že to nemajú skladom a po ozrejmení dodania od dodávateľa mi mali uviesť že dodanie je v nedohľadne)
ja osobne N E O D P O R Ú Č A M !
Po 14 dnoch som urgoval že ju súrne potrebujem (dovolal som sa v ten istý deň no na 14te zvonenie) no bolo mi povedané že 14 dní je myslené "PRACOVNÉ DNI" no po troch týždňoch som sa už nedovolal a po mesiaci mi prišiel mail s oznamom o zrušení objednávky.
Ďakujem, ale vo mne to evokuje neseriózne jednanie.
Cez net kupujem 80% nákupov elektroniky.
(minimálne mi mali dať vedieť že to nemajú skladom a po ozrejmení dodania od dodávateľa mi mali uviesť že dodanie je v nedohľadne)
ja osobne N E O D P O R Ú Č A M !
100% spokojnost (ceny, sluzby, personal...)
Veľmi dobre ceny. Lepšie povedané za tovar čo som objednával najnižšie a nižšie ako u neznačkových náhrad ( cartrige HP do tlačiarní a multi. zariadení )
Doba dodania až prekvapivo krátka.
Pri platbe prevodom na účet úspora poplatkov za poštovné.
Vrelo odporúčam.
Doba dodania až prekvapivo krátka.
Pri platbe prevodom na účet úspora poplatkov za poštovné.
Vrelo odporúčam.
Nespolahlivy dodavatelia - na stranke uvadzaju tovar, ktory v skutocnosti neponukaju.
Neda sa im dovolat, cize v pripade problemu viazne komunikacia.
Objednala som si na stranke DVD. Objednavku stornovali, kedze tovar nemaju... ale peniaze nevratili.
Cakam na ne uz 14 dni, pisala som im 2 upomienky a stale nic ;(((
NEODPORUCAM
Aj ked som tam nasla produkty s nizsou cenou, nestoji to zato. Neviem si predstavit, ako by to prebiehalo v pripade reklamacie ;(((
Neda sa im dovolat, cize v pripade problemu viazne komunikacia.
Objednala som si na stranke DVD. Objednavku stornovali, kedze tovar nemaju... ale peniaze nevratili.
Cakam na ne uz 14 dni, pisala som im 2 upomienky a stale nic ;(((
NEODPORUCAM
Aj ked som tam nasla produkty s nizsou cenou, nestoji to zato. Neviem si predstavit, ako by to prebiehalo v pripade reklamacie ;(((
- napriek tomu, ze som zvolil dodanie postou mi tovar doniesol kurier (musel som ist domov aby som mohol balik prevziat)
+ rychla dodavka
+ naozaj nizka cena
+ informovany o kazdej zmene statusu dodavky emailom
+ rychla dodavka
+ naozaj nizka cena
+ informovany o kazdej zmene statusu dodavky emailom
Dobry den. Nakupovala som na stranke bestcena.sk prvykrat a bola som velmi spokojna. Na kazdu otazku som dostala promptnu odpoved. Moja objednavka bola vybavena okamzite a tovar som dostala na druhy den od zaplatenia tovaru. Nemam co vytknut.
Aj ked nemali tovar na sklade dokazali ho dodat v dohodnutom termine. Spravna volba dodavatela pre toho,kto sa neponahla s dodavkou, ale ma rad dobru cenu.
Dopravu som zadarmo nemal, kedze som si objednal drahsi tovar.. tak sme sa dohodli ze lepsie to bude kurierom, aby nedoslo k poskodeniu
Boli sme spokojni s priebehom objednavky a s dorucenim tovaru.
Vyzdvihnut chceme pruznost a dobru komunikaciu so zakaznikom.
Odporucujeme tento obchod.
Vyzdvihnut chceme pruznost a dobru komunikaciu so zakaznikom.
Odporucujeme tento obchod.
Korektné jednanie, rýchle vybavenie objednávky. Celková spokojnosť.
Už som v tomto obchode nakupoval a bol som spokojný s cenou a službami, aké poskytuje bestcena, z tohto dôvodu odporúčam aj ostatným.
Už som v tomto obchode nakupoval a bol som spokojný s cenou a službami, aké poskytuje bestcena, z tohto dôvodu odporúčam aj ostatným.
Super obchod, dobre ceny, odporucam
bezproblemovy obchod, maximalna spokojnost
Kupoval som fotograficky aparat, bol som spokojny s priebehom nakupu. Cena bola vyborna. Bolo by pre mna pohodlnejsie ak by som pri odbere mohol platit kreditnou kartou (potrebny obnos som musel vyberat na niekolko krat z bankomatu.
Najlepšia dostupná cena, rýchla dodávka, ústretový prístup na infolinke, dobrá priebežná informovanosť o priebehu zákazky.
Dodržanie doby doručenia
Doručenie kuriérom - objednal som si to na dobierku
Ale za dopravu sa platí 5€ ako dobierkový poplatok. Čiže kuriér bol tým zaplatený.
Doručenie kuriérom - objednal som si to na dobierku
Ale za dopravu sa platí 5€ ako dobierkový poplatok. Čiže kuriér bol tým zaplatený.
so svojim nakupom v BESTCENA som zatial velmi spokojny
tovar bol lacny, je kvalitny a bezproblemovo funguje
informacie medzi nakupom a dorucenim boli tiez prehladne
jednoducho vo stvrtok vecer som si tovar objednal a v utorok rano som ho uz mal doma...
tovar bol lacny, je kvalitny a bezproblemovo funguje
informacie medzi nakupom a dorucenim boli tiez prehladne
jednoducho vo stvrtok vecer som si tovar objednal a v utorok rano som ho uz mal doma...
Môžem len zopakovať to, čo som už napísala do recenzie na portál heureka: nabudúce si ušetrím 2 dni študovania recenzií a ponúk xy internetových obchodov a nakúpim rovno tu :)
ešte raz vďka za skvelé služby.
ešte raz vďka za skvelé služby.
www.bestcena.sk je dobrá akurát dobrými cenami. Neviem odkiaľ sú tie kladné hodnotenia, či si ich nevkladajú oni do diskusií sami, ale prestávam tomuto eshopu veriť. Už sa pokúšam dovolať na ich 2 mobilné telefóny !!! asi 7 pracovných dní. Cez kontaktný formulár !!! som zaslal asi 6 dotazov NIKTO nebol schopný z ich strany doteraz reagovať. Takto si eshop osobne nepredstavujem. A hodnoteniam akože zo strany "spokojných zákazníkov" NEVERÍM. Asi to budú len fantómoví zákazníci. www.bestcena.sk je nechutný eshop. Mal som záujem o kúpu 6 ks digitálnych zrkadloviek Canon 50D+ sklá. Pôjdem inde, kde vedia ako sa treba správať.
Máte pravdu pán Perchanský, mám podobnú skúsenosť. Osobne som sa nemohol s nimi skontaktovať, nereagovali na kontaktný formulár a telefóny nebrali. Takým obchodom sa treba vyhýbať.
vyborna cena
dobra komunikacia
rychle dorucenie tovaru
doporucujem
dobra komunikacia
rychle dorucenie tovaru
doporucujem
Obchod s najlepsimi cenami..... kupujem tu aj nabuduce
Oboznamovanie zakaznika o tom co je s tovarom, super cena,... Trosku dlhsi prevod z banky, alebo neviem preco mi neprislo potvrdenie o prevzati penazi na ucet, aj ked mne to stiahlo peniaze hned. Keby bol rychly prevod penazi tak v jeden den objednam a na druhy max treti den to mam doma. Takto som to mal za 4.Posielal som peniaze z VUB na VUB ale potvrdenie o prevzati prislo o 2dni. Inak len ODPORUCAM
Tovar ponukany na stranke bol prave vypredany, dodanie prislubili do 15 dni (predpokladam pracovnych), ale stihli to do 7 kalendarnych. Pred dodavkou sa vsak ozvali, ci je moja objednavka aktualna, co povazujem za korektne jednanie. Skoda, ze sa kurier nesnazil kontaktovat ma aspon den vopred, aby sa dohodol na case dodavky. Na otazku o prislusenstvo (konzola) nereagovali, smola mohli mat lepsi obchod. Inak spokojnost.
Dobry e-shop, rychly a dobra cena
prístup obchodu bez problémov, po zaplatení tovar okamžite odoslaný a následne dodaný plne funkčný, vysoká spokojnosť
Bol to môj prvý nákup a som spokojný s cenou a rýchlosťou dodania.
Výborný internetový obchod. Vynikajúca komunikácia v prípade akéhokoľvek problému pri objednávaní a dostupnosti tovaru. Okamžitá ponuka náhrady od výrobcov tretích strán. Bezkonkurenčná rýchlosť dodania tovaru zákazníkovi.
Mohla by sa zlepšiť reakcia na dostupnosť noviniek v oblasti foto a rozšíriť ponuku pre iné značky ako je Canon (Nikon, Pentax, Olympus, Samsung, Sony). Napriek tomu je to výborný obchod!
Mohla by sa zlepšiť reakcia na dostupnosť noviniek v oblasti foto a rozšíriť ponuku pre iné značky ako je Canon (Nikon, Pentax, Olympus, Samsung, Sony). Napriek tomu je to výborný obchod!
Dost viazla komunikacia, keby som sa nebol opytal sam, ci si mozem prist pre tovar (osobny odber), tak tam stoji dodnes :). Inak rychly obchod, to co som chcel, som naozaj kupil najlacnejsie.
Rychlost, cena su bezkonkurencne! Max spokojnost! Nemam co dodat...
kupovanie cez internet nie je zakaždym až take cool ako sa zda .Ked si objednate tovar ,sice vam pride domov ale ked nie ten čo ste si objednali ale o dve pismenka iny druh ako ste chceli.a vtedy to až take super nie je lebo to dlho trva a predajca Vas ešte chce presvedčit že ste si presne taky tovar objednali čo sa mi aj stalo.no a som velmi zvedavy ako ...a hlavne za ako dlho budem mat ten tovar čo som chcel doma nakolko ten typ zrovna nemaju...podotykam tovar v hodnote okolo 230 euro a nie 1000ako by si niekto myslel...Kedže sa mi to stalo prvy krat tak to skusim možno ešte raz.
S Pozdravom bestcena.sk
S Pozdravom bestcena.sk
nizka cena,bezproblemova komunikacia,dodanie v deklarovanom termine,postovne zadarmo
s nakupom som bol spokojny, v piatok som si tovar objednal a v pondelok som uz na nom pozeral vecerny film, super!!!
Spokojnosť s rýchlosťou dodania, nízkou cenou, kvalitou tovaru.
Nespokojnosť s komunikáciou cez email, neodpovedia na konkrétne otázky, iba strohé odpovede.
Nespokojnosť s komunikáciou cez email, neodpovedia na konkrétne otázky, iba strohé odpovede.
kupil som EOS50D a aj ked som reklamoval, a to uplne bez problemov, som spokojny a nakupim zas. a nafotil som uz plno fotiek :-)
S prístupom, cenami a termínmi dodania som u "bestcena" nadmieru spokojný. Napr. Nikon D300S som kúpil o cca 150€ lacnejšie ako u konkurencie... Nakupoval som viackrát a vrelo odporúčam nákup aj iným.
Dobre sluzby, rychle. Za dva dni bol tv doma.
Spokojnost s nakupom aj s rychlostou dodavky.
Chcem poďakovať fi.Bestcena za promptné vybavenie objednávky do môjho bydliska do 24 hod. Využil som už 2x služby firmy a vyjadrujem absolútnu spokojnosť.Doporučujem spoluprácu.
Chcem poďakovať fi.Bestcena za promptné vybavenie objednávky do môjho bydliska do 24 hod. Využil som už 2x služby firmy a vyjadrujem absolútnu spokojnosť.Doporučujem spoluprácu.
Rada by som podakovala BESTCENA za zaslanie mojej objednavky.Je to jedna z mala firiem /ine som nenasla/, ktore nemaju problem zaslat tovar do zahranicia.Fotoaparat je cely a sluzi a tak sa z neho vytesujem. Mozno jedina vec ,ktora by este viac ulahcila objednavku je ak by bolo mozne platit kartou visa.
Za vybavenie velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu spolupracu...S pozdravom Regeciova
Za vybavenie velmi pekne dakujem a tesim sa na dalsiu spolupracu...S pozdravom Regeciova
seriozne jednanie, dobrá cena, doprava zdarma, termín dodania podľ telefonického dohodnutia sa. Všetko OK.
super produkty, super ceny, super servis, super komunikacia
našil som tam najlepšie ceny
našil som tam najlepšie ceny
s Bestcena mam len tie najlepsie skusenosti. vsetko prebehlo korektne, rychlo a v pripade problemu ma kontaktovali telefonicky a ponukli vyhovujuce nahradne riesenie. mozem ich len doporucit.
So službami som v celom rozsahu maximálne spokojný. Večer objednaný tovar, o dva dni dopoludnia zásielka doručená. Korektný prístup, doporučujem ďalším využívať služby BESTCEN-Y!
všetko v poriadku
Som spokojný s vašimi službami, žiadne zavádzanie zákazníka. Super
Ja som bol spokojny s nakupom na portali bestcena.sk. Objednal som si LCD, tovar skladom, zaplatil som prevodom a hned ako im dosla platba na ucet, posllali mi tovar kurierom, do 48h bol u mna.
no neviem... stotoznujem sa s nazorom ktory tvrdi ze si tu sami pisu ludia z bestcena a ockosice. ja som telefonoval pred objednanim z panom z obchodu a ten mi tvrdil ze hi maju na sklade o 20 minut!!! opo zadani ho uz na sklade nemali vraj sa tych 5 ks vypredalo-no neviem...teraz je dodacia lehota 1-3 tyzdne...
Ja mam velmi pozitivny nazor na bestcena.sk, ich tovar je lacnejsi ako v obchode a navyse ti ho dopravia az do domu
Zakoupil jsem u Vás LCD televizor Samsung LE-32B530 a jsem s ním naprosto spokojen. Dokonale splnil mé pozadavky a přání. Také jsem naprosto spokojen s internetovým obchodem Bestcena! Vše fungovalo a klpalo i s dodávkou zboží do ČR naprosto dokonale. Děkuji a k dalšímu většímu nákupu opět využiju Vašich služeb. Krovický Robert.
Rychlost dodania tovaru ma milo prekvapila.Odporučam.
Tak ja som si kúpil z Bestcena telku LG za super cenu, mám ju už asi rok a nemám s ňou žiaden problém. :)
Spokojný zákazník :)
Spokojný zákazník :)
zakúpila som iPhone pre našu firmu, prekvapenie bolo, že telefón prišiel zabalený v krabičke, ktorá už bola evidentne používaná, nebol zabalený originál a nemal ani záručný list....za tie peniaze takýto produkt....tovar som okamžite vrátila.....a teraz už len čakám či mi vrátia peniaze:-(((((
Cez internetový obchod Bestcena som kúpil kameru Sony. Kamera mi bola doručená kurierom ako dobierka. Som veľmi spokojný, lebo zásielka prišla rýchlo, kvalitne a orginálne zabalená z výroby a nič nechýbalo. Mal som obavy, ale teraz som spokojný a už rok používam kvalitnú a spoľahlivú kameru.
S nakupom na stranke bestcena som bol spokojny , nemam ziadne negativne skusenosti . Tovar po zaplatení na ich úcet mi bol dodany v priebehu 3 prac.dní.
Dobrý deň,
v utorok som si objednala TV a vo štvrtok som ho mala doma. Takže maximálna spokojnosť.
v utorok som si objednala TV a vo štvrtok som ho mala doma. Takže maximálna spokojnosť.
Spokojnost, rychle jednanie, tovar som mal doma za 2 dni.
Tak ja som nakupoval cez bestcenu.sk a som s nimy velmi spokojny.Prisiel som do obchodu povedal som im priblizne parametre aky produkt by som chcel a ludia za pultom pozerali na nete setky veci takych parametrov.Prosto vyborne pracovali a najlepsie bolo na tom ze hned na druhy den som mal produkt doma.Odporucam tuto predajnu :)
S nákupom som bol spokojný, všetko prebehlo v poriadku a tovar prišiel takisto v poriadku, ceny sú výborné. Môžem odporučiť a ak budem znova nakupovať tak veľmi pravdepodobne zas u nich...
So službami som spokojný objednaný tovar mi bol dodaný rýchlo, neporušený a som s ním spokojný. Cena bola naozaj najlepšia. Odporúčal som Vás aj mojim známim.
Ďakujem
Ďakujem
Od firmy BESTCENA som si objednal fotoaparát , ktorý sa dal zohnať len u málo predajcov.Tovar mi prišiel rýchlo a v dobrom stave. Ak to i nabudúce bude pre mňa výhodné, určite si y ich ponuky opäť vyberiem. Juraj Piaček
Objednavka bola spracovana promtne a nacas. Bol som velmi spokojny. doporucujem nakup cez net.
veľmi spokojný, odporäčam
spokojný s cenou, rýchlosťou vybavenia žiadosti aj s dodaním. Odporúčam.
Skusenost s bestcena mam vybornu, tovar bol doruceny rychlo, doprava bola zdarma. takze ok, mam v plane opat vyuzit ich sluzby.
Bola som veľmi spokojná s nákupom u Vás. Kupovala som vŕtačku , ako darček k Vianociam. Výrobok slúži veľmi dobre, bol lacnejší než inde a doviezli mi ho až domov. Ďakujem. Milka
kupil som minule leto videokameru SONY, obchod prebehol super rýchlo,.
Sme veľmi spokojní.Stitch.
Sme veľmi spokojní.Stitch.
Som spokojný s dodávkov tovaru.
osobne hodnotím tento internetový obchod veľmi pozitívne. Kúpil som si tu digitálny foťák za veľmi férovú cenu. Pracovníci vybavili moju objednávku promptne a skutočne profesionálnym spôsobom. Ich kurier mi priviezol tovar až pred dom. Prajem teamu tohto e-shopu všetko dobré a ešte viac takých spokojných zákazníkov, akým som ja!
So zakúpeným tovarom som veľmi spokojná. Moja objednáva bola na moje prekvapenie veľmi rýchlo vybavená. Môžem len odporučiť.
spoľahlivý a bezproblémový obchod
zakupil som SANDISK SDHC EXTREME 16GB...tovar bol dodany v čas komunikacia dobra,som spokojný
Som maximalne spokojny.Doporucujem.
S nákupom som bol spokojný.
Spokojnosť od podania informácií pred kúpou, rýchlosťou dodania tovaru, možnosťou osobného odberu v Košiciach. Vďaka.
dobrý internetový obchod, super ceny
So sluzbami tohto internetoveho obchodu som spokojny, tovar bol dodany rychlo a za velmi dobru cenu.
Odporucam vsetkym tento obchod, rychlo, spolahlivo, tovar bez nejakych vád(doteraz). Serioznost. Som zatial spokojny
S tovarom , ktorý som si u Vás objednal a obdržal som veľmi spokojný , určite v najbliššej dobe ešte Vaše služby využijem a vopred ďakujem.
Reštei Pavel
Reštei Pavel
Celý obchod prebehol k mojej spokojnosti a hlavne veľmi rýchlo. Odporúčam. S pozdravom !
.... celková spokojnosť s nákupom
Nákup na Bestcena.sk v pohode, doprava zdarma, ocenil by som platenie online platobnými kartami a p.
so službami som spokojný...
Som maximalne spokojny. Objednal som digitalny fotoaparat za fakt najnizsiu cenu v SR a tovar mi dorucila kurierska sluzba (dorucenie bolo zadarmo). Co dodat. Bestcena ma najnizsie ceny ;-).
predajcu možem len odporučať. objednany tovar bol zaslany hned na druhy den potom ako bol objednany.
S vašimi službami som 100% spokojný
So sluzbamy bestcena som bol spokojny ,zatial som tam nemal ziadny problem ,vzdy dodane to co bolo objednanene...dakujem
Kupoval som prvy krat v tomto obhode a bol som absolutne spokojny z dodavkou, casom dodavky a samozrejme aj cenou.
No nemam vela skusenosti z nakupovanim
Ale zatial som spokojny
Ale zatial som spokojny
Moja skusenos je iba pozitivna komuniakacia bola super dodacia lehota podla uvedeneho a cena bola super aj sluzby kuriera moze sluzit ako priklad pre ine spolocnosti :-)
Vsetko ako ma byt.
- vyborne ceny
- skvely servis
- perfekt komunikacia
=odporucam!
- vyborne ceny
- skvely servis
- perfekt komunikacia
=odporucam!
Tesne pred vianocami som objednal televízor SAMSUNG UE-32B7000 LED TV UE32B7000 FULL HD, termín dodania dodržaný,
s TV som spokojný.
s TV som spokojný.
spokojnost najvacsia:)
som spokojný so zakúpeným tovarom / LCD/
Výborné ceny, rýchla odozva, spokojnosť .
super ceny,dodávka tovaru v poriadku,spokojnosť.
Osobne mam velmi dobru skusenost. Kupil som si cez Bestcenu fotoaparat, pretoze mali najvyhodnejsiu cenu a to o dost vyrazne. Bal som sa, pretoze radsej nakupujem cez overene obchody. Napokon som sa odhodlal, v stredu si overil dostupnost tovaru, vo stvrtok nakupil, v piatok prebehla platba, v pondelok mi to posielali UPS cez cele Slovensko do Bratislavy (ziadal som postu, dostal som to vsakgratis) a v utorok mi to uz dorucil kurier. Aj na emailove otazky odpovedali do 15 minut, za nakup sa mi nasledne podakovali. Mozem len doporucit, Dolezite je len si overit predom, ci tovar je na sklade.
lcd tv som mal na 3. den doma ,vsetko prebehlo OK
Spokojnost maximalna, promptne vybavenie objednavky a rychla dopava cez UPS.
Dobra cena,tovar trocha meskal,ale inak vsetko OK. Super -doporucujem.
S tymto internetovym obchodom mam vynikajuce skusenosti. Aj krehky tovar (Nikon D90) dorazil v poriadku a dodanie prebehlo bez problemov. A este musim dodat, ze nazov BestCena ... bol adekvatny ... tovar som sledoval dlhsie na internete a v obchodoch a cena, za ktoru som ho kupil na www.bestcena.sk, bola naozaj ta najlepsia :o) Co uz ... :o)
Tovar bol tiez bez problemov.
Osobne predajcu skutocne odporucam.
Tovar bol tiez bez problemov.
Osobne predajcu skutocne odporucam.
nuz sluzby ok ale produkt na nic...uz je puknuta krytka asi je to poriadny suvix...ako vam ho reklamovat
Dobrý nákup, najlepšia cena, doprava zdarma. Mozem len odporucat.
Bol som maximálne spokojný..
Objednaný tovar dodaný podľa podmienok, všetko v poriadku. Ďakujem.
Absolutna spokojnost, rychle jednanie, tovar na sklade, tovar som mal do 2 dni doma..
Odporucam
Odporucam
Dakujem za prilezitost vyjadrit sa k Vasim sluzbám. V postupe objednania a dorucenia nemám absolútne výhrady bolo to rychle a profesionalne...., ale jeden dost neprijemny problem som zazila. Objednala som si od Vas SAMSUNG LE-32B651 LCD TV a velke prekvapenie prislo po rozbaleni balika: namiesto snury do ,,nasej,, siete tam bola iba snura na anglicku zasuvku tj. ked sme chceli TV pozerat museli sme dokupovat snuru.... Asi by sa mal tovar lepsie kontrolovat. Verim, ze to nebolo naschval, len nedorozumenie.
S pozdravom J.Tothova
S pozdravom J.Tothova
Prvý krát som kupoval cez internet. Predtým som sa toho veľmi obával. Kolega mi poradil ako, skúsil som a som veľmi spokojný. Cena oveľa nižšia ako v obchode a bez problémov s dopravou. Tovar som mal doma do troch dní. S LCD TV som veľmi spokojný. Odporúčam. Ak bude ešte niečo kupovať tak znovu cez "BESTCENA"
Super epilator, naozaj, aj ked boli trochu ale vytrhava super chlpky ..Dakujem
Tovar som dostal rychlo napriek tomu, ze povodne nebol na sklade.
RE: ..:: BESTCENA.SK - Doprava zadarmo
Zbali
7.5.2010 19:02
S týmto internetovým obchodom som spokojný .Kupoval som od nich fotoaparat Canon 500D s objektívom.S ochotou a s dodaním som bol maximalne spokojný,nemal som žiadne problemy.Viem,že tovar,ktorý majú v ponuke budem potrebovať obratim sa na nich .Ďakujem vám .
Velmi spokojny, dobra cena, rychlost objednavky, doruceni, ochotni prodejci, doporucuji
som spokojny
Minuly rok som kupoval televizor z bestcena.sk.
Klady:
1) V tej dobe mali najlepsiu cenovu ponuku toho typu televizora, co som hladal Preveril som cenovu ponuku niekolko desiatok obchodov (vlastne vsetkych, ktorych google nasiel).
2) Pacila sa mi cena dopravy - vtedy nebola zadarmo, ale bola primerana, zhruba tolko, kolko dopravna spolocnost uvadzala na vlastnej stranke.
3) Hladky priebeh dodavky - na cas a bez problemov.
4) Bez problemov som naviazal aj telefonicky kontakt s obchodom.
Zapory:
Nenasiel som.
Nastastie neviem sa vyjadrit ako riesi obchod nepredvidane okolnosti, ako napriklad reklamacie.
Podla vlastnych skusenosti by som smelo doporucil kazdemu.
Klady:
1) V tej dobe mali najlepsiu cenovu ponuku toho typu televizora, co som hladal Preveril som cenovu ponuku niekolko desiatok obchodov (vlastne vsetkych, ktorych google nasiel).
2) Pacila sa mi cena dopravy - vtedy nebola zadarmo, ale bola primerana, zhruba tolko, kolko dopravna spolocnost uvadzala na vlastnej stranke.
3) Hladky priebeh dodavky - na cas a bez problemov.
4) Bez problemov som naviazal aj telefonicky kontakt s obchodom.
Zapory:
Nenasiel som.
Nastastie neviem sa vyjadrit ako riesi obchod nepredvidane okolnosti, ako napriklad reklamacie.
Podla vlastnych skusenosti by som smelo doporucil kazdemu.
Je to dobry a spolahlivy obchod.
Obchod ako ma byt... to co maju na nete vacsinou je aj na sklade. co nieje na sklade tak vam daju vediet a ponuknu vam iny tovar ( skusenost z inych obchodov - nenapisu a poslu uplne nieco ine ) ceny vzdy bud najlepsie alebo skoro najlepsie. doprava rychla a zadarmo. 10 bodov z 10
Kúpili sme si nový televízor cez internetový obchod Bestcena. Dostali sme ho hneď po zaplatení až do bytu. Bol to náš vôbec prvý internetový nákup. Osvedčil sa a bol výhodný. Doporučujeme i ďalším tento kvalitný internetový obchod www.bestcena.sk
Kupoval som fotoaparát Olympus .Osobne som bol spokojný s kvalitou tovaru 100%, zasielka prišla rýchlo a bol som informovaný mailom. Z dopravou zdarma max. spokojnosť.
Zakúpený tovar bol dodaný v poriadku, v dohodnutom termíne aj cene. Zatiaľ bez závad. (LCD )
S nákupom som bola maximálne spokojná. Komunikácia, dodanie , cena všetko na 1. Môžem len odporúčať.
S nákupom som bola maximálne spokojná. Komunikácia, dodanie , cena všetko na 1. Môžem len odporúčať.
super obchod ,odporúčam
Cena dobrá, dovoz rýchly :-) NO PROBLEM !!
Zakúpil som v BESTCENA zrkadlovku Nikon D90,nikkor 18-200 ako aj UV filter a blesk,bola to suverene najlepšia cena a bol žiadny problém.DOPORUČUJEM BESTCENU.
Ja som nakupoval cez www.bestcena.sk len raz. Bol som trochu skepticky, lebo mi odpisali, ze maju domace kino na sklade a ze zajtra odchadza. Tak som tomu moc neveril. No a naozaj o 2 dni dosiel kurier a vsetko OK.
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
Príspevky v tomto diskusnom fóre nemusia vyjadrovať názory tvorcov portálu PRICEMANIA.sk ani inzerujúcich obchodov. Každý užívateľ prispievajúci do diskusie je povinný písať pod svojím menom (resp. konštantne rovnakou prezývkou) a dodržovať korektné zásady diskusie. Ak obsah príspevku tieto zásady poruší, bude administrátorom zmazaný bez predchádzajúdeho upozornenia a odôvodnenia. V prípade, že máte podozrenie na nekorektné konanie v diskusii, oznámte to prosím bezodkladne administrátorovi stránok na adrese info@pricemania.sk, alebo využite kontaktný formulár na tejto stránke. Ďakujeme.