Diskusia | Skúsenosti s internetovými obchodmi | Andrea Shop
![]() |
Diskusné fórum |
Andrea Shop
19.7.2009 22:10
Ahoj,
ma niekto skusenosti s tymto obchodom??mam zaujem o viac poloziek u nich ale nenasiel som ziadny certifikat iba niekolko registracii,.
dakujem
ma niekto skusenosti s tymto obchodom??mam zaujem o viac poloziek u nich ale nenasiel som ziadny certifikat iba niekolko registracii,.
dakujem
Ja mam zatial len pozitivne skusenosti. Tovar mi bol doruceny v deklarovanom case a v dohodnutej cene. Mozem len odporucat
Kupovala som uz 2x cez tento Internetovy obchod - pri druhej objednavke som si bola tovar vyzdvihnut osobne v ich centrale - boli maximalne ustretovi a pan, ktory mi vydaval tovar, bol velmi prijemny. Maju vyborne ceny a vsetko mi pripravili, resp.dodali tak, ako sme boli dohodnuti. Nakupovala som v oboch pripadoch ciernu aj bielu techniku.
Objednaval som uz 3x z tohto webshopu - vzdy mi zareagovali mailom do 24 hodin a tovar mi poslali do 48hod., cize tento obchod mozem len a len doporucit a aj moja pripadna dalsia objednavka bude realizovana cez tento obchod.
3x som ich kontaktoval kvoli reklamacii spotrebica, ktori mi dodali, absolutne nereaguju, nikto tam neriesi reklamaciu uz 3 mesiace, su to amateri. takze pozor, ak si od nich nieco kupite, musite sa spoliehat, ze to bude fungovat, inak mozete tovar vyhodit. samozrejme nikdy viac!!!
Absolutne neodporucam!!! Su to podvodnici!!! Dva mesiace mi dlzia peniaze za vrateny tovar a nie su schopny mi ich poslat na ucet,ako sme sa dohodli.Ako by islo o milion!!!
Nakupovala som veľa položiek, zatiaľ bez problémovou, Komunikácia dobrá,Doprava,spoľahlivý, Idem nakupovať znova,Majú najlepšie ceny, Celkový dojem dobrý. Monika
Velmi zla skusenost, nekupujte tam . Velmi zly pristup a komunikacia s nimi deto...
tiez mam velmi zle skusenosti, velmi zla komunikacia, vobec neodpovedaju a ak ano tak nie k veci ... lakaju na nizke ceny, ale inak to zavana iba takym podvodnym marketingom ...
Neviem, ako vy ostatni, ale ja mam s tymto obchodom len tie najlepsie skusenosti.
Tovar dodany za 47 hodin aj reklamacie vybavene k spokojnosti.
Tovar dodany za 47 hodin aj reklamacie vybavene k spokojnosti.
Najhorší obchod. Tovar síce doručili rýchlo, za 2 dni som ho mal, ale šiel len mesiac Po uznaní reklamácie v servise som im poslal mail zo všetkými podkladmi a žiadal vrátenie peňazí, mesiac sa nik neozval, tak som volal ja. Chlapík povedal, že sa mi ešte v ten deň ozve a nič, druhý deň som volal zase, už s iných chlapíkom, samozrejme o ničom nevedel a že zistí a ozve sa, no neozval sa. Volal som jak papagáj, maily som im poslal 4, kedže sa dušovali, že im nič neprišlo, po týždni neustáleho otravovania, konečne poslali kuriéra a tovar odviezol. Druhý deň volali, že posielajú peniaze, ale po týždni neprišli, tak zase volať, zase iný človek, zase o ničom nevedia. Nakoniec ma uistili asi po 10krát, že do konca budúceho týždňa budú peniaze na účte. Jednú reklamáciu riešim takmer 2 mesiace, keby to bolo bližšie, tak tam idem osobne a to by len videli. Nikdy viac, banda jedna klamárska
a ešte aby som nezabudol, tovar som objednal v hnedej farbe, prišiel v červenej. Ešteže pasoval ku farbe kuchyne. Takže nielenže klamári, ešte aj farboslepí. KATASTROFA
a obcas sa im podari zabalit uz poskodeny tovar....
absolutne zla skusenosť, neochota vybaviť reklamaciu, kurier ignorant
dlha dodacia doba
dlha dodacia doba
rovnako negativna skusenost ako vsetci, objednana chladnicka a 2 tyzdne nic, podarilo sa mi horko tazko dovolat, slubili, ze do tyzdna ju mam doma, cakal som este dalsie 3 tyzdne, potom som znova volal, posledny krat, slubili dodanie do druheho dna, nastastie sa im to podarilo (nastastie pre nich) boli to posledne peniaze, ktore odo mna dostali.....
V andreashope uz v zivote nic nekupim. Moja prva skusenost bola, ked som si u nich objednaval varnu dosku. Cakal som na nu 2 mesiace a klamali ma do telefonu jak sa dalo. "uz je na sklade, zajtra vam ju dorucime", "musim zistit, urcite sa vam dnes ozveme" (myslite si, ze sa niekto ozval) a podobne zvasty. A ked mi ku vitazoslavne doviezli, tak mi este ten clovek od nich zahlasi, ze on mi nema vydat, ze mi to poslu potom na ucet. Bolo to sice iba 10 EUR, ale uz som ich v zivote nevidel a ked som im pisal mail, tak odpoved nikde a pochybujem, ze este pride, ked uz to je pol roka.
Moja druha skusenost bola s umyvackou. Objednal som si umyvacku. Povedali mi, ze do piatku ju mam urcite doma. Specialne som sa pytal na tento termin, ci plati a ubezpecovali ma, ze jednoznacne. Pravdaze do piatku nic neprislo, tak som si u ineho eshopu objednal ten isty model, mal som ho doma v utorok aj zapojeny. V stredu mi volaju z andreashopu, ze oni su pod domom, ze si ju mozem zobrat a vyniest. Tak som sa im pekne podakoval, ze uz som si objednal inde, ze uz mam aj zapojenu, kedze ju v slubovanom termine nedoniesli... Na co mi volali z nejakeho ich hotline, kde mi este primitivne vynadali.
Takze andreashopu urcite vyhnut, lebo horsiu skusenost s eshopom som nemal a to som toho uz poobjednaval naozaj dost.
Moja druha skusenost bola s umyvackou. Objednal som si umyvacku. Povedali mi, ze do piatku ju mam urcite doma. Specialne som sa pytal na tento termin, ci plati a ubezpecovali ma, ze jednoznacne. Pravdaze do piatku nic neprislo, tak som si u ineho eshopu objednal ten isty model, mal som ho doma v utorok aj zapojeny. V stredu mi volaju z andreashopu, ze oni su pod domom, ze si ju mozem zobrat a vyniest. Tak som sa im pekne podakoval, ze uz som si objednal inde, ze uz mam aj zapojenu, kedze ju v slubovanom termine nedoniesli... Na co mi volali z nejakeho ich hotline, kde mi este primitivne vynadali.
Takze andreashopu urcite vyhnut, lebo horsiu skusenost s eshopom som nemal a to som toho uz poobjednaval naozaj dost.
mam pozitivne skusenosti, kupovala som chladnicku aj pracku, konkretne v predajni v Sali. prisla som, vybrala som si, zaplatila, tovar priviezli neposkodeny ....do 5 dni ak si dobre pamatam...
je to jeden obchod, kde keď im urobíte dobrú tržbu, tak ste skvelý zákazník, ale keď sa vyskytne problém, tak to už neplatí. Neovládajú tí páni a dámy v tomto obchode absolútne etiku komunikácie so zákazníkom, len verím, že to čo som tam kúpila, nebudem musieť v krátkom čase ísť reklamovať.
Preboha, nerob to.
najhorsia skusenost... v zivote by som tam uz nic neobjednavala a nekupovala po mesiaci pokazeny sporak otras cela farba zisla dole reklamacia nebola mozna az po vyhrazkach kt. trvala mesiace otras jednoducho horor!
Neodporucam. Za tie nervy a stresy, ktore zazijes, v pripade, ze si budes u tohoto predajcu uplatnovat reklamaciu, ti ta vyhodna cena urcite nestoji.
Mimoriadne zla komunikacia. Nie som si ista, ci vlastne ovladaju reklamacny poriadok.
Mimoriadne zla komunikacia. Nie som si ista, ci vlastne ovladaju reklamacny poriadok.
Suhlasim, tomuto obchodu som dala sancu 2x a neuveritelne ma sklamali aj prvy aj druhy krat. Totalne nemozny obchod. To nehovorim o tom, aby sa im clovek dovolal... o sa mi z celeho tyzdna podarilo asi iba 1x.
Uz asi neskoro, ale pre inych do buducna. Ja som si objednala umyvacku dosla do 2 tyzdnov bo nebola na sklade, ale mala preliacinu na vrchnej doske a odlomnu nadrzku na tablety, reklamaciu uznali ze dodaju novu do 2 tyzdnov, no a nic!!! vypisujem, dovolat sa neda, tak po tom ako so mnou komunikuju uz nikdy viac (akoby som nebola zakaznik ale nejaky kamarat z mokrej stvrte, co sa cudujem ze on nevie kedy mu dodaju novu umyvacku). Skratka hruza o profesionalite a komunikacii asi ani netusili. Cize mesiac maju moje peniaze a mne zavadzia pokazena umyvacka doma. Chlapik na reklamaciach po tyzdny pochopil ze aj on musi vyvinut nejaku aktivitu - no mam pocit ze sa len tvaril ze pochopil.
NIKDY VIAC RADSEJ SI POSRATYCH 5 EUR PRIPLATIM.
NIKDY VIAC RADSEJ SI POSRATYCH 5 EUR PRIPLATIM.
súhlasím....objednávala som si niekoľko položiek u nich...nikto sa ani neunúval mi dať vedieť či sa tovar nachádza na sklade až na môj podnet mi odpísali spôsobom, že oni nevedia kedy a či vôbec môj tovar budú mať skladom.... a po dnešnom telefonáte s pani alebo slečnou Tóthovou som ostala úplne mimo...ako sa chovala a ako sa so mnou bavila...zrušila som celú objednávku... toto jednoducho nieje jednanie so zákazníkom... bola som v tom obchode v Šali aj osobne...a chovanie predavačky tam bolo otrasné...nikto si ma tam absolútne nevšímal a ked som už konečne niekoho našla tak mi nebolo nijako poradené, len tam to máme vyložené pozrite si a ked som sa jej spýtala na niečo z netu tak na mňa zvýšila hlas, že ona nevie čo majú na nete!!! Po tejto skúsenosti a tom dnešnom telefonáte dávam podnet pre SOI aby preverili tento obchod a hlavne prístup k zákazníkovi!!!
Ja som objednával všetky spotrebiče do kuchyne. na druhý deň som si to osobne prevzal, žiadne problémy, najlepšie ceny.
Ja som si objednala cez net shop chladnicku a dnes je uz 20 den a stale nic. Tovar nemali na sklade tak obj. mala trvat cca 10 dni. Komunikacia slaba, je tiez problem sa tam dovolat. Myslim ze to bola prva aj posledna obj. cez tento internetovy obchod. Dam sem potom vediet ci vobec nejaka dodavka niekedy dorazila... Tolko moje skusenosti
V tomto shope som objednal digestor,ktorý mali v den objednania skladom (podľa tlf. dohovoru) - bolo to 15.12.2009 . Volal som tam 14.01 2010 a bolo mi sľúbené,že do dvoch dní.Dnes máme 25.januára 2010 a nič . Našťastie som to objednal na dobierku,ak to príde tak ich s úsmevom pošlem do pr...e . Nikdy viac.
Úplne rovnaká skúsenosť. Objednáte tovar - 2 týždne sa Vám NIKTO NEOZVE. Tak som napísal opäť mail - týždeň NIČ - skúsil som sa dovolať - HOTOVÉ UMENIE - opäť mail - opäť nič - tak potom som bol riadne na..ratý a poslal mail všade kde sa dalo, že či to považujú za normálne.... Na to mi už reagovali, ale zo 6€ prepravy bolo náhle 14€. Tak som im slušne poprial - LEN TAK ĎALEJ.... Ak si niekto v ANDREASHOPe chce kupovať čokoľvek - NIKDY NIKDY NIKDY !!!!!
Ja mám podobnú skúsenosť.Dnes je 21 deň od potvrdenia objednávky a tovar stále nemám. Dovolať sa je umenie, lepšie povedané nedovoláte sa vobec.Ja som , našťastie, taktiež objednala na dobierku. Jednoznačne - nikdy viac.
Úplne rovnaká skúsenosť. Objednáte tovar - 2 týždne sa Vám NIKTO NEOZVE. Tak som napísal opäť mail - týždeň NIČ - skúsil som sa dovolať - HOTOVÉ UMENIE - opäť mail - opäť nič - tak potom som bol riadne na..ratý a poslal mail všade kde sa dalo, že či to považujú za normálne.... Na to mi už reagovali, ale zo 6€ prepravy bolo náhle 14€. Tak som im slušne poprial - LEN TAK ĎALEJ.... Ak si niekto v ANDREASHOPe chce kupovať čokoľvek - NIKDY NIKDY NIKDY !!!!!
Tovar mi bol nakoniec dodany po 3 tyzdnoch a 3 dnoch, ale uz nikdy viac. Cely cas neviete na com ste, nikto Vam neda vediet...
M.
M.
pracujem pre jej dcersku firmu a mozte sa kludne na tuto firmu Andreashop spolahut
je to kamenna predajna mimo Bratislavy, ktora kazdy den dovaza 3 plne nalozene auta do Bratislavy pre zakaznikov
popripade ma kontaktuje
martinmisko@centrum.sk
je to kamenna predajna mimo Bratislavy, ktora kazdy den dovaza 3 plne nalozene auta do Bratislavy pre zakaznikov
popripade ma kontaktuje
martinmisko@centrum.sk
Cez Internet som nakupoval uz aspon 20 krat. Aj zo zahranicia. V tomto obchode ani raz, aj ked som sa vazne chystal. Kupoval som chladnicku. Nic zvlastne. Potreboval som vediet nejake detaily dopredu, tak som im poslal e-mail. Promptna odpoved. Pre dalsie detaily som zvolil telefon, lebo som to povazoval za rychlejsie riesenie. Chyba lavky. Na stranke www.andreashop.sk maju uvedene 3 telefonne kontakty. V priebehu 6 dni /11.9-16.9/ (z nich boli iba 3 pracovne, volal som iba v pracovnom case) som sa im nedovolal ani na jedno. Bud spojenie same od seba zakapalo este pred zaznenim tonu, ozval sa obsadzovaci ton, alebo v tom lepsom lepsom pripade sa ozval zaznamnik. Mozno mali vela zakaznikov, prajem im to.
no neviem ci sme mali stastie ale nam sa zas zakazdym podarilo bez problemou dovolat,popripade tam bol zaznamnik ak bolo po pracovnom case,.a par krat volali aj oni nam,.ale fakt je to asi aj vec stastia albo nahody,.ked vidim ostatne prispevky,.
taaak a nech to uzavriem,v piatok nam dosla chladnicka a tym mame vsetko,neposkodene a vsetko funguje,cena ostala,akurat sa to natiahlo ale kedze este nemame dokoncenu kuchynu tak nas to az tak netrapi,.inak sme spokojni,.. vela stastia dalsim
takze v priebehu buduceho tyzdna by nam mali doviest este par zostavajucich spotrebicou,.no na to ze sme ich objednavali 23jula tak poriadne dlho,ale este nemam kuchynutak to akurat stihame,.ale museli sme ich uz otravovat telefonicky,.
Pred dvoma tyzdnami som objednal ruru o 12.00,bola na sklade a tak mi ju po tel.dohovore dodali na druhy den o 14.00...SUPER!!!(Dunajska streda)
Pred 10 dnami som vyuzil znovu ich ponuku(tentokrat Šalu,omylom)
ale to je ina pobocka OTRAS!!! Slubili ze o pat dni bude na sklade tak som im tam volal,povedali ze tovar je uz na sklade ale ja stale este na nho cakam.........................
Pred 10 dnami som vyuzil znovu ich ponuku(tentokrat Šalu,omylom)
ale to je ina pobocka OTRAS!!! Slubili ze o pat dni bude na sklade tak som im tam volal,povedali ze tovar je uz na sklade ale ja stale este na nho cakam.........................
Tak ja dufam ze tento obchod je v poriadku,dnes objednavam,dam vediet,.
Ahoj, tak daj vedieť aký je to shop, tiež by som tak chcela niečo objednať, zatiaľ mám skusenosti iba s obchodnym-domom,
ten je v pohode
ten je v pohode
ahojte, tiez chcem objednavat, dajte vediet diky
takze zatial je to v pohode,el,ruru na m uz dodali kedze ju mali na sklade bez problemou na cas za rovnaku cenu ,.zatial spokojnost,.medzi tym sme si objednali tlakomer na internetovej lekarni tiez do 4dni dosiel a uz aj fachci :-)))
a ako je to s dopravou a cenou? tiež OK?
Ja som chcela tovar za cca 2.000,-€ a vobec sa mi neozvali
Ja som chcela tovar za cca 2.000,-€ a vobec sa mi neozvali
doprava o.k. nacas presne 12eu som platil za dopravu,ozvali sa nam myslim ze hned na druhy den kedze ruru mali na sklade,ostatne este cakam
ja mam velmi zle skusenosti, pri prvej objednavke chladnicky sa mi vobec neozvali asi dva tyzdne, ked som tam nakoniec zavolal ja, povedali ze dany model chladnicky momentalne nieje dostupny.,aby som si vybral iny. potom slo vsetko zjavne v pohode az kym mi ju nedorucili. po jej rozbaleni som zistil dve priehlbiny na boku. pravdaze reklamaciu mi nechcu uznat lebo som ju nereklamoval hned pri odbere.ibaze oni vynos do bytu nerobia a ja nemam ako dokazat,ze som to nesposobil.
Ja som veľmi spokojný. Chvíľku to síce trvalo, lebo objednaný tovar nemali na sklade (asi 10 dní) ale inak všetko v poriadku doručené až domov, zadarmo (do 50 km), všetko originál zabalené a v dohodnutých cenách, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov či už kamenných alebo na nete. A majú aj niekoľko reálnych predajní, takže aj s prípadnou reklamáciou by to bolo určite jednoduchšie ako vo väčšine "čiste internetových" obchodov.
28.2.2009 som objednal 5.spotrebičov.do troch dní mi dodali štyri,s tým,
že piaty dodajú do dvoch týždňov.Dodali ho do týždňa.Predom dali
vedieť kedy bude dodávka reealizovaná.Dodávka výrobkov promtná,v
dohodnutej cene.Ich prístup považujem yza profesionálny a korektný.
Z mojích skúseností môžem túto firmu doporučiť.
že piaty dodajú do dvoch týždňov.Dodali ho do týždňa.Predom dali
vedieť kedy bude dodávka reealizovaná.Dodávka výrobkov promtná,v
dohodnutej cene.Ich prístup považujem yza profesionálny a korektný.
Z mojích skúseností môžem túto firmu doporučiť.
Vždy si vopred zistite ako prebieha dodávka do domu a inštalácia spotrebičov - radšej si priplatťe u inej firmy, stojí to za to!
Arogantní, neochotní, drzí, nedodržiavajú termíny - Vyhnúť sa!
Arogantní, neochotní, drzí, nedodržiavajú termíny - Vyhnúť sa!
Súhlasím, nikdy viac, objednáte tovar, príde vám automatická odpoveď, že vám bude tovar dodaný do 8-12 dní, na obyčajný sporák čakám dnes už presne dva mesiace! Pritom bývam kilometer od skladu, zákazníka ignorujú, písal som na mail, neunúvali sa ani odpovedať, písal na Facebook, kde behom krátkej doby jednoducho vymazali všetky nežiadúce príspevky, bol som osobne v sklade, kde ma vrátnik nepustil do vnútra, v obchode v DS sa tvária, že oni s tým nemajú nič spoločné.
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
Príspevky v tomto diskusnom fóre nemusia vyjadrovať názory tvorcov portálu PRICEMANIA.sk ani inzerujúcich obchodov. Každý užívateľ prispievajúci do diskusie je povinný písať pod svojím menom (resp. konštantne rovnakou prezývkou) a dodržovať korektné zásady diskusie. Ak obsah príspevku tieto zásady poruší, bude administrátorom zmazaný bez predchádzajúdeho upozornenia a odôvodnenia. V prípade, že máte podozrenie na nekorektné konanie v diskusii, oznámte to prosím bezodkladne administrátorovi stránok na adrese info@pricemania.sk, alebo využite kontaktný formulár na tejto stránke. Ďakujeme.