Diskusné fórum na Pricemanii

Diskusné fórum

Swarovski

tému vytvoril: Lenka Lenka   dátum vytvorenia témy: 17.6.2008 17:59 17.6.2008 17:59   IP adresa autora: 84.47.33.* 84.47.33.*
Ahojte,

chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s nosením šperkov od Swarovskeho, a síce, kúpila som si náušnice, a v obchode mi povedali, že by sa tieto šperky nemali namáčať do vody, pretože je to iba bižutéria, čo ja dobre viem, ale bežne sa mi stáva, že si ich zabudnem dať dole predtým ako sa idem sprchovať. Stačilo by keby ich po sprchovaní utriem alebo by som si ich mala vždy dať dole? Nechcem si ich zničiť, predsa, aj keď je to bižutéria, lacná nie je.
Priosím o radu.

RE: Swarovski

Zbali Zbali príspevok
autor reakcie: Anna Anna   dátum pridania reakcie: 16.9.2008 13:01 16.9.2008 13:01   IP adresa autora: 213.215.67.* 213.215.67.*
Nausnice Swarovski som dostala k uspesnemu ukonceniu vysokej skoly. Sice bizuteriu nejako nenosim (skor striebro), ale tieto nausnice ma fakt dostali. Maju krasnu slabo cervenu farbu v tvare kocky a velmi som si ich oblubila. Predavacka odporucila dat si ich dole, ked idem spat. Parkrat sa mi stalo, ze som na to zabudla, no zatial drzia. Hladala som aj na internete k nausniciam nejaky privesok na retiazku, no k tejto farbe som zatial ziadny nenasla. Skusim stranku, ktora bola odporucena v reakcii na prispevok Lenky.

RE: Swarovski

Zbali Zbali príspevok
autor reakcie: jitex jitex   dátum pridania reakcie: 23.6.2008 16:35 23.6.2008 16:35   IP adresa autora: 80.188.23.* 80.188.23.*
ahoj, no zavisi od toho, ako casto sa ti to stane. pokial raz za cas, nie je problém. pokial casto, moze sa stat. inak to ze je to bizutéria a nie je lacná, odporúčam...www.bizu-outlet.com, fakt dost dobré ceny a výber!
Upozornenie pre užívateľov diskusného fóra na portáli Pricemania.sk
TOPlist TOPlist