Počas júna skupina Mania podporila netradičné projekty

Portály Pricemania.sk a Bazarmania.sk patriace do skupiny Mania počas júna podporili viacero zaujímavých projektov. Potešili sa nielen deti, ale aj geekovia či športovci.

Klokočinská paráda

Počas druhého júnového víkendu sa v Nitre konala oslava desiateho výročia Nitrianskej komunitnej nadácie pod názvom Klokočinská paráda. Portál Bazarmania.sk podujatie podporil nielen osobnou účasťou zamestnancov a dobrovoľníkov, ale aj reklamnými predmetmi a logickými hračkami Gerdig ufo. Prítomné deti sa však najviac potešili oranžovým balónikom s logami Bazarmania.sk a „M", symbolizujúcim práve skupinu Mania.

Bazarmaniaci podporili Klokočinskú parádu

BarCamp Žilina

Netradičná žilinská konferencia pre ľudí z oblasti IT, marketingu, sociálnych médií a dizajnu sa aj tento rok konala v netradičných priestoroch Stanice Záriečie. Konferencia, pri ktorej sa z účastníkov stávajú prednášajúci každoročne rastie na popularite. Portál Pricemania.sk ho už podporil niekoľký rok za sebou, tentoraz vo forme hlavného partnera. Michal Král, CEO skupiny Mania, tvrdí: „Podporovať takýto projekt má pre nás zmysel nielen po pracovnej, ale aj po ľudskej stránke. Sme radi, že na Slovensku sa konajú takéto akcie, ktoré programovo dokážu konkurovať plateným konferenciám. Za to patrí veľká pochvala organizátorom."

Lakrosový tím Tricksters

To, že na Slovensku máme lakrosový tím a dokonca niekoľko vie len málokto. Ten najlepší z najlepších sa dokonca v blízkej dobe chystá na majstrovstvá Európy v Holansku. Účasť len jedného hráča na majstrovstvách vychádza na cca 1800 eur a chlapci si ju hradia z vlastného vrecka. „Aj preto sme sa rozhodli, že sa staneme partnerom klubu Tricksters a podporíme ich. Stále však je tam priestor pre ostatných sponzorov, výdavky sú totiž pre chalanov skutočne zaťažujúce", poukazuje na aktuálnu situáciu lakrosového klubu Král. Photoshooting pri príležitosti sponzoringu lakrosovej reprezentácie

Tricksters a Pricemania.sk

Beach open series

„Beach Open Series a jej hráči si veľmi cenia podporu každého z partnerov. Bez takejto podpory to jednoducho nejde a ako organizátori by sme nemohli hráčom pripraviť tak kvalitné turnaje. O to viac si ceníme podporu jedného z hlavných partnerov série, porovnávača cien Pricemania.sk, s ktorými sme sa "našli" vo viacerých veciach. Rovnako ako Beach Open Series, aj Pricemaniu vedú mladí ľudia so športovým duchom, ktorí navyše k tomu sponzorskému pridávajú aj veľmi priateľský prístup. Za túto významnú dlhoročnú podporu sme veľmi povďační a verím, že spoločne budeme v spolupráci napredovať, aby sme jeden z najsledovanejších olympijských športov rozvíjali na Slovensku aj naďalej", nadšene o spolupráci portálu Pricemania.sk a beachvolejbalovej série vraví jej organizátor Jozef Orgonáš. Tento rok prebieha už štvrtý ročník série turnajov, ktorá s pätnástimi turnajmi zastrešuje nielen Slovensko, ale aj Čechy.Súčasťou BOS aj tento rok je Pricemania tím, Valika a Maťo.

World bike travel

Napriek tomu, že projekt je ešte v štádiu príprav, už teraz jeho hlavný „hrdina" potrebuje silnú mediálnu podporu, ktorú mu skupina Mania vie poskytnúť. Sólová expedícia na bicykli okolo sveta, ktorú si naplánoval Karol Voltemar, má trasu dlhšiu viac ako 80000 kilometrov a prechádza cez viac ako 80 krajín. Karol na cestách strávi niečo viac ako 3 roky. Expedícia sa začne doma na Slovensku a cesta ďalej vedie cez Európu, ktorou prejde na Blízky Východ, do Ázie, Austrálie, a krížom cez Južnú a Severnú Ameriku a cez Afriku naspäť do Európy. Mladý dobrodruh sa tak dostane na všetky kontinenty okrem Antarktídy.

Hlavný partner Pricemania.sk:
Lenovo