Partneri portálu Pricemania

Vibration je digitálna agentúra, ktorá zabezpečuje komplexné webové riešenia, tvorbu webových aplikácií a eshopy na mieru na vlastnom eshopovom riešení. Na vývoj webových stránok využívajú WordPress, na vývoj na mieru pre B2B riešenia zas Symfony framework.

 

TOUCHIT je moderný slovenský technologický magazín, ktorý sa zaoberá najnovšími technológiami z oblasti počítačov, smartfónov, tabletov, spotrebnej elektroniky, aplikácií, internetu, mobilných operátorov a to všetko v zrozumiteľnom jazyku a atraktívnom grafickom dizajne. Samozrejmosťou je aj denné technologické spravodajstvo na www.touchit.sk

 

Testado.sk je recenzný online magazín, ktorého cieľom je pomôcť ľuďom vybrať tie najlepšie produkty s čo najvýhodnejším pomerom ceny a kvality. Skúsený tým redaktorov produkty vlastnoručne testuje a zhromažďuje typy z odborných aj užívateľských recenzií. Testado.sk je nezávislý web s cieľom poskytovať kvalitné recenzie rôznych kategórií produktov, ako sú mobilné telefóny, biela technika, malé spotrebiče, výbava do auta, no aj služby, antivírusy, či VPN.

 

TECHBYTE.sk je internetový magazín, ktorý denne prináša čerstvé novinky zo sveta technológií, vedy a internetovej kultúry. Okrem aktuálnych tém tu však nájdete aj recenzie smartfónov, notebookov, televízorov, rôznych gadgetov, ale aj rôznych domácich spotrebičov a iných doplnkov, ktoré by v moderných smart domácnostiach nemali chýbať.